Kiberbiztonság
cybersecurity strategy, services and solutions

Nincs több kockázatos üzlet

Észlelje, jelezze előre és előzze meg a kiberfenyegetéseket 24/7-ben

Kiberbiztonság

Az interneteléréssel rendelkező eszközök az átalakulás szempontjából fontos szerepet játszanak, mivel jobb és produktívabb munkakörnyezetet teremtenek. Ugyanakkor újfajta sérülékenységeket is teremtenek a kibertámadásokhoz. Mivel egyre több felhasználó támaszkodik mobil készülékekre és potenciálisan sérülékeny IT-hálózatokra a hibrid munkavégzés közben, átfogó kiberbiztonsági stratégiára van szükség, amely alapvetően be van ágyazva a vállalkozás működési modelljébe.

Építse be az ellenállóképességet az IT-rendszereibe
Intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal segítünk szembeszállni a kiberbűnözéssel, melyeket a főbb üzleti folyamatokhoz illesztünk. Vezető kiberbiztonsági szakértőink segítségével ellenálló IT-infrastruktúrát építhet ki, felismerheti és kezelheti a sérülékenységeiket, és magabiztosan növekedhet. 
image

A digitális munkahelyi technológiát használó vállalkozások 47%-a jelenleg azt állítja, hogy a legfőbb kihívás számukra a működésük megóvása a növekvő biztonsági kockázatokkal szemben.

Kiberbiztonsági megoldásainkkal az adatai, a vállalkozása és a személyzete is védett lesz – függetlenül attól, hol és hogyan dolgoznak.
 
A legtöbb szervezet tudja, hogy új technológiákat kell bevezetniük, és folyamatosan meg kell újulniuk, hogy versenyképesek maradjanak. Viszont a növekvő számú digitális kapcsolódási pont a kiberbűnözők számára is több lehetőséget nyújt, amit kihasználhatnak, ha nem megfelelő a felügyelet.

Teremtse meg a biztonság kultúráját a digitális transzformáció részeként
Túl gyakran fordul elő, hogy a kiberbiztonságra csak utólag gondolnak – olyasvalamiként, amit ellenőrző listával közelítenek meg, ahelyett, hogy minden technológiával kapcsolatos üzleti tevékenységbe beépítenék. Amikor a biztonságra valós idejű ellenállóképesség nélkül tekintünk, az a jövőben sérülékenységhez vezethet, a kiberbiztonság terén a reaktív megközelítésmód nem elegendő.
 
A kutatások szerint az adatatok megsértése átlagosan 4,24 millió dollárba (3,7 millió euróba) kerül a vállalkozásoknak. Ha a szervezetek harcba akarnak szállni a fenyegetésekkel szemben, a központi működési rendszerük részévé kell tenniük a biztonság kultúráját. Ehhez proaktív, pragmatikus és stratégiai szemléletmódra van szükség, ami figyelembe veszi a kockázatokat és a biztonságot már minden új kezdeményezés elindításakor.

Jövőálló kiberbiztonság
Amikor a kiberbiztonság az üzleti átalakulás és innováció középpontjába kerül, a rendszerek, kialakítások és adatok megbízhatóak lesznek, ami nagyobb mértékű kockázatvállalást enged és gyökeres változásokhoz vezet. Akárhol is tartanak a kiberbiztonság terén, és bármi is legyen az üzleti céljuk, piacvezető kiberbiztonsági megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk, melyekkel segítjük a kibertér ellenállóképességének kiépítését és a magabiztos méretezhetőséget. 

Területek, ahol kiemelkedő szakértelemmel számíthat ránk

Kiberbiztonsági szolgáltatások

areo

Tegye ellenállóbbá vállalkozását minden szempontból

Megvédjük szervezetét a közvetlen végponti fenyegetésektől, például zsarolóprogramoktól, adathalászattól és rosszindulatú programoktól. Szakértőink testre szabott biztonsági stratégiát alkalmaznak és tartanak fenn – ami biztosítja az információkat, melyek segítségével a kiberbiztonsági szolgáltatások teljes választéka révén megismerhetők és kezelhetők a sérülékenységek.
Részletek

Kiberbiztonsági megoldások

areo

Csökkentse a kockázatot és a rosszindulatú kiberfenyegetéseknek való kitettséget

Az adott környezet biztonsági igényeit víruskereső-, valamint e-mail biztonsági megoldásokkal látjuk el, amelyek megvédik a fájlokat és a hardvereket a rosszindulatú támadásoktól, valamint biztonsági hitelesítéssel, amely a szenzitív információkat a csapaton belül tartja. A kibertér ellenállóképességének megerősítése érdekében megoldások teljes választékát kínáljuk.
Részletek

Felügyelt kiberbiztonsági szolgáltatások

areo

A profi kiberbiztonság költséghatékony és méretezhető megközelítése

Tapasztalt tanácsadóink felmérik vállalkozását, és segítenek a potenciális kockázatok azonosításában, a közvetlen hatások enyhítésében, valamint az egymást követő támadások megelőzésében. A szervezet átfogó védelmével szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy nyugodtan a cég legfontosabb üzleti tevékenységeire koncentráljanak.
Részletek

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
business services

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki az idejükből, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Digital Experience

Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk olyan megoldásokat tervez, épít, valósít meg és szervizel, amelyek segítenek Önnek elérni az ügyfelek maximális elkötelezettségét.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek