A Ricoh a világ egyik legfenntarthatóbb vállalata az egymást követő nyolcadik évben is

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh a világ egyik legfenntarthatóbb vállalata az egymást követő nyolcadik évben is

A Ricoh Europe, az irodai megoldások, menedzselt dokumentum-szolgáltatások, IT szolgáltatások és digitális nyomdagépek szakértője, ma bejelentette, hogy idén nyolcadik alkalommal választották be a “Világ 100 legfenntarthatóbb vállalata” közé. A 2012 Global 100-at a Davos-ban, Svájcban tartott éves World Economic Forum keretein belül hirdették ki.

Dr. Terry F. Yosie a World Environment Center igazgatója és ügyvezetője szerint “a Ricoh kiváló és hosszú távú fenntarthatósági megközelítése a legjobb gyakorlati példát mutatja ügyfeleinek és a konkurenciának. A globális elismerést teljes mértékben megérdemli a Ricoh, mivel tovább megy a jogi követelmények határain és proaktívan keresi a környezeti hatások csökkentésének és a biodiverzitás támogatásának lehetőségeit.”

A Global 100 legfenntarthatóbb vállalat a világon a létező legkiterjedtebb vállalati fenntarthatósági értékelés. Világszerte 4000 vállalat közül választják ki a 100 legfenntarthatóbbat. A Global 100 2012-őt 2012. január 25.-én jelentették be az éves Corporate Knights vacsorán, mely a World Economic Forum keretein belül került megrendezésre a svájci Davos-ban.

A tekintélyes díj a Ricoh fenntarthatóságért tett törekvéseinek elismerése. Ilyen törekvések például a Ricoh Europe fenntarthatósági konzultációs programja, mely első díjat nyert az EFQM 2011-es Sustainability Good Practice Competition versenyén, valamint Európa első eco-board környezetbarát hirdetőtáblájának felállítása.

További információért kérem kattintson a következő linkre.

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2012. március 31.-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1 903 milliárd japán Jen volt (körülbelül 23 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.
A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +361-270-9797
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére