homeback to menu
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Folyamatautomatizálási megoldások középvállalkozások részére

Folyamatok korszerűsítése az üzleti folyamatok automatizálásával

A digitalizált munkafolyamatok lehetővé teszik, hogy a létfontosságú üzleti folyamatok a felhőben rejlő lehetőségeket kihasználva működjenek.

A kulcsfontosságú folyamatok automatizálása a papíralapú folyamatok digitalizálásával kezdődik, az emberi hibák kockázatának csökkentése érdekében. A papírmunka digitalizálása lehetővé teszi a vállalkozásoknak, hogy hatékonyabban alkalmazkodjanak az ügyfelek igényeihez, és pontosabb betekintést kapjanak, amely hozzájárul a jobb üzleti döntésekhez.

A felhőalapú technológia alkalmazásával korszerűsíteni lehet a működést, javítani a pontosságot, csökkenteni a költségeket és növelni az ügyfelek elégedettségét.

A folyamatautomatizálás fő előnyei

 • Üzletmenet folyamatossága és biztonsága

  Üzletmenet folyamatossága és biztonsága

  Fejlessze biztonságosan a folyamat automatizálási rendszerét, és tegye lehetővé vállalkozásának a biztonság és hatékonyság megőrzését távmunka mellett is.


 • Erőforrások hatékonysága

  Erőforrások hatékonysága

  Modernizálja és tegye hatékonyabbá a legfontosabb üzleti részlegeket, például HR-t, beszerzést, számlázást és postázást. Egyszerűsítse a helyi és regionális szabályozásoknak való megfelelést elektronikus számlázás és információcsere bevezetésével.
 • Ügyfelek fejlettebb kiszolgálása

  Fejlettebb ügyfélszolgálat

  Biztosítson optimális folyamatokat az ügyfeleknek, javítsa ezáltal az ügyfélkapcsolatokat és növelje márkája elismertségét. Megbízhatóbb adatokból álló információk alapján és adatintegritással magabiztosan léphet előre.

Legyen szó arról, hogy gyorsan szeretne bevezetni egy költséghatékony megoldást, vagy hosszabb távon gondolkodik, a Ricoh az alábbi megoldásokkal tudja támogatni cégét:

 • Ricoh Smart Integration Control+

  RICOH Smart Integration Control+

  Egyszerűen használható munkafolyamat kezelő alkalmazások, amelyek lehetővé teszik a fontos információk azonnali rendelkezésre állását.
 • Intelligens munkafolyamat automatizálás

  Intelligens munkafolyamat-automatizálás

  Automatizálja a kulcsfontosságú folyamatokat a felhőn keresztül, csökkentse a költségeket, és javítsa az ügyfélélményt.
 • Online archiválás

  Online archiválás

  Külső és biztonságos tárhely, ahol az üzleti információk kereshetők és könnyen elérhetőek.
 • Back up nyomtatás és nagy mennyiségű nyomtatás, levelezési szolgáltatások

  Backup nyomtatás és nagy mennyiségű nyomtatás, levelezési szolgáltatások

  Nagy mennyiségű nyomtatás és levelezési szolgáltatások kijelölt központokból.
 • Levelezés digitalizálása

  Levelezés digitalizálása

  A bejövő levelek digitalizálása, és a megfelelő helyekre történő továbbítása.
 • Marketing folyamatok digitalizálása és optimalizálása

  Marketing folyamatok automatizálása és optimalizálása

  Marketing eszközök elosztása és testre szabása helyben, márka integritásának felügyelete központilag.

Maradjon kapcsolatban velünk

Beszéljen valamelyik szakértőnkkel, és tudja meg, miben segíthetünk, hogy a megváltozott világban is sikeres maradjon vállalkozása. Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

Lépjen kapcsolatba velünk