FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Márkánk

A vállalat, az ország és a Föld legnagyobb értéke az emberek képzelőereje. A kreativitás és az együttműködés segítségével jobbá tehető a közösségek élete és a közös munka.
A Ricoh-nak a kezdetektől a kreatív ötletekbe vetett hit adott erőt. Alapítónk, Icsimura Kijosi olyan gondolkodók különleges csapatát alkotta meg, akik elutasították a hagyományok jelentette korlátokat. Olyan világot képzeltek el, ahol az információk másolása és terjesztése egyetlen gombnyomással megoldható. Olyan világot álmodtak meg, amelyben az üzleti szempontból létfontosságú ismeretek bárhol és bármikor elérhetőek.
A Ricoh a technológia, a műszaki ismeretek és a magas színvonalú gyártás ötvözésével valóra váltotta ezt az elképzelést. Nyomtatóink, fénymásolóink és faxgépeink kijelölték az utat az irodák automatizálása terén, és forradalmasították az üzleti tevékenységet. Később a menedzselt dokumentum-szolgáltatások megalapozták a világhírű dokumentum-szakértői hírnevünket.

Partneri együttműködés ügyfeleinkkel

Mára nemzetközi vállalattá nőttük ki magunkat. Kivételes normák és szolgáltatások révén valódi partneri viszonyt tartunk fenn ügyfeleinkkel. Technológiai lehetőségeink által Ön és csapata informatikai tudásának ismeretében segítségére lehetünk a költségek csökkentésében, a hulladék megszüntetésében és a folyamatok egyszerűsítésében, ami kézzelfogható előnyökkel jár ügyfelei számára. A legfontosabb, hogy alkalmazottainak több idejük marad kreatívan gondolkodni, így könnyebben elérhetővé válik a vállalat közös tudása – ezzel segítjük a vállalatok hosszú távú átalakulását.

Európát, a Közel-Keletet és Afrikát felölelő (EMEA) régióban 25 piacon vagyunk közvetlenül jelen, míg máshol a közvetett tevékenységünkkel hívjuk fel magunkra a figyelmet, aminek köszönhetően hatékonyan munkába tudjuk állítani szakértőinket, ezáltal még rugalmasabban és még szorosabb felügyelettel segíthetik ügyfeleink üzleti fejlődését.

Előre látóan gondolkodunk

A Ricoh mindig előre gondolkodik. Termékeinket és szolgáltatásainkat az adott iparágak, új piaci területek, valamint nagy- és kisvállalkozások igényeit figyelembe véve tervezzük. Olyan megoldásokat hozunk létre, amelyek versenyelőnnyé alakítják a meglévő rendszereket és folyamatokat, reagálnak a helyi igényekre, továbbá új életet lehelnek a tudásmegosztás hagyományos formáiba.

A felhő-alapú megoldások, a távfigyelés és egyéb újítások révén mobilabbá és személyesebbé tesszük az információkat. Fogyasztói termékeink javítják az emberek és a körülöttük lévő világ egymásra gyakorlt hatását, akár világszínvonalú digitális fényképezőgépeinkről, akár internetes adattároló szolgáltatásainkról legyen szó.

Fenntarthatóság a jövőnk érdekében

A Ricoh egymásra ható tényezőkként tekint az üzletre, a társadalomra és a bolygóra. Arra törekszünk, hogy az emberek büszkék legyenek arra, hogy nálunk dolgoznak, és olyan vállalatként tekintsenek ránk, amely ösztönzi a felelős növekedést, ahol csak lehetséges. Előre látó üzleti stratégiák iránti elkötelezettségünkkel az ügyfél telephelyein és saját területünkön is a nyereséges és fenntartható fejlődést támogatjuk.

A Ricoh világszerte nap mint nap segít az embereknek a közös képzelet erejét kiaknázni, hogy eredményesebb, teljesebb és fenntarthatóbb minőségű életet élhessenek.