FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

RICOH Spaces

A COVID-19 után az átlagos munkaterek adottságait csupán 35-50%-ban használják ki. Ha úgy gondolja, a cége és munkatársaik igényei gyorsabban változnak, mint amivel a munkahely lépést tud tartani, ezzel nincs egyedül.  

A Ricoh létrehozta intelligens megoldását, a RICOH Spaces-t, hogy segítsen a cégének biztonságos munkakörnyezetet teremteni.  Segítségével le lehet foglalni és hozzá lehet rendelni az asztalokat az egyes munkavállalókhoz. A platformunk megteremti továbbá a munkahelyi folyamatok automatizálásának és optimalizálásának lehetőségeit, az új fejlesztések egyszerű bevezetését, valamint a lehető legjobb munkavállalói élményt biztosítja. A platform segítségével emellett akár az ügyfelek elvárásainak is jobban meg tudnak felelni.Melyek a RICOH Spaces megoldásainak fő előnyei?


 • Automatikus és intelligens: A RICOH Spaces összekapcsolható meglévő eszközeivel, hogy az adatok és automatizálás összehangolása közös forrásból valósuljanak meg
 • Gyors és egyszerű: lehetővé teszi, hogy erőfeszítés nélkül alkalmazkodjon az új normához
 • Együttműködés leegyszerűsítése és javítása: korrigálja a nem hatékony munkamódszereket, javítsa az együttműködést és csökkentse akár a költségeket is.

Lépjen kapcsolatba velünk

Key Benefits


 • Desk booking

  Asztalfoglalás

  A Ricoh Spaces egyszerű, mégis hatékony asztalfoglalással, szabályokkal és hozzárendeléssel rendelkezik, amely fokozottabb felügyeletet biztosít a munkahelyen, és rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez a cég változásával.

 • Meeting Room Management

  Tárgyalók menedzselése

  Foglaljon könnyedén a teljesen online foglalási rendszer, interaktív alaprajz, mobilalkalmazás és helyiség panel opciók segítségével.

 • Wayfinding

  Útkeresés

  Keltse életre a munkahelyet az interaktív digitális alaprajzokkal, amelyek lehetővé teszik a vizuális és zökkenőmentes foglalást, valamint az asztalok, helyiségek és terek felügyeletét.

 • Service requests

  Szolgáltatás kérések

  Rugalmas szolgáltatás kérések leadása az üzleti folyamatok egyszerűsítése érdekében. Hozzon létre és felügyeljen szolgáltatás kéréseket, és döntse el, milyen információkat rögzít, és mely opciók álljanak kérésre rendelkezésre munkatársai számára.

 • Return to work

  Visszatérés a munkahelyre

  Tervezze meg előre az irodai kapacitást és jelenlétet, engedélyezze a belépést és kövesse nyomon, hol vannak az emberek. A főbb funkciók: asztalok foglalásának engedélyezése vagy letiltása, és kihasználtság nyomon követése. 
 • Internet of Things (IoT)

  Dolgok internete (IoT)

  Alkalmazza a legújabb IoT technológiát a cégénél, és szerezzen részletes és valós idejű adatokat minden helyiségről.
 • Digital Signage

  Digitális hirdetőtáblák

  Jelenítsen meg hasznos adatokat az okos terekről és belső kommunikációt a digitális képernyőkön. Főbb funkciók: felügyelje a képernyői hálózatot bárhonnan, és jelenítsen meg valós idejű információkat, például olyan forrásokból, mint a Power BI.
 • Visitor Management

  Látogatók felügyelete

  Legyen lenyűgöző az első benyomás, növelje a biztonságot és a munkavállalók produktivitását a Ricoh Spaces látogatókezelő funkciójával.
 • Workplace Insights

  Workplace Insights

  A RICOH Spaces térgazdálkodást támogató adat-betekintéssel a cégek megtudhatják, hogyan használják a munkahelyet, és lehetőségük nyílik a rossz beidegződések korrigálására, az együttműködés javítására és még a költségek csökkentésésre is.

 • Mobile App

  Mobilalkalmazás

  A RICOH Spaces mobilalkalmazással a munkahely egy gombnyomással elérhető; lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy út közben foglaljanak helyiségeket, asztalokat, szolgáltatás kéréseket hozzanak létre és még sok egyéb funkció rendelkezésükre áll.

 • Room Booking Panels

  Helyiség foglaló panelek

  A RICOH Spaces-hez telepített paneleken egyértelműen látható a rendelkezésre állás; gyorsan és hatékonyan tudja lefoglalni a rendelkezésre álló helyiségeket, amikor leginkább szüksége van rá.


Lépjen kapcsolatba velünk

Beszéljen valamelyik szakértőnkkel, és tudja meg, miben segíthetünk, hogy a megváltozott világban is sikeres maradjon. Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk