A Ricoh két új füzetkészítővel bővítette finiser kínálatát
29.11.2016

A Ricoh két új füzetkészítővel bővítette finiser kínálatát



2016. november 29., Ricoh Europe, London – A Ricoh a gyártási folyamatok költséghatékonyságának növelése érdekében újabb megoldással bővítette munkabefejező rendszereinek választékát.

A Duplo DBM 350 és a Duplo DBM 600 masszív, nagy teherbírású füzetkészítők bevezetésének célja, hogy a Ricoh tovább szélesítse a nyomdai rendszereket működtető európai vállalatoknak szánt megoldások körét. Mindkettő csatlakoztatható a Ricoh digitális vágottlapos készülékeihez: a Pro™ C9100, Pro™ C7100 és a Pro™ 8200 sorozat nyomdagépeihez. 

Az automatizált füzetkészítők gyorsan telepíthetők, könnyen használhatók, így nagy hatékonysággal és gyors átfutással végezhető el a füzetgyártás. A DBM 600 a Ricoh Pro C9100 és a Pro C7100 színes nyomdagépeken a hosszú papíros nyomtatási lehetőség mellett támogatja az A4-es fekvő tájolású füzetkészítést is.
Benoit Chatelard, a Ricoh Europe Production Printing-ért felelős alelnöke elmondta: „A nyomdai szolgáltatók érthető módon befektetésük után a leghatékonyabb eredményeket várják a Ricoh berendezésektől. A nyomdagépek telepítésével konzisztens teljesítményre számítanak, amely kiterjed az utómunkálati folyamatokra is. A finiserek fejlesztése során szorosan együttműködünk partnereinkkel, hogy olyan rendszereket és megoldásokat alkossunk, amelyek ügyfeleink mindennapos munkafolyamatait a lehető leghatékonyabb módon támogatják. Az alapos és kiterjedt vizsgálatokat követően ez a két füzetkészítő rendszer bizonyult a legjobb megoldásnak ügyfeleink minőségi termékek előállítására vonatkozó igényei szempontjából. E finiserek segítségével olyan teljes körű megoldást tudnak biztosítani, ami kibővíti a lehetőségeket és növeli a hatékonyságot.”

Ismerje meg a Ricoh teljes vágottpapíros kínálatát honlapunkon: www.ricoh.hu

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455