FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Tárgyalótermi szolgáltatások

A vállalatok tárgyalótermei produktív helyszínt kell, hogy biztosítsanak a munkatársak számára, ahol megoszthatják gondolataikat, együttműködhetnek és könnyedén bemutathatják munkájukat és ötleteiket. A tárgyalótermek viszont sokszor foglaltak vagy rosszul felszereltek.

A Ricoh Tárgyalótermi szolgáltatásai segíthetnek átalakítani  mindazt, ahogyan a tárgyalótermeket eddig használta. Egy olyan átfogó megoldást kínálunk, amely ezeket az értékes irodai helyszíneket produktív, hatékonyan menedzselt környezetekké alakítják át.

A termek kihasználtságának javításához monitoring szoftvert biztosítunk, amely felméri a tárgyalók naptár szerinti foglaltságát és lehetővé teszi, hogy digitális aláírással adott időpontra lefoglaljuk őket, így mindenki tudja, melyik terem  mikor szabad. A termekbe való bejutás szabályozásához azonosítókártyás technikát is beépítünk.

A szervezeti hatékonyság érdekében olyan szoftvert kínálunk, amellyel egyszerűen lefoglalhatók a tárgyalók a naptárban, a segítségével kiküldhetők a meghívók, előkészíthetők a konferenciavonalak,  lefoglalhatók a szükséges parkolóhelyek és ebéd is rendelhető a meghívottak számára. 

A tárgyalások hatékonyságának érdekében pedig leszállítjuk, támogatjuk és karbantartjuk a kommunikációs és bemutatóhoz szükséges technikát, az igényekhez és a budget-hez igazítva a teljes megoldást.

Funkciók és előnyök

A Ricoh Tárgyalótermi szolgáltatások segíthet optimalizálni a tárgyalótermek kihasználtságát. Szolgáltatásunk a következőkben lehet segítségére:

  • Jobb rálátás a termek kihasználtságára
  • A tárgyalások szervezésével kapcsolatos folyamatok javítása
  • A tárgyalótermekbe való bejutás jobb szabályozása
  • A hatékonyság javítása jobb kommunikációs és együttműködést segítő technikával
  • A kihasználtság nyomon követése, hogy a létesítmények továbbra is kielégítsék az igényeit

A Condeco iparágban vezető teremfigyelő technikáját használva segítünk Önnek meghatározni a tárgyalótermek optimális elrendezését. Valós idejű adatfigyelő szoftvert használva kialakítjuk az aktuális tárgyalóterem-kihasználtsági mutatókat is.

Számos kommunikációs és együttműködést segítő technológiát kínálunk a videokonferenciát lehetővé tevő berendezésektől és projektoroktól az interaktív táblákig. Olyan szoftvert is tudunk biztosítani, amely beépül meglévő platformjaiba, így növelve a megbeszélések szervezésével kapcsolatos adminisztrációs folyamatok hatékonyságát.

Digitális aláírási megoldásunk részletesen mutatja az egyes termek foglaltságát és elérhetőségét, a recepcióra pedig olyan kijelzőket is fel tudunk szerelni, amelyek tájékoztatást nyújtanak az egyes értekezletek időpontjáról és helyéről, hogy könnyű legyen megtalálni az egyes termeket. A munkatársak és a megbeszélések résztvevői egyaránt láthatják, mikor foglalt egy terem, és mikor kezdődik a következő értekezlet.

Együttműködésünk során teljes projekt-, szolgáltatás- és változásfelügyeleti segítségnyújtást kínálunk, hogy az alkalmazott megoldások folyamatosan kielégítsék az Ön elvárásait.