Digitális munkahely
Workplace Experience

Hozzáférés bárhonnan

Együttműködés könnyedén, bárhol is dolgoznak emberei

Digitális munkahely

Változik, hol és hogyan dolgozunk; a jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Az új és folyamatosan fejlődő technológiával együtt ezek a gyakorlatok még erősebben arra helyezik a hangsúlyt, hogyan kommunikálunk és működünk együtt. 

A megfelelő szakértelem és jövőkép, amire szüksége van
A digitális munkahely tervezéséhez, integrációjához és támogatásához holisztikus szemléletmódot alkalmazunk, és segítünk új szinteket elérni a teljesítményben. Megoldásaink széles portfóliója, valamint a nyomtatás, kommunikáció és munkahely felügyelet terén meglévő együttműködéseonk kellő tapasztalatot és megfelelő szakértelmet biztosít számunkra, hogy új szintre emeljük digitális munkahelyét. A jövőképünk segítségével megvalósíthatja és rugalmasan alakíthatja a jövő munkahelyét, legyen szó kis-, közép- vagy nagyvállalkozásról.
image

A munkavállalók 55%-a kiválóan teljesít, ha jelentős rugalmasságot adnak neki arra vonatkozóan, hogy hol, mikor és kivel dolgozzon.

A Ricoh digitális munkahelyekkel kapcsolatos know-how-ja garantálja a problémamentes együttműködést, valamint azt, hogy a csapata mindent megkapjon, amire a kiválósághoz szüksége van.    A hibrid munkavégzés lényege, hogy zökkenőmentes digitális élményt nyújtson a munkaerőnek, bárhol is legyenek.
 
Mindkét "világból" a legjobbat
A hibrid munkaerőhöz vezető híd felépítése azt jelenti, hogy a fizikai munkahely leghasznosabb funkcióit megőrizve egyesítjük azt a távmunka és az online munkavégzés legjavával. Hogyan lehet megtalálni az egyensúlyt a munkavállalók igényei (rugalmasság, agilitás, mobilitás) és az IT kötelező elemei (biztonság, megfelelés, standardizált folyamatok) között? 

Hozzuk létre együtt az Ön digitális munkahelyét
Lehetővé tesszük csapatainak, hogy könnyedén végezhessék munkájukat és olyan rendszereket biztosítunk, melyekkel könnyű az együttműködés. Kezdésnek alaposan megismerjük az igényeit, az aktuális technológiai felállást, valamint azt, mit szeretnének megvalósítani a jövő munkahelyével. A csapataikkal együtt megtervezzük, konfiguráljuk, bevezetjük és szervizeljük a digitális munkahelyüket, függetlenül attól, hol vannak földrajzilag – és méretezhetőséget kínálunk a növekedéssel együtt.

Területek, ahol kiemelkedő szolgátltatást tudunk nyújtani

Managed Print Services

areo

A nyomtatás új korszaka

Tegye lehetővé munkatársainak, hogy hatékonyabban hozzanak létre üzleti információkat és könnyebben nyomtassák ki ezeket vagy hasznosítsák a teljes információs ökoszisztémában. Csökkentse a belső erőforrásokkal kapcsolatos terheket, és takarítson meg működési költségeket. 
Részletek

Communication & Collaboration Services

areo

Támogassa csapatait, hogy jobban dolgozzanak

Teremtsen kapcsolatot és biztosítsa az együttműködést a csapatok, üzleti területek és földrajzi területek között. Tegye mindezt könnyedén, a kategória legjobb hang-, videó- és interaktív kijelzőtechnológiái segítségével. Tegye jobbá a munkavégzés élményét, miközben növeli az alkalmazottak és az ügyfelek elkötelezettségét.
Részletek

Managed Workplace Services

areo

Növelje a produktivitást zökkenőmentes felhasználói élménnyel

Szabadítsa fel a munkaerőben rejlő potenciált, bárhol, bármikor. Szakértő támogatási szolgáltatásaink fenntartják és javítják működési funkcióit – garantálva, hogy a csapatai számára minden rendelkezésre áll, hogy kiválóan teljesítsenek.
Részletek

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
business services

Digital Experience

Adatelemzőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk olyan megoldásokat tervez, épít, valósít meg és szervizel, amelyek segítenek Önnek elérni az ügyfelei maximális elköteleződését.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek