Aficio SP C430DN/SP C431DN - Alapkiépítésben is biztonságos nyomtatást és alacsony költségeket biztosít a Ricoh új nyomtatója

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Aficio SP C430DN/SP C431DN - Alapkiépítésben is biztonságos nyomtatást és alacsony költségeket biztosít a Ricoh új nyomtatója

Mindkét készülékhez nagy kapacitású (az ISO/IEC 19798 szabvány szerint 21 és 24 ezer monokróm illetve színes oldal) tonerkazetták kaphatók. A nagy teljesítményt nem csak alacsony oldalköltséget tesz lehetővé, de kíméli a vállalkozás emberi erőforrásait is, hiszen ritkábban lesz szükség kellékanyag cserére, karbantartásra. Csökkenti a készülékek gyakorlati helyigényét, így minden művelet – beleértve a papír és kellékanyagok betöltését vagy akár egy papírelakadás megszüntetését – a gép tetején és homlokzati oldalán egyaránt elvégezhető.

Egyértelműen a hatékony papírtakarékosságot segíti elő az alapkiépítésben biztosított duplex, a flexibilis médiakezelés pedig közvetve segít a takarékosságban. Mindkét modell képes vastag papírokra és hőálló fóliákra is dolgozni 256 g/m2 egységtömegig, így elkerülhető a névkártyák, meghívók és egyéb kiadványok készítésének költséges kiszervezése. A papírkapacitás elérheti a 2300 lapot is, ha a három opcionális papíradagoló telepítve van.

Az Aficio SP C430DN/SP C431DN egyaránt 50 másodperces bemelegedési idővel dicsekedhet, ezt követően az első fekete-fehér nyomat 10, míg az első színes 15 másodperc alatt készül el. Az SP C430DN 35, míg az SP C431DN 40 oldalt is elkészít egy perc alatt, legyen szó színes vagy monokróm, egyoldalas vagy kétoldalas nyomtatásról. Hálózati csatlakozás és a PCL5c, PCL6, PostScript 3 nyomtatónyelvek ismerete, valamint PDF és XPS közvetlen nyomtatás segíti a munkát. Minőségben a 600 dpi-s, kétbites színmélységű nyomtatási felbontás emeli átlag fölé a készülékeket.

Alapkiépítésben is széleskörű biztonsági funkciókat kínál az SP C431DN modell. Az Enhanced Locked Print NX segítségével a dokumentum nem kerül kinyomtatásra, amíg a felhasználó nem adja meg azonosítóját és jelszavát a nyomtatón. Cégszintű dokumentumvédelem esetén a hálózati adminisztrátorok alapértelmezetté is tehetik a funkció használatát, ezzel javítva a nyomtatott információk integritását.

Oldal tetejére