Új nagyteljesítményű multifunkciós eszközt mutatott be a Ricoh

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

Új nagyteljesítményű multifunkciós eszközt mutatott be a Ricoh

A japán Ricoh jövőbe mutató megoldásokkal felszerelt új Aficio™ MP C4502 és MP C5502 modelljei elsősorban a nagy nyomatszámot generáló irodák számára kínálnak költséghatékony és környezetbarát megoldást.

A Ricoh a holnap irodai dokumentumkezlési megoldásait teszi elérhetővé a jelenben. A vállalat új nagy teljesítményű nyomtatói szinte együtt gondolkodnak a felhasználóval és a magas hatékonyságú, gyors munkamenet mellett intelligens megoldásaiknak köszönhetően gazdaságos működést tesznek lehetővé, mind a felhasznált energia, mind a felhasznált tinta és papír tekintetében. A hatékonyság mellett új készülékek a biztonságos adatkezelés igényeinek megfelelő titkosítási szolgáltatásokat kínálnak, kiváló ár/érték aránnyal büszkélkedhetnek, továbbá fejlett személyre szabási funkciókkal rendelkeznek.

c4502Nagy sebességű nyomtatás és dokumentum szkennelés
Az MP C4502SPDF /MP C5502SPDF modelleknél az egyutas kétoldalas technológia teszi lehetővé a nagy sebességű dokumentum szkennelést, továbbá a szkennelt dokumentumok előnézeti képe megtekinthető az átvitel előtt, amivel jelentősen csökken a hibás továbbítások száma. A nyomtatás hatékonyságát javítja az automatikus munkatovábbító funkció, amely átugorja azokat a hibás nyomtatási munkákat, amelyek blokkolják a nyomtatási sort.

A működési adatok automatikus gyűjtése
A hatékonyságot növelő megoldások mellett az új modellek olyan Ricoh @Remote nevű szoftverrel is rendelkeznek, amelyek gyűjtik a működési adatokat, ezáltal
lehetővé téve a hatékonyabb eszköz menedzsmentet és az automatikus toner rendelést. Mindkét készülék rendkívül felhasználóbarát.

Perszonalizálható beállítások
Az állítható kezelőpanelen el lehet tárolni a felhasználó személyre szabott beállításait, az integrált USB/SD foglalat pedig lehetővé teszi a külső forrásról történő nyomtatást. A professzionális színvonalú dokumentumok készítését az 1 000 és 3 000 lapos tűzős, és a 2 000 lapos füzetkészítő finiserek biztosítják. A lefűzhető dokumentumok készítését pedig a 2-, 3-, vagy 4- lyukas lyukasztó biztosítja.

Kvótabeállítás lehetőséggel
A hatékonyság mellett a környezettudatosság fontos szempont a Ricoh irodai eszközeinek fejlesztése során. Az alacsony visszaállási idő energiatakarékos módból biztosítja a gyors bemelegedést, továbbá az új (belső) GWNX kontroller rendelkezik a felhasználónkénti kvótabeállítás lehetőséggel, mellyel egyszerűen kézben tarthatók a költségek.

Titkosítási metódusok
A maximális információ biztonságot több funkció is biztosítja. A másolásvezérlő funkció megakadályozza az illetéktelen dokumentumok másolását és az új titkosítási metódusok (AES256bi, SHA2), valamint a merevlemez titkosítás tovább növeli a biztonságot.
Az MP C4502/MP C5502 eszközök a Ricoh digitális irodai eszközkínálatának legújabb tagjai. A Ricoh jelenleg a másolók, nyomtatók, faxok, multifunkcionális készülékek, valamint fejlett szoftvermegoldások vezető gyártója.

Termékspecifikációk

Aficio™MP C4502AD

Aficio™MP C4502SPDF

Aficio™MP C5502AD

Aficio™MP C5502SPDF

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére