A Ricoh hatodik alkalommal is a top 100 fenntartható vállalat között

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh hatodik alkalommal is a top 100 fenntartható vállalat között

A Ricoh 2010-ben már az egymást követő hatodik évben szerepel a fenntartható fejlődésért leginkább elkötelezett vállalatok top 100-as listáján (Global 100 Most Sustainable Corporations in the World), mely újabb elismerés a vállalat számára, a környezet megóvásáért tett törekvéseiért.

A Ricoh egymást követő hatodik éve szerepel a fenntartható fejlődésért elkötelezett vállalatok top 100-as listáján (Global 100 Most Sustainable Corporations in the World).  A toplistát évről évre a kanadai Corporate Knights Inc. állítja össze - az Innovest Strategic Value Advisors Inc. befektetési kutató és tanácsadó cég elemzése alapján - azon vállalatok közül, amelyek legtöbbet teszik a fenntartható fejlődésért, és sikeresen kezelik a környezeti, szociális és üzleti kihívásokat és lehetőségeket.

A Corporate Knights Inc. az idei évben stratégiai partnerekkel is együttműködött, hogy kiválassza a fenntartható fejlődésért leginkább elkötelezett 100 vállalatot. A Global 100 szakértői csapata alapos megfigyelést és vizsgálatokat követően a világ 1800 nagyvállalata közül állította össze a listát, melyre a Ricoh egyedüli irodatechnikai eszközöket gyártó vállalatként került fel 2010-ben is.

„A Ricoh Csoport számára a fenntartható fejlődés fő prioritás, mely áthatja a vállalat teljes működését. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára olyan fejlett technológiai megoldásokat biztosítsunk, melyek hozzájárulnak környezetünk megóvásához, ezért különösen nagy kitüntetésnek érezzük, hogy 2005-től folyamatosan szereplünk a fenntartható fejlődésért leginkább elkötelezett vállalatok listáján. Külön öröm számunkra, hogy egyedüli irodatechnikai eszköz gyártóként idén is jelen vagyunk a top 100-ban” - mondta Sótér Krisztina, a Ricoh Hungary marketingkommunikációs menedzsere.

Oldal tetejére