A Ricoh új piacra lép

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh új piacra lép

Ricoh ITDCBudapest, 2014. október 14. — A mai napon a Ricoh Hungary Kft. és a HRP Europe Kft. között együttműködési megállapodás született, mely által a Ricoh a magyarországi IT-disztribúciós csatorna felé nyit. Az innovatív, magas színvonalú, versenyképes áron kínált Ricoh nyomtatók, kis munkacsoportos multifunkciós eszközök jól illeszkednek a legnagyobb hazai tulajdonban lévő disztribútor minőségi termékskálájába.

A Ricoh vállalat ismert irodai képalkotási eszközök, nyomdai megoldások, dokumentum menedzsment és IT megoldások céges specializációjáról, azonban az 1995 óta tartó magyarországi működése során első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy magánszemélyek is megvásárolhassák a vállalat kis kategóriás eszközeit a HRP partnereinek közreműködésével.
A magyarországi leányvállalat ezáltal reméli, hogy a végfelhasználók minél nagyobb száma ismerkedik meg a Ricoh minőséggel, technológiával, és a berendezések által kínált profizmussal.

„Örömünkre szolgál, hogy a Ricoh stratégiai döntése nyomán belép a számítástechnikai piacra, így elérhetővé téve termékeit egy szélesebb vásárlóréteg számára. Úgy gondolom a Ricoh ezen céljának elérésében a HRP Cégcsoport a legmegfelelőbb partner, hiszen az IT piac egyik meghatározó disztribútoraként, új értékesítési csatornákat nyit a gyártó számára. A Ricoh egy nemzetközi, megbízható japán márka képében, tökéletesen illeszkedik portfóliónkba, így kínálva megfelelő alternatívát partnereink számára az üzleti tevékenységük során felmerülő valamennyi igény kiszolgálására” - fejtette ki a megállapodás jelentőségét Pásztor Nándor, a HRP Europe Kft. üzletágvezetője.

„A Ricoh Hungary a Ricoh Europe stratégiájához csatlakozva, Magyarországon is megnyitja az IT Disztribúciós csatornáját. Úgy gondoljuk, hogy ezen üzletág bevezetése mind az indirekt csatorna szereplőit, mind a Ricoh Hungary üzleti lehetőségeit is támogatja majd a jövőben, a Ricoh nyomtatók és nyomtató alapú MFP-k tekintetében” – áll Zöldi Csaba, a Ricoh Hungary Kft. kereskedelmi igazgatójának nyilatkozatában.

„A hazai viszonteladói csatornának olyan megkülönböztető, költséghatékony alternatívát kívánunk nyújtani minőségi nyomtatási és vizuál-technikai berendezéseinkkel, melyek segítségével még sikeresebben tudják kiszolgálni a KKV szektor, a speciális megoldásokat igénylő egészségügyi intézmények vagy akár az otthoni végfelhasználók igényeit” – nyilatkozta Bardi Emília, a Ricoh Hungary Kft. ITDC partnermenedzsere.

 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról | 

A Ricoh egy globális vállalat, amely az irodai képalkotási eszközökre, nyomdai megoldásokra, dokumentum menedzsmentre és IT megoldásokra specializálódott. A vállalat központja Tokióban található. A Ricoh Group több mint 200 országban és régióban van jelen. A 2014. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2.195 milliárd japán jen volt (körülbelül 21,3 milliárd USD).

A cég bevételeinek többségét az olyan termékek, megoldások és szolgáltatások értékesítéséből nyeri, amelyek javítják az emberek közötti interakciót és az információáramlást. A Ricoh továbbá díjnyertes digitális fényképezőgépeket és speciális ipari termékeket is gyárt. A vállalat ismert eszközei minőségéről, kiemelkedő ügyfélszolgálatáról és fenntarthatósági törekvéseiről.

A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében segít a vállalatoknak átalakítani munkafolyamataikat és kihasználni alkalmazottaik kollektív kreativitását.

További információért kérjük, látogasson el:
www.ricoh.hu  

További információk:
Ricoh Hungary Kft.
Mikola András
Marketingkommunikációs koordinátor
Tel: +36 23 806 800
E-mail: pr@ricoh.hu
Weboldal: www.ricoh.hu
Videó csatorna: Ricoh Hungary channel
Hírlevél: Ricoh Hungary hírlevél
Facebook: www.facebook.com/ricohhu
Twitter: http://www.twitter.com/ricoheurope

Oldal tetejére