A Ricoh bemutatja a munkavégzés új világát

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh bemutatja a munkavégzés új világát

Az irodai munkavégzést támogató technológiák lehetővé teszik az információk rugalmasabb és hatékonyabb létrehozását, megosztását és kezelését

2016. november 9., Ricoh Europe, London – A Ricoh bejelentette egy új, alapvető technológiákból álló csomag bevezetését, ami újabb mérföldkövet jelent az újgenerációs irodai termékek történetében. A „Workstyle Innovation Technology” néven ismert rendszer elemei – az alkalmazás alapú érintőképernyős felülettől a zökkenőmentes felhő integrációig – újfajta hatékonyságot, valamint nagyobb rugalmasságot és teljesítményt biztosítanak.

A Ricoh jelenlegi és jövőbeli multifunkciós készülékeit, nyomtatóit, kommunikációs rendszereit, projektorait, illetve számos egyéb termékeit is magában foglaló Workstyle Innovation Technology rendszer a következőket kínálja:
  • Egyszerűen használható, ismerős felületek, melyekkel az összetett feladatok is gyorsan, könnyen elvégezhetők
  • Egyszerű megosztási és együttműködési lehetőségek, a lehető legrugalmasabb többeszközös munkavégzéshez 
  • Szoros integráció üzleti szoftverekkel és felhő-alapú együttműködési eszközökkel
  • Egyedi megjelenítést és teljesítményt lehetővé tévő alkalmazások és szoftverek
“A Workstyle Innovation Technology az ügyfelek visszajelzései alapján megalkotott megoldás csomag, amely segít megbirkózni a specifikus üzleti kihívásokkal” – mondta Takaya Konno, a Ricoh Co. Ltd. Imaging Systems Center ügyvezető igazgatója. „Az iroda automatizálásának állandó újítójaként, a Ricoh Workstyle Innovation Technology stratégia lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy reagálhassanak a strukturális változásokra és kihívásokra. E stratégia olyan, hatékonyságnövelő eszközöket tartalmaz, amely összeköti a különböző generációkat, okos eszközöket és a felhő-alapú megoldásokat, immár valóra váltva a helytől és időtől független zavartalan munkavégzést.”

„Simply Smart” eszközök
A Ricoh újgenerációs multifunkciós nyomtatói különleges lehetőségeket biztosítanak. A vadonatúj felhasználói felület például rendezett formában kínálja fel az opciókat és menüket, illetve a felhasználó igényeinek megfelelő jellemzőkkel és funkciókkal testre is szabható.

Rugalmas munkavégzés könnyedén
A Ricoh újgenerációs intelligens technológiáját rugalmas irodai környezetek kiépítéséhez és a távoli munkavégzés támogatására terveztük. Több csatlakozási opciót kínál, ezen felül hozzáférést biztosít a nyomtatási és dokumentum-infrastruktúrához költséges, időigényes integráció nélkül, a dokumentum megosztást pedig okos eszközök széles választékán teszi lehetővé. 

A munkavégzés új világa
A Ricoh új technológiája segít a hagyományos munkafolyamatokról a hatékony, gazdaságos, digitális munkavégzésre történő teljes körű átállásban. E megoldások leegyszerűsítik az adatmegosztást többféle platform és helyszín között és testre szabható általános folyamatok és műveletek kialakítását teszik lehetővé.

Hatékonyabb közös munka
Az ötletek immár valós időben megvalósíthatók, a város, vagy a világ különböző pontjain dolgozó csapatokkal a Ricoh hatékony együttműködési és tudásmegosztó megoldásai segítségével. A Ricoh technológiák megkönnyíti a projektek megtervezését, a koncepciók kidolgozását és az átfogó információkon alapuló döntéshozatalt, épp csak egy képernyőnyire a megfelelő emberektől és információktól.   

Intelligens support, igény szerint
A Ricoh multifunkciós készülékei egyszerűen telepíthetők és kezelhetők. A beépített intelligens support opció segítségével időt és pénzt takarítható meg. Okos készülékei olyan Segítség funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel azonnal megoldhatók a problémák, levetővé téve a távoli support szolgáltatásokkal való kommunikációt.  

További információk: www.ricoh-europe.com/sop.


Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: 

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária 
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére