Kiberbiztonság
cybersecurity strategy, services and solutions

Nincs több kockázatos üzlet

Észlelje, jelezze előre és előzze meg a kiberfenyegetéseket 24/7-ben

Kiberbiztonság

Az interneteléréssel rendelkező eszközök az átalakulás szempontjából fontos szerepet játszanak, mivel jobb és produktívabb munkakörnyezetet teremtenek. Ugyanakkor újfajta sérülékenységeket is teremtenek a kibertámadásokhoz. Mivel egyre több felhasználó támaszkodik mobil készülékekre és potenciálisan sérülékeny IT-hálózatokra a hibrid munkavégzés közben, átfogó kiberbiztonsági stratégiára van szükség, amely alapvetően be van ágyazva a vállalkozás működési modelljébe.

Építse be az ellenállóképességet az IT-rendszereibe
Intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal segítünk szembeszállni a kiberbűnözéssel, melyeket a főbb üzleti folyamatokhoz illesztünk. Vezető kiberbiztonsági szakértőink segítségével ellenálló IT-infrastruktúrát építhet ki, felismerheti és kezelheti a sérülékenységeiket, és magabiztosan növekedhet. 
image

A digitális munkahelyi technológiát használó vállalkozások 47%-a jelenleg azt állítja, hogy a legfőbb kihívás számukra a működésük megóvása a növekvő biztonsági kockázatokkal szemben.

Kiberbiztonsági megoldásainkkal az adatai, a vállalkozása és a személyzete is védett lesz – függetlenül attól, hol és hogyan dolgoznak.
 
A legtöbb szervezet tudja, hogy új technológiákat kell bevezetniük, és folyamatosan meg kell újulniuk, hogy versenyképesek maradjanak. Viszont a növekvő számú digitális kapcsolódási pont a kiberbűnözők számára is több lehetőséget nyújt, amit kihasználhatnak, ha nem megfelelő a felügyelet.

Teremtse meg a biztonság kultúráját a digitális transzformáció részeként
Túl gyakran fordul elő, hogy a kiberbiztonságra csak utólag gondolnak – olyasvalamiként, amit ellenőrző listával közelítenek meg, ahelyett, hogy minden technológiával kapcsolatos üzleti tevékenységbe beépítenék. Amikor a biztonságra valós idejű ellenállóképesség nélkül tekintünk, az a jövőben sérülékenységhez vezethet, a kiberbiztonság terén a reaktív megközelítésmód nem elegendő.
 
A kutatások szerint az adatatok megsértése átlagosan 4,24 millió dollárba (3,7 millió euróba) kerül a vállalkozásoknak. Ha a szervezetek harcba akarnak szállni a fenyegetésekkel szemben, a központi működési rendszerük részévé kell tenniük a biztonság kultúráját. Ehhez proaktív, pragmatikus és stratégiai szemléletmódra van szükség, ami figyelembe veszi a kockázatokat és a biztonságot már minden új kezdeményezés elindításakor.

Jövőálló kiberbiztonság
Amikor a kiberbiztonság az üzleti átalakulás és innováció középpontjába kerül, a rendszerek, kialakítások és adatok megbízhatóak lesznek, ami nagyobb mértékű kockázatvállalást enged és gyökeres változásokhoz vezet. Akárhol is tartanak a kiberbiztonság terén, és bármi is legyen az üzleti céljuk, piacvezető kiberbiztonsági megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtunk, melyekkel segítjük a kibertér ellenállóképességének kiépítését és a magabiztos méretezhetőséget. 

Területek, ahol kiemelkedő szakértelemmel számíthat ránk

Kiberbiztonsági szolgáltatások

areo

Tegye ellenállóbbá vállalkozását minden szempontból

Megvédjük szervezetét a közvetlen végponti fenyegetésektől, például zsarolóprogramoktól, adathalászattól és rosszindulatú programoktól. Szakértőink testre szabott biztonsági stratégiát alkalmaznak és tartanak fenn – ami biztosítja az információkat, melyek segítségével a kiberbiztonsági szolgáltatások teljes választéka révén megismerhetők és kezelhetők a sérülékenységek.
Részletek

Kiberbiztonsági megoldások

areo

Csökkentse a kockázatot és a rosszindulatú kiberfenyegetéseknek való kitettséget

Az adott környezet biztonsági igényeit víruskereső-, valamint e-mail biztonsági megoldásokkal látjuk el, amelyek megvédik a fájlokat és a hardvereket a rosszindulatú támadásoktól, valamint biztonsági hitelesítéssel, amely a szenzitív információkat a csapaton belül tartja. A kibertér ellenállóképességének megerősítése érdekében megoldások teljes választékát kínáljuk.
Részletek

Felügyelt kiberbiztonsági szolgáltatások

areo

A profi kiberbiztonság költséghatékony és méretezhető megközelítése

Tapasztalt tanácsadóink felmérik vállalkozását, és segítenek a potenciális kockázatok azonosításában, a közvetlen hatások enyhítésében, valamint az egymást követő támadások megelőzésében. A szervezet átfogó védelmével szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy nyugodtan a cég legfontosabb üzleti tevékenységeire koncentráljanak.
Részletek

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk