FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Kapcsolat

Itt kérhet további felvilágosítást termékeinkről és szolgáltatásainkról, támogatási kéréssel fordulhat hozzánk, megtudhatja, hol vásárolhatja meg a Ricoh-termékeket, vagy felveheti a kapcsolatot sajtóirodánkkal.

Általános és értékesítéssel kapcsolatos kérdések

Használja az alábbi nyomtatványokat, ha többet szeretne megtudni termékeinkről és szolgáltatásainkról.

 • Termékkel kapcsolatos kérdések

  Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén forduljon a Ricoh szakértőihez, ha többet szeretne megtudni a termékeinkről, és fedezze fel, melyik felel meg legjobban az Ön igényeinek.

 • Szolgáltatások és megoldások

  Szolgáltatásokkal és megoldásokkal kapcsolatos kérdések esetén beszéljen megoldási tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan tehető még jobbá a vállalkozása szolgáltatásaink segítségével.

 • Általános kérdések

  Itt mondhatja el Ricoh-val kapcsolatos véleményét, vagy teheti fel számlával kapcsolatos kérdését.

Támogatási kérdések

Látogasson el ezekre az oldalakra, ha Ön meglévő ügyfélként információt keres saját Ricoh-termékével, szolgáltatásával vagy számlájával kapcsolatban.

 • Terméktámogatás

  Terméktámogatási oldalainkon az illesztőprogramokon és használati utasításokon kívül választ talál a gyakori kérdésekre is, vagy felteheti őket szakértőnknek.

 • Szolgáltatástámogatás

  Szolgáltatás- és megoldástámogatás esetén forduljon tanácsadónkhoz, ha valamelyik meglévő Ricoh-szolgáltatásával kapcsolatban van kérdése.

 • Számlázással kapcsolatos kérdések

  Számlával és számlázással kapcsolatos támogatás esetén ide fordulhat, ha a Ricoh-számlájával kapcsolatos kérdés merül fel.

Hol vásárolhat?

Hol vásárolhat?

Találjon egy Önhöz közel eső Ricoh-beszállítót, aki segít megtalálni az igényeinek megfelelő terméket.

Irodáink

Irodáink

Számos irodánkban van bemutatóterem, ahol kiállítjuk a Ricoh termékcsalád legújabb készülékeit. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot egy látogatásra.


Ricoh as an employer

Miért érdemes a Ricoh-nál dolgozni?

Célunk, hogy segítsünk dolgozóinknak – az értékesítőktől kezdve a vezetőkön át egészen a technikusokig – kiemelkedni és növelni szakértelmüket.

 • Sajtószoba

  Itt gyorsan és könnyen hozzáférhet sajtóközleményeinkhez, így lépést tarthat legújabb technológiáinkkal és nyomon követheti vállalati híreinket.

 • Kapcsolatok a befektetőkkel

  Egyszerűen hozzáférhető adatok pénzügyi eredményeinkről, évenkénti növekedésünkről, céljainkról és célkitűzéseinkről, valamint jövőbeli eseményeinkről és testületi üléseinkről.