FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Értékek, elképzelés és küldetés

A Ricohnál mindig meghallgatjuk ügyfeleinket, akiknek az üzleti céloknak megfelelő innovatív termékeket és szolgáltatásokat biztosítjuk. Arra törekszünk, hogy növeljük szolgáltatásaik és termékeik értékét. Alkalmazkodunk a változó üzleti körülményekhez.

Vezetési hitvallásunk

Alapelveinket – Szeresd a szomszédodat; Szeresd a hazádat; Szeresd a munkádat – alapítónk, Icsimura Kijosi álmodta meg 1946-ban. Ezek vállalkozásunk sarokkövei, amik arra ösztönöznek bennünket, hogy folyamatosan fejlődjünk, és hozzájáruljunk az összes érdekelt fél jólétéhez, beleértve családunkat, ügyfeleinket és a társadalom egészét.

Ragaszkodásunkkal vezetési hitvallásunkhoz hűek maradunk a társadalom és a környezet fenntarthatóságához és a jövő nemzedékek iránt érzett felelősség vállalásunkhoz.

The RICOH Way

The RICOH Way globális vállalati filozófiánk, amely meghatározza a kereteket vállalatunk számára, és biztosítja identitásunkat. Ahogy a világ egyre gyorsabban globalizálódik, a vállalatunkon belüli következetes és egységes értékek egyértelmű útmutatást adnak, megerősítik döntéseinket, és utat mutatnak azon komplex problémák és kihívások megoldásához, amelyekkel ügyfeleink nap mint nap szembenéznek.

Ügyfélközpontú megközelítés

Globális vállalatunkban dolgozó alkamazottaink feladata, hogy gondoskodjanak az emberekről, az iparágunkról, a társadalmunkról és a bolygónkról. Győzelem orientált szellemünket, innovatív képességeinket és csapatmunkánkat ügyfélközpontú megközelítésünk csiszolásának szenteljük, és mindig elkötelezettek maradunk a legmagasabb erkölcsi és a tisztességbeli normák iránt.

Kultúránkban mélyen gyökerezik, hogy mindig az ügyfél az első, akinek minden alkalommal kivételes élményt kell nyújtani tevékenységünk minden területén.

Tökéletességre törekedünk

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek javítják ügyfeleink életminőségét. Ezen felül az is motivál bennünket, hogy teljesítsük kötelezettségünket, és fenntartható társadalmat hozzunk létre, illetve továbbra is olyan innovatív megoldásokat kínáljunk, amelyek nap mint nap értéket teremtenek és ösztönözhetik ügyfeleinket.

Alkalmazottainkat ünnepeljük és jutalmazzuk példamutató szolgálatukért és újításaikért. Erre szolgál a RICOH Way Award, amely helyi és globális szinten is elismeri és méltatja azokat, akik tevékenysége jó példával szolgál.

Elkötelezettség a bolygó iránt

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk örökségünk része, és vállalatunk minden részét érinti, a gyártástól a terjesztésig, a telephelyektől az újrahasznosításig. Minden tettünk alapja a környezettudatosság.