Ügyfél Munkavállaló Részvétel
customer and employee engagement

Korszerű marketing és kommunikáció

Ügyfelek és munkatársak részvétele

Az új ügyfelek bevonása és a meglévő ügyfelekkel való kommunikáció kihívásokkal teli lehet, különösen, amikor meg kell értenünk, kihez beszélünk, és milyen üzeneteket akarnak hallani. A nagyobb szervezetek számára nagy feladat lehet a különböző forrásokból származó ügyféladatok hozzáférése, illetve garantálni azt, hogy az emberek megtalálják a megfelelő marketingeszközöket, amikor szükségük van azokra.

Lássa el szervezetét a megfelelő eszközökkel
Bármilyen kihívást is jelentsen az ügyfélkapcsolat, a Ricoh felhőalapú, adatvezérelt megoldásokat kínál, amelyekkel testre szabhatja kommunikációját, ellenőrizheti eszközeit, és képessé teheti szervezetét arra, hogy a megfelelő marketingeszközöket a megfelelő időben használja. 

Megoldások és szolgáltatások

Ügyfélkommunikáció kezelése

areo

Javítsa az ügyfélélményt célzott kommunikációval

Korszerűsítse kommunikációját, hogy kiemelkedő ügyfélkiszolgálást nyújtson. Ügyfélkommunikációs megoldásaink lehetővé teszik személyzete számára, hogy egyszerűen hozzanak létre releváns, célzott kommunikációt. Hatásos munkafolyamatok korszerűsítik a folyamatokat a létrehozástól a kézbesítésig, hogy az összes kommunikációs tevékenység megtérülése maximális legyen.

Optimalizálja kommunikációs folyamatait
A skálázható szoftveres alkalmazások és a professzionális szolgáltatások megfelelő elegyét kínáljuk az Ön egyedi kommunikációs igényeinek megfelelően. Olyan megoldások segítségével segítünk Önnek optimalizálni költségeit és kommunikációs folyamatait, mint a FusionPro, a nagy teljesítményű, személyre szabott dokumentumkészítési megoldásunk, hogy rendkívül hatékony, célzott üzeneteket küldhessen minden egyes címzettnek - javítva az ügyfélelégedettséget és a válaszadást.
Részletek

Marketing technológia (MAM / DAM)

areo

Felügyelt felhasználóbarát hozzáférés marketingeszközökhöz

A vállalati eszközök felügyelete a különböző piacokon időigényes és költséges lehet, különösen távoli munkaerő esetén. Optimalizálja marketing tevékenységeit a márkairányelveket szem előtt tartva technológiáinkkal, ideértve a média eszközkezelést (MAM) és a digitális eszközkezelést (DAM).

A megfelelő tartalom a megfelelő időben
Kínálatunk lehetővé teszi, hogy vállalati eszközöket hozzon létre, lokalizáljon és szabjon testre – csökkentve az “egyszeri” igényeket. Az összes vállalati és marketing anyag szabályozott hozzáférését biztosító portálokkal garantálhatja, hogy a belső érintettek, franchise partnerek és forgalmazók kizárólag a legutoljára jóváhagyott és engedélyezett tartalomhoz és eszközökhöz férnek hozzá, és azokat használják.

Megoldások széles választéka
A szoftveres megoldások és a professzionális szolgáltatások megfelelő elegyét nyújtjuk a költségek csökkentése, valamint a marketingkampányok és promóciók magasabb megtérülésének elérése érdekében. Saját megoldásaink, köztük a MarcomCentral és a FusionPro mellett harmadik felek termékeinek széles választéka áll rendelkezésünkre, így az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldásokat kínálhatunk.
Részletek

Digitális élményplatformok (DXP)

areo

Ápolja ügyfélkapcsolatait többcsatornás élményekkel

Alkalmazzon innovatív szemléletmódokat az ügyfelekkel folytatott kapcsolattartáshoz, fejlett üzleti folyamatok kidolgozásához és a kapcsolatok ápolásához különféle csatornákon.

DXP szakértelem digitális stratégiájához
Szakértőink gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, és lenyűgöző módon mutatják be a feltörekvő DXP-technológiákat, elősegítve azt, hogy hibátlan kapcsolatokon keresztül jelentőségteljes kapcsolatokat építsen ki. Szoftverek és szolgáltatások átfogó portfólióját kínáljuk a DXP-k kiépítéséhez, és a digitális üzleti stratégia megvalósításához.

Szolgáltatási portfóliónk részei:
  • Egységesített ügyfélélmény 
  • Többcsatornás élmény 
  • Üzleti működés átalakítása 
  • Üzleti folyamatok digitalizálása 
  • Digitális stratégia tanácsadás 
  • Agilis piacra jutás és üzleti működés felgyorsítása 
  • Webes portálok, intranetek és szolgáltatói portálok
Lépjen kapcsolatba velünk

E-kereskedelmi szolgáltatások

areo

Ismerje meg az új eKereskedelmi lehetőségeket

Érjen el több ügyfelet, és növelje az ügyfélhűséget egyedi digitális eKereskedelmi szolgáltatásokkal és új üzleti modellekkel.
 
Átfogó szolgáltatásokat kínálunk az új ügyfélélmény kialakításához, a portálok, mobilalkalmazások és e-kereskedelmi platformok fejlesztésétől kezdve a rendszerek integrálásáig.

Globális e-kereskedelmi környezetekre specializálódva
Biztosítjuk az integrációt, fejlesztést és áthelyezést külső felek értékesítési csatornáival. Adatelemzési szolgáltatásokat és mesterséges intelligencia szolgáltatásokat alkalmazunk az e-kereskedelmi platformokon, ezzel segítünk azonosítani a felül- és keresztértékesítési lehetőségeket, amelyek fokozzák növekedési potenciálját.
Részletek

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek