A Ricoh a harmadik legnagyobb AV-integrátor az SCN listáján
07.12.2023

A Ricoh a harmadik legnagyobb AV-integrátor az SCN listáján

A Ricoh-t a Systems Contractor News (SCN) amerikai kiadvány a harmadik legnagyobb audiovizuális (AV) technológiai integrátorként ismerte el. 

Az SCN Top 50 Systems Integrators listája éves pillanatképet nyújt az iparágról, bemutatva néhányat a legjobb vállalatok közül, amelyek különböző vertikális piacokon és világszerte megoldásokat kínálnak. A Ricoh a közelmúltban felvásárolt Cenero-val együtt szerepel a listán, és a rangsor az előző évi eladásokon és a kereskedelmi AV-rendszerek telepítéséből származó, a folyó évre tervezett bevételeken alapul.

A Ricoh a harmadik legnagyobb AV-integrátor az SCN listáján

A Ricoh kommunikációs és együttműködési szolgáltatásainak növekedése része annak a folyamatos fejlődésnek, amelyet a Ricoh a digitális munkahelyi szolgáltatások és megoldások portfóliójának bővítésére fordít, beleértve a menedzselt munkahelyi szolgáltatásokat és az irodai technológiai integrációt, segítve ezzel az ügyfelek változó fizikai és digitális munkahelyi igényeinek kielégítését.  

A Ricoh organikus növekedését a felvásárolt Cenero (USA), Datavision (EMEA), Pure AV (EMEA), AVC (EMEA) és Videocorp (LatAm) vállalatokkal való együttműködés erősítette. Ezek a vállalatok közösen a legkorszerűbb AV-technológiákat és AV-integrációs szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfeleknek, amelyek javítják az együttműködést, a kommunikációt és az általános hatékonyságot. 

Edward Hamilton, a Ricoh Europe Communication Services üzletágért felelős alelnöke elmondta a hírrel kapcsolatban: "Ezért tervezünk és valósítunk meg olyan globálisan skálázható megoldásokat, amelyek súrlódásmentes együttműködést és gyorsabb döntéshozatalt tesznek lehetővé.

"Nem is lehetnék büszkébb arra, amit elértünk. Elkötelezettek vagyunk az AV-integrációs képességekbe való befektetés mellett, akár organikusan, saját szolgáltatásainkba és megoldásainkba való befektetéssel, akár felvásárlással erősítjük képességeinket. Ez az eredmény tükrözi azt a kollektív szakértelmet és kiválóságot, amely megkülönböztet bennünket a dinamikus és versenyképes audiovizuális ágazatban."

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.
Fekete Gábor
E-Mail: gfekete@ricoh.at
Mobil: +43 664 80 464 2455