Ricoh Aficio™MP W2401/MP W3601 - új színes szkennerel ellátott széles formátumú MFP a Ricoh-tól

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Ricoh Aficio™MP W2401/MP W3601 - új színes szkennerel ellátott széles formátumú MFP a Ricoh-tól

MP W2401_MP W3601

A beépített színes szkenner lehetővé teszi a nagy formátumú színes rajzok revízióját. A felhasználók színes jegyzeteket adhatnak a rajzokhoz, majd beszkennelve továbbküldhetik azokat. Az eszközök képesek e-mailbe, mappába, vagy URL-re szkennelni. Az előnézet funkció segítségével még továbbküldés előtt meg lehet tekinteni a szkennelt dokumentumot, míg a szkennelés USB/SD-re opció lehetővé teszi, hogy a dokumentumokat közvetlenül USB eszközre, vagy SD kártyára szkenneljük.

Mivel kialakításuk hasonlatos más Ricoh eszközökéhez, az MP W2401/MP W3601 eszközöket könnyű kezelni. A 8.5-colos színes LCD érintőképernyő messziről is látható és a bejelentkezés/kijelentkezés gomb lehetővé teszi a gyors felhasználói azonosítást. Nyomtatás előtt a dokumentumok színes előnézeti képként is megtekinthetőek a dokumentumszerver segítségével. Az egyszerűsített kijelző nagyobb ikonjainak köszönhetően a gyengén látók is magabiztosan kezelhetik az készüléket. Az eszközök 18 nyelvet támogatnak.

Mindkét készülék tartalmazza a legújabb biztonsági funkciókat; támogatják az IEEE 802.11 WEP és IEEE 802.11i WPA/WPA2 biztonsági szabványokat.

Az érintőképernyő egyértelmű, animált ábrák segítségével a felhasználók zökkenőmentesen tudnak festékpatront cserélni, vagy papírelakadást elhárítani. A papírelakadás elhárító rendszer maga is egyszerű, így az ilyen problémákból adódó állásidő minimális.

Mint minden Ricoh termék esetében, a környezeti behatások csökkentése ezen eszközök esetében is elsődleges szempont. Az MP W2401/MP W3601 eszközök környezettudatos és költségtakarékos megoldásokkal rendelkeznek, mint például az alacsony energiafogyasztás, a rövid bemelegedési idő (kevesebb, mint 120 másodperc) és a megnövelt festékkapacitás. Ezek a gépek papírt, időt és energiát takarítanak meg, miközben csökkentik a hulladék anyagok mennyiségét és a költségeket. Továbbá, a Ricoh termékek megfelelnek az Energy Star követelményeknek, mely azt jelenti, hogy a Ricoh eszközök működtetéséhez szükséges energia előállítása során kevesebb CO2 keletkezik.

Az Aficio™MP W2401/MP W3601 eszközök a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, szkennerek, faxok, multifunkcionális készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások vezető gyártója.

Oldal tetejére