Kiberbiztonsági Szolgáltatások
cybersecurity services

Tegye ellenállóbbá vállalkozását minden szempontból

Kiberbiztonsági szolgáltatások

Ahogyan a vállalkozások felgyorsítják digitális átalakulásukat, és a hibrid munkavégzés meghonosodik, a kibertámadások gyakorisága és sokfélesége egyre nő. A támadások károsak lehetnek a vállalkozásra nézve, és az infrastruktúra csak annyira erős, amennyire a leggyengébb láncszeme az. Ezek a fenyegetések olyan szakemberek figyelmét igénylik, akik segítségével be lehet vezetni a kiberbiztonsági felkészülési és reagálási terveket.

Testre szabott szolgáltatások, szolgáltatóhoz nem kötött technológia
Magasan képzett szakértői csapatunk útmutatást nyújt, és segít megtalálni a megfelelő megoldást az összes kiberbiztonsági igényre, ideértve az éves infrastruktúra-fejlesztési tervekkel kapcsolatos javaslatokat. Számos tanúsítvány birtokában szolgáltatóktól függetlenül működünk, és a rendelkezésre álló legjobb, testre szabott megoldást kínáljuk. A széles földrajzi lefedettségünk pedig azt jelenti, hogy Európa, a Közép-Kelet és Afrika (az EMEA-régió) számos országban tényleges jelenléttel rendelkezünk, és többféle helyi nyelven biztosítunk támogatást. 

Megoldások és szolgáltatások

Megfelelőségi audit

areo

Kövesse nyomon a megfelelőség felé vezető útját

Napjaink üzleti környezetében megfelelően felkészültnek kell lenni, és végrehajtható operatív tervekkel kell rendelkezni a kritikus helyzetekre. A megfelelő biztonsági és üzleti intézkedések nélkül a vállalkozása számos kibertámadásnak van kitéve.

Pipálja ki az összes megfelelőségi négyzetet
Segítünk meghatározni, felülvizsgálni és felvázolni a kiberbiztonsági terveket és eljárásokat. Megfelelőségi audit szolgáltatásaink lehetővé teszik vállalkozása számára, hogy azonosítsa és észlelje az adatsértéseket és más eseményeket, valamint védekezzen, reagáljon és helyreállítsa a működést. Az audit eredményeképpen jól meghatározott, hozzáférhető eljárást és tervet kap támadás esetére, és a védekezési stratégiák folyamatos fejlesztését is lehetővé teszi.
  • Kockázatkezelés 
  • Alvállalkozói rendszerek 
  • Konfigurációk felügyelete 
  • Személyazonosság, hitelesítési adatok és biztonságos hozzáféréskezelés 
  • Biztonsági és adatvédelmi képzés végrehajtása 
  • Az informatikai biztonság folyamatos monitorozási folyamatainak, protokolljainak, felméréseinek és eljárásainak végrehajtása 
  • Események reagálási terve 
  • Vészhelyzeti terv
Lépjen kapcsolatba velünk

Behatolási tesztek

areo

Körözze le a kibertámadókat

A biztonsági infrastruktúra hibáit leghatékonyabban úgy lehet felfedezni, ha egy külső fél tervezett támadásokat hajt végre a rendszerén. Olyan behatolási teszteket végzünk, amelyek felfedik a védelem hiányosságait, így azelőtt be lehet ezeket foltozni, hogy valaki rosszindulatúan kihasználná a létezésüket.

Két részből álló behatolási teszt jelentés
A felmérést követően két részből álló jelentést készítünk a behatolási tesztről. Az első rész könnyen érthető összefoglalót tartalmaz a felsővezetés részére az infrastruktúra felfedezett biztonsági hiányosságairól. A második részben az azonosított kockázatok technikai részletei találhatók prioritási sorba rendezve (kritikus, magas, közepes, alacsony), és a lehetséges fejlesztések. A CHECK és a CREST által akkreditált behatolási teszt szolgáltatásainkat a világ minden táján biztosítjuk. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Zsarolóprogram audit

areo

Ne ejtsék foglyul a zsarolóprogramok

A zsarolóprogramok olyan rosszindulatú szoftverek (malware), amelyek azzal fenyegetnek, hogy adatokat vagy számítógépes rendszereket tesznek nyilvánossá, ill. blokkolják azok hozzáférését általában titkosítás révén, és a támadó váltságdíjat követel az áldozattól.

Teljes körű ellenőrzések, részletes útmutatás
Biztosítjuk a védelem és a képességek átfogó szakértői felmérését, hogy meg lehessen előzni a zsarolóprogramok sikeres támadását.
 
Először teljes körű zsarolási ellenőrzést végzünk, mellyel meghatározhatjuk a szervezete műszaki biztonsági megoldásainak és szélesebb körű működési képességének hatékonyságát. Ezt követően részletes tanácsot adunk a zsarolóprogramok támadásaival kapcsolatos kockázatok meghatározása, minimalizálása és kezelése kapcsán, valamint egyértelmű ajánlásokat teszünk a védekezőképesség jelentős mértékű javítására vonatkozóan. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Biztonsági kiértékelés

areo

Ismerje meg és kezelje a sérülékenységeket

A hekkerek folyamatosan keresik a lehetőséget, hogy kihasználják az otthonról dolgozó munkavállalók sérülékenységeit. A kiberbiztonság kérdése még sosem volt ilyen fontos a szervezetek számára, függetlenül a méretüktől.
 
Holisztikus felmérés és jelentés
Biztonsági felmérési szolgáltatásaink az üzleti tevékenység minden területére kiterjednek a megfelelőségtől, sérülékenységtől és működéstől a behatolásokig, adathalászatig, tudatosságig, valamint a külső felek és a biztonság felügyeletéig.
 
Rögzítjük, felmérjük és elemezzük az e-mail szolgáltatásokat, felhő szolgáltatásokat, végpontokat és hálózati eszközöket, hogy teljes képet tudjunk kialakítani az informatikai biztonság helyzetéről. Ezt követően könnyen érthető jelentést biztosítunk prioritási sorba rendezett kockázatokról, sérülékenységekről és intézkedési javaslatokról. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Kritikus adatok védelme a kiberfenyegetésekkel szemben

Az SB Hotels a Ricoh segítségével vezette be kiberbiztonsági platformját, ami megvédi a szenzitív adatokat, enyhíti a szabályozási kockázatokat, és csökkenti a vezetőség terhelését.

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk

Ricoh üzleti szolgáltatások

Fedezze fel a professzionális szolgáltatások és megoldások választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitalizáció felé vezető úton.

Ismerje meg minden üzleti megoldásunkat
seamless digital workspace experience

Digital Experience

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek

Business Process Management

Egyszerűbb, gyorsabb és még inkább költséghatékony munkamódszerekkel biztosítjuk csapata elkötelezettségét és produktivitását.

További részletek

Kiberbiztonság

A segítségünkkel ellenálló IT infrastruktúrát építhet, megismerheti és felügyelheti a sérülékenységeket, valamint magabiztosan növekedhet.

További részletek

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni IT infrastruktúráját, automatizáltan kezelni a munkaterheléseket és átalakítani az üzleti működést.

További részletek

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, és többet hozzanak ki a napjukból, bárhol is dolgozzanak.

További részletek