homeback to menu
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Irodai nyomtatók és faxok

Az iparágban vezető helyen álló irodai nyomtatóink, fénymásolóink, faxkészülékeink és szkennereink széles választékát kínáljuk minden méretű szervezetnek és vállalkozásnak. A mindennapi használatra szolgáló robusztus termékektől a speciális feladatokra használható különleges berendezésekig a Ricoh innovatív, energiahatékony technológiát kínál az Ön üzleti igényeinek megfelelően.

All-in-one nyomtatók

Fekete-fehér és színes multifunkciós nyomtatóink gyors, felhasználóbarát, megfizethető készülékek, melyek jól illeszkednek számos irodai és gyártási környezetbe.

 • MP 5055ASP

  MP 5055ASP

  A gazdag felszereltségű fekete-fehér, 50 lap/perces A3-as, egyutas dokumentum-adagolóval rendelkező MFP, a Ricoh MP 5055ASP gyors, sokoldalú és megbízható teljesítményt nyújt. Tudjon meg többet.

 • IM C4500A - Minden az egyben nyomtató - Elülső nézet

  IM C4500A

  Ez a 45 lap/perces sebességű minden az egyben nyomtató olyan alkalmazásokhoz készült, ahol a minőség, a teljesítmény és a megbízhatóság kulcsfontosságú.

Az összes megtekintése

A Ricoh megbízható fekete-fehér és színes nyomtatói javítanak minden irodai környezeten, és magas színvonalú nyomatokat készítenek kis működési költség mellett.

 • SP C842DN

  SP C842DN

  Magas színvonalú, rendkívül megbízható színfeldolgozás gyorsan és hatékonyan 60 lap/perces sebesség mellett a Ricoh SP C842DN A3-as színes nyomtatóval. Tudjon meg többet.

 • P C300W - Image 252

  P C300W

  A kompakt, könnyen csatlakoztatható és megfizethető RICOH P C300W elérhetővé teszi a kiváló minőségű színes nyomtatást.

 • P 800 - Image 252

  P 800

  A korlátokat nem ismerően produktív 55 oldal/perces fekete-fehér nyomtató javítja a produktivitást, és lehetővé teszi cége számára, hogy teljesítse a kritikus határidőket.

Az összes megtekintése

Digitális sokszorosítógépek

Ossza meg ötleteit fekete-fehér fénymásolóval olcsóbban, mint amennyibe kerül. A Ricoh digitális sokszorosítói számos funkciót és szolgáltatást kínálnak, hogy magas színvonalú nyomatokat állítson elő, beleértve a csatlakozási opciókat és a professzionális színeket is.

 • DX 2330

  DX 2330 / 2430

  Digitális sokszorosító, amely szupergyors nyomtatóvá alakítható, ha számítógépes vezérlőt kapcsolnak hozzá. Lenyűgöző, 90 oldal/perc nyomtatási sebességével ez egy megbízható, költségtakarékos és felhasználóbarát rendszer.

 • DD3324

  DD 3324/ DD3344

  Ezek a kiváló, nagy sebességű digitális asztali sokszorosítók A3-as méretig képesek lapolvasásra, és akár 130 oldal/perc sebességgel nyomtatnak A4/B4 méretű papírokra. Lapolvasás 600 dpi felbontással, ami kitűnő nyomtatási felbontást eredményez.

Az összes megtekintése


Nem találta meg, amit keresett?

Keresse munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Beszéljünk