FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Fenntartható vállalkozás

A Ricoh nyolc évtizede élen jár a fenntarthatóságot támogató gyakorlatok alkalmazásában, és már számtalan szervezetnek segített a hulladékmennyiség csökkentésében. Segítünk megtenni az első lépést a fenntartható jövő felé, akár cége ökológiai lábnyomának csökkentése, akár a zökkenőmentes folyamatok a cél.

 • Sustainability Optimisation Programme

  Fenntarthatóság optimalizálási program

  Gyakorlatias, jóváhagyott ötlépéses tanácsadási eljárás, amely igazodik vállalata belső irányelveihez és munkafolyamataihoz, hogy segítsen a szén-dioxid-kibocsátás azonnali, mérhető csökkenését elérnie a munkafolyamatok és a dokumentumkezelés optimalizálása révén.

 • Éllettartam végi menedzsment program

  Éllettartam végi menedzsment program

  A Ricoh okos visszáru programja sokféle lehetőséget kínál az élettartamuk végét elért Ricoh-alkatrészek és kellékanyagok visszaküldésére a különféle területeken működő irodákból és ipari nyomtatást végző ügyfelektől.

 • Szén-dioxid-semleges nyomtatás

  Szén-dioxid-semleges nyomtatás

  Háromlépcsős megoldás a szén-dioxid-kibocsátás elemzésére, optimalizálására és semlegesítésére.


A hulladék egész szervezetre vonatkozó kezelése

A Ricoh nem csupán energia- és papírtakarékos nyomtatókat és nyomdai infrastruktúrát biztosít. Emellett segítünk ügyfeleinknek átállni a hagyományos, papíralapú folyamatokról a gazdaságos, digitális munkafolyamatokra, amivel költségeket takaríthatnak meg, hatékonyabban működhetnek, és csökkenthetik a keletkező hulladékok mennyiségét.

Csökkentse az áramfogyasztást és a költségeket

A dokumentumkezelés közvetlen hatással van a vállalat energia-felhasználására, a választott technológiai infrastruktúra pedig szélesebb körű környezeti hatással bír. Ezeket a kihívásokat több fronton is segítünk kezelni.

Energiahatékony irodai nyomtatóink például festéktakarékos üzemmóddal rendelkeznek, és teljes felmelegedés nélkül is képesek nyomatokat készíteni. Intelligens ellenőrző szoftverünk pedig a szervezet egészének energiafogyasztásáról ad képet.  

A mérleg másik végén a digitális átállásra fókuszálva segítjük a papírmentes irodai munkavégzésre való váltást. Rugalmas munkahelyi megoldásainkkal csökkenthetjük az utazási igényeket, ami közvetlen hatással van a szervezet ökológiai lábnyomára.  

Hangolja össze a személyeket, a folyamatokat és a fenntarthatóságot

A hatékonyabb hardver kifejlesztése csak az érem egyik oldala. Ugyanilyen fontos olyan módszerek kialakítása, amelyekkel javíthatja cége mindennapi folyamatait, és amelyeket dolgozói is könnyedén alkalmazni tudnak.

A fenntarthatósági menedzsment szolgáltatásaink holisztikus módszerrel támogatják a szervezetek működését. Segítünk optimalizálni a legfőbb, mindennapi tevékenységeket, és bemutatjuk alkalmazottjainak az új munkamódszereket.


Nem találta meg amit keres?

Ha nem találta meg amit keres, lépjen kapcsolatba velünk.

Kapcsolatfelvétel a Ricoh-val

Itt is: