FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Informatikai infrastrukturális szolgáltatások

Az informatika kulcsszerepet játszik abban, hogy a vállalatok versenyképesek maradhassanak, ki tudják használni az új ügyfélkommunikációs csatornák előnyeit, és alkalmazkodni tudjanak a munkakörnyezet változásaihoz, de ez jelentős kihívást is jelent és nagy igényeket támaszt a belső személyzettel szemben. A Ricoh IT szolgáltatások célja, hogy hatékony, integrált szolgáltatás-kínálatával csökkentse a vállalatokra nehezedő nyomást. Akár költségtakarékos, megbízható támogatást kereső kisvállalatról, akár az infrastruktúrája átalakítását tervező nemzetközi szervezetről van szó, a vállalkozás igényeinek megfelelő szakértelmet és rugalmas megoldásokat kínálunk.

Manapság a cégek tevékenységei és ügyfélkapcsolatai mögött álló legfőbb hajtóerő az információs technológia. A megfelelő technológiával a cég agilis és tudásvezérelt szervezetté válhat, amit az ügyfelek elvárnak. 

A Ricoh kínálatában egyes területekre koncentráló portfóliót talál, ami nélkülözhetetlen és alapvető fontosságú a céljaik megvalósításához, és országos, ill. nemzetközi szinten is méretezhető az Önök cégére: munkahelyi, felhasználói élmény, üzleti intelligencia, IT infrastruktúra és személyre szabott megoldások, amelyek javítják az üzleti tevékenységeket, a hatékonyságot, az agilitást, valamint a digitális átálláson keresztül csökkentik a kockázatokat.


Munkahelyi megoldások

Munkahelyi megoldások

Modernizálni szeretné munkahelyi IT rendszerüket, valamint együttműködési és produktív eszközökkel szeretné ellátni munkatársaikat? 

Legyen szó az Office365 bevezetéséről, a laptopok, asztali gépek vagy IoT eszközök országos vagy nemzetközi szintű asztali támogatásának méretezéséről, az üzletek berendezéseinek támogatásáról számos helyszínen szigorú SLA-kkal, a területi képviselők mobil technológiákkal való támogatásáról, vagy a munkatársakat összekapcsoló együttműködési eszközök alkalmazásának kereséséről, a mi segítségünkre számíthat.


Adatok és elemzések

Legyen okosabb, legyen gyorsabb a piacon, ismerje meg jobban vásárlóit, biztosítsa a tudást és betekintést munkatársaiknak, növelje az árbevételt. Tegye intelligenssé üzleti tevékenységeit. Szakértőink hasznossá teszik adatait, hogy értékes vásárlói és munkavállalói betekintésekhez jusson belőlük a fejlett adatkezelési megoldások révén.

Adatok és elemzések

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

Intelligens alkalmazások, e-kereskedelem és portálok terén szakértő munkatársaink innovatívan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy gazdagabb technológiai élményt teremtsenek, ami kivételes márka- és termék elkötelezettséget teremt a vásárlói és a munkatársak körében is.


Infrastruktúra

Napjaink felgyorsult digitális világában a legfontosabb műveletek közül egyesek a technológiával kapcsolatosak. Az átalakulás elindításához az emögött álló infrastruktúrát támogatni, adaptálni és fejleszteni kell, hogy teljesítse az üzleti tevékenységek növekvő igényeit.

Infrastruktúra

Befektetéseink a globális kiválóságba és innovációba

A nagyszerű IT szolgáltatások nyújtása nemcsak a megfelelő megoldások biztosításáról szól. Befektetéseink a folyamatos innovációba, az együttműködés ügyfeleinkkel és szolgáltatásaink robusztus gerince garantálja azt, hogy globálisan képesek vagyunk biztosítani a kiválóságot és megfelelő léptéket.


Innováció, felhasználói élmény és agilis fejlesztési központ

Innovációs központunk ügyfeleinkkel és a legjobb oktatási intézményekkel együttműködő szakértői mindent tudnak a felhasználói élmény legfontosabb digitális technológiáiról, és azon dolgoznak, hogy átalakítsák a cégek és az ügyfelek kapcsolatát a technológiával.

Hatékonyság és minőség szolgáltatói központunkban

A Ricoh IT szolgáltatói központja az adatközpont és infrastruktúra szolgáltatásaink kiválósági központja. Egész nap azon dolgozunk, hogy üzleti tevékenységük folyamatos és biztonságos legyen.

Lépjen kapcsolatba velünkspace


Szeretnénk felvenni a kapcsolatot Önnel a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, azonban ehhez meg kell erősítenie, hogy Ön is ezt szeretné. Jelölje be ezt a négyzetet. Ha megerősíti, hogy szeretné, ha üzenetet küldjünk Önnek, lehetősége lesz ezt bármikor visszavonni valamelyik elérhetőségünkön keresztül.
Az adatai felhasználásával kapcsolatos bővebb információért tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat..