A Ricoh tovább bővíti nyomdai opcióit a Pro™ 8200s megoldással

Print Twitter Facebook Delicious LinkedIn Google Xing

A Ricoh tovább bővíti nyomdai opcióit a Pro™ 8200s megoldással

2017. január 16., London, Ricoh Europe – A Ricoh bejelentette a Ricoh Pro 8200s sorozatot, mely a nyomdai szolgáltatók számára nyújt segítséget a könyvek és brosúrák különféle tartalmainak előállításában, számos alapanyag típust és méretet támogatva. Az elérhető opciók egy nagy sebességű fekete-fehér digitális nyomtatási platformot kínálnak a gyártási lehetőségek bővítésére. 

Sokkal többféle hordozó típust támogat, a nagy kapacitású interposer segítségével lehetővé teszi az eddigieknél is kreatívabb termékek előállítását. A berendezéssel - az utólagos összehordás fázisában - akár digitális nyomtatón készített fed- és hátlapot, illetve mellékletet is hozzáadhatunk például könyvekhez és használati utasításokhoz. Ez a funkció szintén megkönnyíti a gyártási folyamatot. 

Pro™ 8200s
Ricoh Pro 8200s

További lehetőség az akár 700 mm méretű papír nyomtatása, a továbbfejlesztett kötegelő pedig nehezebb hordozó használatát is lehetővé teszi.

Benoit Chatelard, a Ricoh Europe Production Printing-ért felelős alelnöke elmondta: „A 8200s sorozatnak köszönhetően a nyomdák manuális lépések kiküszöbölésével sokféle nyomdaterméket előállíthatnak. Költséghatékony szolgáltatások széles kínálatát támogatja, a nyomtatási megoldások még nagyobb választékát biztosítva az ügyfelek számára. Rugalmas megoldásaival gyorsabb átfutási idő érhető el a gyártási folyamatokban, ezáltal a szorosabb határidők is könnyen tarthatók.”

A Ricoh Pro 8200s sorozat az ügyfelek igényei szerint konfigurálható digitális nyomdagép. A felhasználók mechanikai elő-hátoldali regisztrációjával még pontosabb, még tisztább dokumentumok állíthatók elő. Akár 136 lap/perces (max. 8160 ív/óra) sebességgel is képes dolgozni, 1200 x 4800 dpi felbontású VCSEL minőséget biztosítva akár 350 gsm súlyú műnyomó papíron is. Támogatja az önátíró (NCR) és az előnyomott médiákat egyaránt.  

Chatelard hozzátette: „A vastag és bevonatos hordozóra történő nyomtatás garantálja az igényes mellékletek készítését, az NCR papírok kezelésével és a bannerek előállításával pedig a nyomdák további hozzáadott értéket nyújthatnak szolgáltatásaikhoz. A kiváló minőségű nyomdai késztermékek és a rugalmas beállítás támogatást nyújtanak a dinamikus gyártási környezetek munkájában. Ez az eszköz a nagy sebességű gyártás jövőjét jelenti.”

Tartós kialakítása és a Ricoh Trained Customer Replaceable Unit (TCRU) programja maximalizálja a rendelkezésre állást.  

A Ricoh Pro 8200s sorozatot Európában először novemberben az angliai Telfordban megrendezésre kerülő Open New Worlds rendezvényen a Customer Experience Center-ben tekinthették meg az érdeklődők. Kereskedelmi forgalomba 2017 januárjában kerül. 

Oldal tetejére

| A Ricoh-ról |
A Ricoh egy globális vállalat, amely több, mint 80 éve dolgozik a munkamódszerek átalakításán. A Ricoh mottója, imagine. change. Ennek szellemében biztosít a vállalatoknak és dolgozóknak szolgáltatásokat és technológiákat, amik ösztönzik az innovációt, növelik a fenntarthatóságot és az üzleti fejlődést. Idetartoznak a dokumentum-kezelési rendszerek, IT-szolgáltatások, digitális nyomdai rendszerek, digitális fényképezőgépek és ipari rendszerek.

A cég központja Tokióban található és több mint 190 országban van jelen. A 2015. március 31-én befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 2231 milliárd japán jen volt (körülbelül 18,5 milliárd USD).

További információkért, kérjük, látogasson el honlapunkra: 

Közösségi média oldalaink:
Facebook: https://www.facebook.com/ricohhu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ricoh-hungary
Youtube: Ricoh Hungary channel

További sajtóinformáció:
Ricoh Hungary Kft.
Nagy Annamária 
marketing communications specialist

Tel.: +36 23 806 843
Mobil: +36 30 184 78 35
Fax: +36 23 806 801
E-mail: annamaria.nagy@ricoh.hu

Oldal tetejére