Aficio™SP 1200S/SP 1200SF – A Ricoh bemutatja legújabb kompakt multifunkciós asztali megoldását

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Aficio™SP 1200S/SP 1200SF – A Ricoh bemutatja legújabb kompakt multifunkciós asztali megoldását

A Ricoh Europe (Netherlands) B.V. bemutatta az AficioTM SP 1200S/SP 1200SF készülékeket. Kényelmes és költséghatékony, ezek az asztali eszközök nyomtatnak, másolnak, szkennelnek és faxolnak (SP 1200SF). Ezen felül magas produktivitást és felbontást, valamint könnyű kezelhetőséget és karbantartást biztosítanak.

Az SP 1200S/SP 1200SF akár 22 lap/perces sebességgel másol és nyomtat. A produktivitást tovább javítja a 250 lapos papírkapacitás és a 35 lapos automatikus dokumentumadagoló. Az eszköz üzembe helyezése egyszerű és az alkatrészek minimális száma és könnyű cserélhetősége egyszerűvé és gyorssá teszi a karbantartást.

A HQ 1200 (2,400 x 600 dpi) nyomtatási felbontása segítségével a felhasználók professzionális dokumentumokat készíthetnek, valamint szkennelhetnek OCR-ra és nagy felbontású színes dokumentumokat közvetlenül a PC-re vagy e-mail címre szkennelhetik.SP1200SF kep

A fejlett fax funkció (SP 1200SF) magába foglalja a kettős hozzáférés funkciót. Ez azt jelenti, hogy egy faxot későbbi küldésre be lehet szkennelni a készülék memóriájába, akkor is ha az éppen faxot küld, vagy fogad, így idő takarítható meg. Továbbá a Super G3 modem biztosítja a gyors faxolást. A nyolc egy gombnyomásos tárcsahely, a
200 gyorstárcsázás és az automatikus újratárcsázás tovább egyszerűsítik a folyamatot.

További hasznos funkció az igazolványmásolás, ami lehetővé teszi, hogy egy igazolvány mindkét oldalát egyszerűen tudjuk ugyanarra az oldalra másolni. Ez a funkció különösen azok számára hasznos, akik gyakran másolnak ilyen jellegű dokumentumokat, mint például az utazási irodák és HR munkatársak.

A legtöbb asztali lézernyomtatóval ellentétben az SP 1200S/SP 1200SF eszközökben a festék és a dob önálló egységet alkot, így külön-külön is cserélhetőek. Ez a cserét gyorsabbá teszi, időt és pénzt takarít meg ráadásul kevesebb hulladék anyag keletkezik.

Az SP 1200S/SP 1200SF eszközök a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, faxok, multifunkcionális készülékek, nyomdai rendszerek, valamint fejlett szoftvermegoldások vezető gyártója. 

Verziók letöltése

Aficio SP1200S/SP1200SF prospektus ( )

* Ha még nem rendelkezik Adobe Readerrel, ingyen letöltheti azt.

Oldal tetejére