27.03.2024

A Ricoh a negyedik egymást követő évben is bekerült a Gartner® 2024-es Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) jelentésébe

Ricoh Europe, London, 2024. március 27. - A Gartner, Inc. ismét elhelyezte a Ricoh-t a 2024-es Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) jelentésben. Ez a negyedik egymást követő év, hogy a Ricoh-t a Gartner elismerésben részesíti az ODWS-piacon.

A Gartner az ODWS-piacot úgy határozza meg, mint egy szolgáltató azon képességeit, amelyek szükségesek ahhoz, hogy tanácsadási, megvalósítási és támogatási szolgáltatásokat nyújtson azon irodai technológiák végfelhasználói számára, akik ezen szolgáltatók által biztosított eszközöket vagy alkalmazásokat használnak üzleti tevékenységük végzéséhez.

A Gartner a szolgáltatókat az ODWS területén a jövőkép teljességére és a megvalósítási képességre vonatkozó konkrét kritériumok alapján értékelte. A Ricoh egyike annak a 18 vállalatnak, amelyek ebben a Magic Quadrantban helyet kaptak.

A Ricoh a negyedik egymást követő évben is bekerült a Gartner® 2024-es Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services (ODWS) jelentésébe

A Ricoh világszerte támogatja ügyfelei hibrid munkaerejét a menedzselt munkahelyi szolgáltatásoktól kezdve a dokumentumkezelésen át a folyamatok intelligens automatizálásáig. Integrált portfóliója összekapcsolja a fizikai munkaterületeket, a virtuális együttműködési tereket és a távoli munkacsoportokat, lehetővé téve a csapatok számára, hogy könnyedén kapcsolódjanak, együttműködjenek és alkossanak, bárhol is legyenek.

Takahiro Irisa, a Ricoh Company, Ltd. vezető vállalati igazgatója és a Ricoh Digital Services Business Unit elnöke szerint: "A Gartner ismételt elismerése ebben a Magic Quadrantban megerősíti elkötelezettségünket az emberközpontú munkaterületek létrehozása iránt, amelyek elősegítik az üzleti növekedést és inspirálják az egyéni lehetőségeket. 

Folyamatosan beruházunk digitális szolgáltatásainkba és technológiáinkba, hogy megoldásainkat a változó ügyféligényekhez igazítsuk, ezért különösen büszkék vagyunk erre az elismerésre, amely véleményünk szerint alátámasztja ajánlataink hatékonyságát. Alig várjuk, hogy erre az elismerésre építhessünk, mivel továbbra is a munkahelyi élményt, a folyamatok automatizálását és a technológiai innovációt támogatjuk, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy sikeresek legyenek a munkahelyükön."

20240325 Ricoh positioned by Gartner® in its 2024 Magic Quadrant™ for Outsourced Digital Workplace Services for fourth consecutive year

Kattintson ide a Gartner Magic Quadrant™ for Outsourced Digital Workplace Services 2024 című kiadványának ingyenes letöltéséhez.

A Gartner Magic Quadrant jelentései szigorú, tényeken alapuló, konkrét piacokon végzett kutatások eredményei. A szolgáltatókat négy kvadránsba sorolják: vezetők, kihívók, jövőkutatók és hiánypótló szereplők. A kutatás lehetővé teszi, hogy az Ön egyedi üzleti és technológiai igényeihez igazodva a legtöbbet hozza ki a piaci elemzésből.

A Gartner jogi nyilatkozata

A Gartner nem támogatja a kutatási kiadványaiban bemutatott szállítók, termékek vagy szolgáltatások bármelyikét, és nem tanácsolja a technológiai felhasználóknak, hogy csak a legmagasabb minősítéssel vagy egyéb megjelöléssel rendelkező szállítók közül válasszanak. A Gartner kutatási kiadványai a Gartner kutatási szervezetének véleményét tartalmazzák, és nem tekinthetők ténymegállapításnak. A Gartner kizár minden kifejezett vagy hallgatólagos garanciát e kutatással kapcsolatban, beleértve az eladhatóságra vagy a meghatározott célra való alkalmasságra vonatkozó garanciákat is.

Gartner, Magic Quadrant for Outsourced Digital Workplace Services, elemző(k) szerint: Karl Rosander, Biswajit Maity, Matt Baldino, Andrea Lanzavecchia és Daniel Barros, közzétéve 2024. március 11-én.

A 2022-es jelentés felváltotta az Észak-Amerikára, Európára és az ázsiai/csendes-óceáni térségre vonatkozó három regionális Magic Quadrant for Managed Workplace Services elnevezésű Magic Quadrantot.

A GARTNER a Gartner bejegyzett védjegye és szolgáltatási védjegye, a Magic Quadrant pedig a Gartner, Inc. és/vagy leányvállalatai bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten, és a jelen dokumentumban engedéllyel szerepel. Minden jog fenntartva.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.
Fekete Gábor
E-Mail: gfekete@ricoh.at
Mobil: +43 664 80 464 2455