FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Környezet, társadalom & irányítás

Elkötelezettségünk a fenntartható jövő építése mellett

Az ESG (környezetvédelmi, társadalmi és irányítási) szempontok a vállalat 1936-os alapítása óta meghatározzák, hogy a Ricoh hogyan végzi üzleti tevékenységeit. Központi szerepet játszik működésünkben, és szervezetünk minden részét érinti.
Ismerje meg részleteiben kezdeményezéseinket
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Innováció

A nyomtatók és faxkészülékek tervezésében való részvételünk kezdeteitől a jelenig folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vállalkozások átalakítása érdekében összehozzuk az embereket és a technológiákat, miközben az újítás mindig vállalatunk központi eleme volt.

Üzleti innováció

Napjaink versengő, globális piacán a növekedés és a fejlődés attól függ, ki mennyire gyorsan ismeri fel és reagál az új kihívásokra és az ügyfeleknél jelentkező lehetőségekre. A nyomtatók, faxkészülékek és fényképezőgépek terén innovációkban gyökerező hagyományaink révén az évtizedek során megbízható partnerré váltunk, szolgáltatásaink segítenek a vállalkozásoknak javítani üzleti versenyképességüket, teljesítményüket és munkafolyamataikat.
Ma már nem pusztán kiváló minőségű nyomtató és kommunikációs rendszereket kínálunk, hanem segítünk ügyfeleinknek átállni a hagyományos papír alapú folyamatokról a gazdaságos, digitális üzletmenetre, felismerni a teljesítmény javítását elősegítő új területeket, csökkenteni a vállalkozásban előállított hulladék mennyiségét, és megfelelni az iparági szabályozások egyre bonyolultabb követelményeinek.

Műszaki újítások

A Ricoh története bővelkedik nagyszerű újításokban, kezdve a világ első nagy sebességű irodai faxkészülékével az 1970-es években, a multifunkciós digitális fénymásolókon át az 1980-as években egészen a jelenlegi 3D nyomtatókig és a felhőbe kapcsolt hálózati berendezésekig.

Mivel a munkahelyek folyamatosan fejlődnek, élen kell járnunk az új termékek kínálatában, hogy előmozdíthassuk a pozitív változásokat. Napjainkban fejlett kommunikációs rendszereink és a munkamódszereket megújító technológiáink megkönnyítik a rugalmas munkavégzést az egyének és a vállalatok számára egyaránt.

Olyan készülékeket tervezünk, amelyek az elvártak szerint működnek, a legújabb nyomtatóinkon lévő testre szabható, érintőképernyős, alkalmazás alapú felületektől a beépített egyszerű önálló támogatásig, amelynek segítségével munka közben háríthatja el a gyakoribb hibákat.

A 3D nyomtatási technológiának köszönhetően alkatrészek és termékek létrehozására alkalmas RICOH Advanced Direct Manufacturing Services (fejlett közvetlen gyártási szolgáltatás) piacra vezetésével az ipari termelés megújításának élvonalában vagyunk. Ezenkívül 30 év és 200 világszabadalom után tintasugaras technológiánk továbbra is meghatározó megoldásokat kínál ügyfeleinknek ezen a piacon, és vezető szerepet tölt be több ipari és egyéb szakterületen.

Kutatás és fejlesztés

Műszaki újításainkat a kutatásra és fejlesztésre fordított jelentős összeggel támogatjuk. Ahogy új termékeket és technológiákat vezetünk be, folytatjuk a meglévő termékek és szolgáltatások figyelését és értékelését, hogy azok továbbra is biztosan megfeleljenek ügyfeleink igényeinek.

A fenntarthatóság áll termékfejlesztési filozófiánk középpontjában már a kutatási fázistól, és ügyelünk arra, hogy az összes Ricoh műszaki megoldás a termék életciklusának minden fázisában minimális hatást gyakoroljon a környezetre.

Együttműködésre törekszünk a kutatás és fejlesztés területén. Európai műszaki központunkban egyedi megoldásokat fejlesztünk különleges ügyfélelvárások alapján, és évente tartunk egy tanácskozó konferenciát, ahová meghívjuk ügyfeleinket, hogy megtekintsék újításainkat, visszajelzést adhassanak, és befolyásolhassák azokat, mielőtt piacra kerülnének. Bevezettük a Ricoh Developer Program™ (RiDP™) fejlesztői programot is, amely a Ricoh-termékekhez értéknövelt alkalmazásokat készítő és fejlesztő szoftverfejlesztők közösségével teremt partneri viszonyt.

 • Díjak

  Díjak

  Örömmel mutatunk be néhányat az évek során elnyert díjainkból és elismeréseinkből.

 • Tevékenységünk

  Tevékenységünk

  Bárhol legyen is a világon, rendelkezünk azzal a műszaki szakértelemmel és globális elérhetőséggel, hogy segítségére legyünk üzleti céljai elérésben.

 • Kulcsfontosságú személyek

  Kulcsfontosságú személyek

  Ismerkedjen meg a sikereink mögött álló emberekkel