Álláslehetőségek
About us

Dolgozzon nekünk

Lépjen előre karrierjében a Ricoh-val

Milyen a Ricoh-nál dolgozni

Ha csatlakozik a Ricoh-hoz, egy olyan vállalathoz csatlakozik, ahol minden ötletet és hátteret szívesen látnak. Üdvözöljük a befogadást és ünnepeljük a sokszínűséget – olyan környezetet teremtve, ahol mindenki úgy érzi, képes pozitív hatást gyakorolni és kiteljesedni a munkán keresztül. 

Küldetésünk és jövőképünk meghatározza, hogy milyen jövő megteremtésében szeretnénk segíteni munkavállalóinkat és ügyfeleinket.
A Ricoh az egyének szintjén megteremti a munkán keresztüli kiteljesedés lehetőségét azáltal, hogy megismeri és átalakítja az emberek munkavégzését. Közös célunk, hogy a fenntartható jövő megvalósítása érdekében mindenki kihasználhassa képességeit és kreativitását.

Küldetésünk és jövőképünk az értékeinkkel együtt alkotja a Ricoh Way-t, a vállalati filozófiánkat, amely minden tevékenységünket irányítja, kezdve attól, hogy hogyan viselkedünk, egészen addig, hogy hogyan közvetítünk értéket ügyfeleinknek és partnereinknek.

Karrierfejlesztés

Arra ösztönözzük munkatársainkat, hogy tanuljanak és fejlesszék képességeiket, és belső programjaink keretében lehetőséget biztosítunk arra, hogy előrébb lépjenek karrierjükben a Ricoh-nál.

Műszaki képzési programok

areo

SCALA – digitális tehetségfejlesztési programunk

A SCALA egy 9 hónapos program, amely speciális technikai szakértelmet és az iparágban elismert akkreditációkat biztosít a csapattagok részére az új és fejlődő digitális szolgáltatási portfóliónk támogatásához.

Értékesítési képzési programok

areo

Az értékesítési csapatok felruházása digitális készségekkel

Selling Value 2.0: digitális szolgáltatások
olyan gondolkodásmóddal, készségekkel és tudással látja el értékesítési csapatainkat, amellyel értéket közvetíthetnek az ügyfelek részére. A gondosan válogatott témák magabiztosságot adnak a digitális, kereskedelmi és közösségi médiában történő értékesítésben, miközben kulcsfontosságú információkat nyújtunk megoldásainkról.


Ricoh Enhancer értékesítési módszertan
a "Selling Value" program kiegészítéseként. Az Enhancer segít munkatársainknak abban, hogy ügyfeleik szakértőivé váljanak. A módszertan olyan készségekkel ruházza fel csapatainkat, amelyek segítségével személyre szabott megoldásokat kínálhatnak a bonyolult szervezeti kihívások megoldására.

Vezetői programok

areo
Számos belső programunk van, amelyekkel a vezető beosztásban lévő munkavállalóinkat célozzuk meg, hogy tovább fejleszthessék saját készségeiket, miközben csapataik számára is lehetővé teszik ugyanezt.

INvolve 
Coaching készségek javítása a vezetői képességek fejlesztése érdekében
A vezetők fejlesztését minden szinten elősegítő programunk, amely a coaching készségekre összpontosít, hogy megkönnyítse a produktív és jelentőségteljes megbeszéléseket munkatársaink és vezetőik között.
 
Aurora 
A női vezetők erősítését célzó program
A karrierjük különböző szakaszaiban lévő női vezetők támogatására összpontosít, hogy hálózatokat építsenek, elérjék teljes potenciáljukat és inspiráljanak másokat.
 
Horizon 
Felső vezetői szintű munkavállalóink képességeinek fejlesztése
A Horizon felgyorsítja a felső vezetői szintű munkavállalóink fejlődését, hogy élen járjanak a Ricoh átalakulása kapcsán, miközben segítik munkatársainkat, ügyfeleinket és közösségeinket.
 
MIRAI 
Világméretű program digitális szolgáltatási vezetők számára
Globális vezetői programunk, amelynek célja, hogy felhatalmazza a digitális szolgáltatások vezetőinek következő generációját, fejlessze a vezetői tehetségeket, és kiépítsen egy olyan globális közösséget, amely közösen halad előre.

PowerSkills képzés

areo

Fejlessze a digitális ökoszisztémánkkal kapcsolatos ismereteit

Ez a készségalapú program olyan kulcsfontosságú digitális területekre, többek között a felhőalapú számítástechnikára, az adatokra és a mesterséges intelligenciára, a kiberbiztonságra és a szoftverfejlesztésre összpontosít, amelyek szorosan illeszkednek a Ricoh digitális ökoszisztémára vonatkozó elképzeléseihez, hogy felhatalmazza a munkaerőnket és biztosítsa, hogy a technológiai fejlődés élvonalában maradjunk.

Folyamatos online tanulás

areo

iLearn kurzusok - tanulási lehetőségek minden munkavállaló számára

Munkavállalóink mindegyike hozzáférést kap az iLearn tanulásmendzselési rendszerünkhöz. Több mint 60.000 tanulási egységgel rendelkezik, köztük tanfolyamokkal, tanfolyamokkal, videókkal, könyvekkel, munkasegédletekkel és önértékelésekkel a legkülönbözőbb témákban, mint például az ügyfélszolgálat, pénzügyek, jóllét, informatika, kommunikáció, prezentációs készségek és még sok minden más. Emellett olyan elismert tanúsítványokat is szerezhet, mint a Prince2 és az ITIL.
Ricoh Internship programme

Gyakornoki lehetőségek

12 hónapos gyakornoki programunk az egyetem előtt álló (halasztó) vagy egyetemi gyakorlaton részt vevő diákoknak szól. A program során minden gyakornok akkreditációkat szerez, fejleszti technikai képességeit és szociális készségeit, miközben egy multikulturális európai környezetben dolgozik, és beleszólhat a projektekbe, amelyek igazán érdeklik.
 
Arra törekszünk, hogy motivált, rugalmas és együttműködő kultúrát teremtsünk, ahol a gyakornokokat személyes felelősségvállalásra és kétirányú kommunikációra ösztönözzük.

HR és toborzási díjak

Tekintse meg a toborzással és humánerőforrással kapcsolatos kezdeményezéseinkért nemrégiben elnyert iparági vezető díjainkat!: 
  • Tehetséggondozási díj – Personnel Today Awards 2021
  • A legjobb belső toborzási stratégia – FIRM Awards
  • Úttörő díj – Ricoh globális HR díjak
  • A munka jövője: Humántőke-menedzsment SuperNova Awards
  • Women in Sales Awards (WISA) 2021
  • NID ‘Top 100 gyakornoki lehetőség

Csatlakozzon hozzánk

Fedezze fel a karrierlehetőségeinket

Fedezze fel a karrierlehetőségeket, és szabadítsa fel az Önben rejlő potenciált a munkavállalóinknak kínált növekedési programok segítségével.

Karrierlehetőségek