A Ricoh Hungary új üzleti stratégiája a dél-dunántúli régióban

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh Hungary új üzleti stratégiája a dél-dunántúli régióban

A Ricoh Hungary új üzleti stratégiája a dél-dunántúli régióban.

Tisztelt Partnerünk!


A Ricoh Europe 100%-os tulajdonú magyarországi leányvállalata, a japán Ricoh kizárólagos magyarországi importőre a Ricoh Hungary Kft. nevében szeretném Önt tájékoztatni, hogy új üzleti stratégiánk alapján a hatályos kereskedelmi és versenytörvények betartásával az ország valamennyi régiójában növeljük piaci részesedésünket valamint értékesítési- és szerviz-szolgáltatásunk színvonalát és portfólióját.

Ennek szellemében kereskedő és szerviz-technikusi csapatunk létszámát mintegy kétszeresére növeltük és immár az ország egész területén ügyfeleinket - alkalmazásunkban álló - kereskedelmi képviselő kollégák keresik fel annak érdekében, hogy elősegítsék a következőket:
• Hagyományos üzletünk, az irodatechnikai gépek (fénymásolók, nyomtatók, faxok, szkennerek illetve ezek kombinációi) és gépeinkhez tartozó szoftver megoldások értékesítése és magasszintű karbantartása
• Ügyfeleink dokumentum-kezelésre fordított költségének, idejének felmérése, csökkentése, hatékonyságnövelő megoldások bevezetése (MDS= Managed Document Services).
• Számítástechnikai szolgáltatások bevezetése, szolgáltatási szerződések vállalása, mint pl. PC-k, laptopok, szerverek táv-üzemeltetése (ITS = IT Services).

A dél-dunántúli régióban cégünk kereskedelmi vezetője 2011. április 21. óta:
Arany Csaba, aki mintegy 15 éve a Ricoh márkát képviseli, széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkezik. Korábban a PrintCopy Kft. kereskedője volt, ahonnan kölcsönös megegyezéssel távozott.
A Ricoh Hungary Kft. a dél-dunántúli régióban saját szervizzel rendelkezik és az ország bármely pontján biztosítja a magas szolgáltatási minőséget.

Cégünk ISO9001, ISO14001 és ISO27001 minőségbiztosítási rendszerek szerint működik.

Reméljük, hogy megnövelt szolgáltatási színvonalunk Partnereink elégettségét tovább fogja növelni.


Üdvözlettel,
Bérczi Ottó
ügyvezető igazgató

Oldal tetejére