Felhő infrastruktúra szolgáltatások
hybrid infrastructures

Egyszerűsítsen. Automatizáljon. Optimalizáljon.

Felhő infrastruktúra szolgáltatások

A legtöbb vállalkozás pénzt és erőforrásokat áldoz arra, hogy az IT rendszereik naprakészek és az előírásoknak megfelelők legyenek. A felhő nagyobb mértékű méretezhetőséget, rugalmasságot és agilitást kínál – alapvető képességeket, amelyekre minden vállalkozásnak szüksége van a digitális átalakuláshoz és a versenyképesség megőrzéséhez. Az alkalmazkodóképesség és az innováció elengedhetetlen a fenntarthatóság és a növekedés szempontjából, ugyanakkor a felhő segíthet a bonyolultság csökkentésében, miközben optimalizálja a költségeket.

Méretezhető, felügyelt felhőmegoldások
  • Multi- és hibrid felhőszolgáltatások elegye támogatja az összes üzleti igényt, tanácsadóink pedig Önnel együttműködve határozzák meg a felhővel kapcsolatos céljait.
  • Multi- vagy hibrid felhőmegoldás tervezése, bevezetése és áthelyezése  Növelje a rugalmasságot és a biztonságot  
  • Tegye agilisabbá vállalkozását 
  • Fokozza a produktivitást  
  • Tartsa fenn adatai védelmét
Méretezhető, felügyelt felhőmegoldásokat kínálunk. Márkafüggetlen szemléletmódunk azt jelenti, hogy olyan platformokkal és rendszerekkel dolgozunk, amelyek korlátozások nélkül megfelelnek az egyedi igényeiknek. 

Megoldások és szolgáltatások

Felhő, hoszting és adatközpont

areo

Lendítse fel vállalkozását komplett felhőmegoldásokkal

Az általános és egyre terjedő digitalizáció az adatoktól kezdve az eszközökig megzavarhatja a szervezeteket. Sokan nem rendelkeznek a rendszereik egységesítéséhez, automatizálásához, szabványosításához és virtualizálásához szükséges infrastrukturális agilitással és rugalmassággal.

Hibrid, telephelyi vagy felhő
A hibrid felhőmegoldások megfelelő kombinációjának – helyben vagy felhőben történő – bevezetésével segítünk a vállalatoknak ennek leküzdésében, hatékony, méretezhető és biztonságos infrastruktúrát és szolgáltatásokat nyújtva.

Helyi és nemzetközi szolgáltató hálózattal és tanúsított technológiai szakértőkkel rendelkezünk, akik lehetővé teszik számunkra, hogy megbízható, gyors reagálású IT támogatást nyújtsunk – függetlenül az Ön tevékenységének nagyságrendjétől. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Felhő menedzsment és finomhangolás

areo

Gondoskodjon róla, hogy felhőmegoldása harmonikusan működik

A felhő infrastruktúra egyre terjed és kezd meghonosodni számos szervezetnél, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy agilisabbá váljanak és reagáljanak a megnövekedett munkaterhelésre. Ugyanakkor a munkafolyamatokat is bonyolultabbá teszi, mind a privát, mind a nyilvános felhők esetén.

Hozzáférés bármely nagyobb felhőszolgáltatóhoz
Vegye át az irányítást IT infrastruktúrája felett felhő menedzsmenttel és finomhangolássaé, és kezelje felhő környezetének minden részét. Minden jelentős felhőalapú megoldás szolgáltatóval együttműködünk, ideértve a Microsoft Azure-t, az AWS-t és a Google Cloudot. Magasan képzett csapatunk támogatást nyújt a személyre szabott megoldás kidolgozásához és a felhőkörnyezet teljes körű felügyeletének központosításához. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Migrációs szolgáltatások

areo

Csökkentse minimálisra a kockázatokat és a tevékenységre gyakorolt zavaró hatásokat

A felhő infrastruktúra számos előnyt kínál, azonban nem feltétlenül minden adat vagy alkalmazás alkalmas az áthelyezésre. Mindent számba kell venni az üzletmenet folyamatosságától, biztonsági kockázatoktól és erőforrásoktól a korábbi rendszerek és alkalmazások kialakításáig.

Szakértő tanácsadás minden lépésnél
Önnel együttműködve elemezzük az alkalmazásai környezetét, segítünk meghatározni a megfelelő megközelítésmódot a felhőhosztolási platform kiválasztásához, és csökkentjük a kockázatokat, aminek az áthelyezés során és azt követően ki lehet téve. Szakértőink garantálják, hogy az átmenet gyors és költséghatékony legyen, és minimális zavarást jelentsen az aktuális üzleti tevékenység kapcsán. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Költségoptimalizálási szolgáltatások

areo

Takarítson meg költségeket, építsen profitot

Felügyelje infrastruktúra beruházásait
A felhő-infrastruktúrák növekedésével a szervezetek költségei is nőnek – mivel a meglévő hagyományos környezetek fenntartására és működtetésére korlátozott összeg áll rendelkezésre, nem mindig lehet hatékonyan elkölteni az erőforrásokat.

Takarítson meg költségeket, építsen profitot
Felügyelje infrastruktúra beruházásainak költségeit és teljesítményét automatikus irányítópultunkkal és jelentéskészítő eszközünkkel, hogy teljes áttekintést kapjon a felhőjéről. A tevékenységeik hosszú távú kilátásai alapján szakértőink rugalmas akciótervet dolgoznak ki, így felügyelheti a költségeket, növelheti a profitot és bővítheti vállalkozását. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek