Nagyteljesítményű nyomtatócsalád feketén fehéren, színesben – Ricoh Aficio™SP 4210N és Aficio™SP C820DN/SP C821DN

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Nagyteljesítményű nyomtatócsalád feketén fehéren, színesben – Ricoh Aficio™SP 4210N és Aficio™SP C820DN/SP C821DN

Laser_Printer_SPC820DN

A Ricoh bemutatta új nagyteljesítményű nyomtatóit, melyek kisvállalatok és nagyobb irodák számára nyújtanak professzionális megoldást. A Ricoh Aficio™SP 4210N kiváló minőségű A4-es fekete-fehér asztali nyomtató megbízható működése és hálózati csatlakozási lehetősége mellett kivételes költséghatékonysággal dolgozik. A Ricoh Aficio™SP C820DN/SP C821DN színes A3-as lézernyomtató magas képminőséggel, havi 200 000 nyomat terhelhetőséggel és sokoldalú papírkezelési képességekkel megbízható segítőtárs az irodában.

A 36 oldal/perc folyamatos sebességgel dolgozó fekete-fehér Aficio™SP 4210N a bemelegedést követően kevesebb, mint 6,9 másodpercen belül nyomtatja az első oldalt, megbízható hálózati nyomtatást biztosítva a munkacsoportoknak. 60-130 g/m2 súlyig minden tálcából kiválóan kezeli a különböző papírtípusokat, a kézi adagoló tálca még 162 g/m2 papírral illetve fóliával is boldogul. A speciális boríték-üzemmód gyorsan és gyűrődésmentesen nyomtat borítékra.

Az SP 4210N havi 150 000 oldal terhelhetőségével, kedvező beszerzési árával, nagy kapacitású kellékanyagaival és kis energiafogyasztásával alacsony TCO-t és nyomatköltséget eredményez.

Környezetbarát kialakításának köszönhetően a minimális 19 másodperces bemelegedési ideje révén gyakran használja a mindössze 4,5 W fogyasztású energiatakarékos üzemmódot, a kétoldalas nyomtatás révén pedig a papírfogyasztás is mérsékelhető.

Az Aficio™SP C820DN 40, az SP C821DN 50 színes vagy fekete-fehér oldal nyomtatására képes percenként. A magas szintű termelékenységet tovább fokozza a 3200 lapos papírkapacitás, a sokoldalú papírkezelés és utómunkálati lehetőség, valamint a 200 000 oldal/hó terhelhetőség. Mindegyik papírtálca 60-256 g/m2 papírsúlyig kezeli a vastag papírokat, a duplex-tálca egészen 169 g/m2 papírsúlyig támogatja a költséghatékony kétoldalas nyomtatást.

A speciális színillesztő rendszer által emulált ofszet színek eredményeként a képmegjelenítés gyors, rendkívül egyenletes és részletgazdag.

Az utómunkálatok automatizálása révén a felhasználó időt és munkát takaríthat meg: az 1000 lapos füzetkészítő és a 3000 lapos finiser egység igény szerint összehajtja, lyukasztja és tűzi a dokumentumokat, az opcionális lapösszeterelő és a 4 rekeszes mailbox pedig nagy mennyiségű nyomatot képes rendezetten tárolni.

A sokoldalú funkcionalitás és az egyszerű használat környezettudatos szemlélettel párosul. A nyomtatók ugyanis az EU RoHS (veszélyes anyagok felhasználásáról rendelkező) irányelveinek megfelelően mérgező anyagoktól mentesek, kevés áramot fogyasztanak és alacsony a zajkibocsátásuk.

Az Aficio™™SP 4210N  és Aficio™SP C820DN/ SP C821DN a Ricoh digitális nyomtatócsaládjának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkciós készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások egyik vezető gyártója.

Oldal tetejére