print from iPad

Optimalizálja nyomtatási infrastruktúráját

Felügyelt nyomtatási szolgáltatások

A nyomtatási beszállítók, a szolgáltatási szerződések és a készletek sokasága miatt számtalan erőforrásra és saját szakértőre van szükség egy vállalat nyomtatási infrastruktúrájának hatékony kezeléséhez. Ez időbe és pénzbe kerül, és gyakran a személyzet frusztrációjához és a termelékenység csökkenéséhez vezet.
 
Digitalizáció egyedi módon
Felügyelni tudjuk nyomtatási infrastruktúráját Ön helyett. Felügyelt nyomtatási szolgáltatásaink lehetővé teszik a munkavállalóknak, hogy hatékonyabban hozzanak létre, tároljanak és használjanak fel információkat. A folyamatok automatizálásával és a technológia optimalizálásával a teljes információs ökoszisztémában csökkenteni lehet a költségeket és a hulladékok mennyiségét.
 
A világon mindenhol konzisztens, személyre szabott szolgáltatásaink között megtalálható a tanácsadás, szolgáltatástervezés, átalakítás és irányítás. A digitalizálás során ügyfélközpontú szemléletmódot alkalmazunk, és mindig azokat a technológiákat szállítjuk, amelyek leginkább megfelelnek az igényeknek. 

Megoldások és szolgáltatások

Irodai nyomtatás

areo

Hozza ki a legtöbbet nyomtatási eszközeiből

Válasszon az iparág vezető nyomtatási rendszereinek széles kínálatából, és szerezze meg a nyomtatási ökoszisztéma optimalizálásához szükséges szoftvereket és szolgáltatásokat. Számtalan választási lehetősége van a sebesség, méret és képességek tekintetében — valamint konfigurálási opciók széles kínálata — ami lehetővé teszi, hogy a munkacsoportnak, irodának vagy osztályteremnek leginkább megfelelő modelleket és funkciókat válassza.
 
Javítsa nyomtatási infrastruktúráját
Felügyeljük a házon belüli nyomtatást, eszközöket és munkafolyamatokat, hogy a személyzete a fő tevékenységeire koncentrálhasson. A fejlett nyomtatási infrastruktúra és az üzleti folyamatok ellenállóképessége időt és pénzt takarít meg, valamint az egyszerű használat révén növeli a személyzet produktivitását.
Fedezze fel irodai termékeinket

Felhőalapú nyomtatás

areo

Konzisztencia, irányítás, rugalmasság

Érjen el jobb méretezhetőséget és rugalmasságot a nyomtatásban felhőalkalmazások segítségével. Az IT személyzet kevesebb időt fog a nyomtatási ökoszisztéma adminisztrációjával és karbantartásával tölteni, ami lehetővé teszi számukra, hogy az üzleti szempontból kritikus feladatokra koncentráljanak. 

Folyamatos szoftver és biztonsági frissítések
Intelligens digitális megoldásokat kínálunk, hogy javítsuk a távmunka készségeket, felgyorsítsuk a folyamatok automatizálását, valamint ellenálló felhő infrastruktúrát fejlesszünk. Teljesen felügyelt, előfizetés-alapú szolgáltatásunkat választva hozzájut az összes szoftverfrissítésünkhöz, lehetősége lesz a költségeket egyszerűbben felügyelelni. Bíztosítjuk a konzisztens felhasználói élményt, dokumentumokat és a nyomtatás is  biztonságosabbá válik, stb.
Tudjon meg többet a Ricoh Print Management Cloud-ról

Nyomtató helyiség

areo

Javítsa dokumentumkezelési és nyomtatási munkafolyamata hatékonyságát

Teremtsen a nyomtató helyiségéből központi dokumentumkezelési és kommunikációs elosztó központot, ami hatékonyabbá teszi a működést, valamint új üzleti szolgáltatásokat és jobb ügyfélkommunikációt teremt. Az optimális dokumentumkezelési és nyomtatási munkafolyamattal valóban átláthatóvá teheti nyomtatási szükségleteit, ami segít csökkenteni a költségeket.   

Szakértőink Önnel együtt határozzák meg a legjobb megoldást 
Önnel szoros együttműködésben telepítjük a környezetnek leginkább megfelelő hardvert és szoftvert, és segítséget nyújtunk olyan munkafolyamat megoldások bevezetésében, amelyek visszaszorítják a munkaigényes folyamatokat, szűk keresztmetszeteket és kritikus üzleti hibákat.    Műszaki szakértőink segítségével a megfelelő eszközöket szerezheti be nyomtató helyiségébe, így a maximumot hozhatja ki a befektetéséből, és új lehetőségeket teremthet a biztonság, megfelelés, fenntarthatóság és árbevétel növelése céljából.  
  • Csökkentse a felügyelet nélküli nyomtatás-kiszervezést és annak rejtett költségeit
  • Automatizálja a dokumentumkezelési folyamatokat és munkafolyamatokat
  • Kapcsolja össze a nyomtatási és dokumentumkezelési munkafolyamatokat a hibrid munkavégzéshez
  • Csökkentse a nyomtatás hulladékát és a tároláshoz szükséges helyet - Bővítse a szolgáltatásokat és bevételi lehetőségeket a szervezeten kívül
Lépjen kapcsolatba velünk

Igény szerinti nyomtatás

areo

Nyomtatás a felhasználás helyén a sebesség és hatékonyság gyorsítása érdekében

Növelje az agilitást és rugalmasságot az igény szerinti nyomtatással. A megfelelő nyomtatási és munkafolyamat megoldásokkal reagálni tud a kritikus üzleti folyamatokra, biztosíthatja a minőséget, gyorsaságot és rugalmasságot, valamint visszaszoríthatja a külső szolgáltatóktól való függést és a velük kapcsolatos kockázatot.

Felügyelje a költségeket, csökkentse a hulladékokat és fokozza a biztonságot  
A megfelelő nyomtatási és munkafolyamat megoldásokat kombináljuk, hogy egyszerűsítsük termelési, kommunikációs és dokumentumkezelési folyamatait. Az igény szerinti nyomtatási megoldások lehetővé teszik a dokumentumok egyszerű testre szabását, amivel minden felhasználó professzionálisan nyomtatott dokumentumokat hozhat létre. A központi igény szerinti nyomtatási funkcióval felügyelni tudja a nyomtatási költségeket, csökkentheti a hulladékok mennyiségét, és fokozhatja a biztonságot azáltal, hogy megelőzi az érzékeny adatok kiszivárgását.
Tudjon meg többet az igény szerinti nyomtatásról

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek