A Ricoh a világ legjobb vállalatai között a TIME magazin szerint
15.09.2023

A Ricoh a világ legjobb vállalatai között a TIME magazin szerint

TOKYO, 2023. szeptember 15. - A Ricoh-t a TIME magazin a 2023-as év egyik legjobb vállalatának választotta. A rangsor a világ 750 legjobban teljesítő vállalatát sorolja fel három fő dimenzió alapján: a dolgozói elégedettség, a bevétel növekedése és a fenntarthatóság (ESG). A Ricoh a fenntarthatósági dimenzióban az első 35%-ban végzett.

Az új, éves rangsort a TIME a Statista-val, a piaci és fogyasztói adatok és rangsorok vezető nemzetközi szolgáltatójával együttműködve készítette. Az átfogó kutatási tanulmány a Statista adatbázisából származó adatok alapján értékelte a vállalatokat bevételi, környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási szempontok alapján. A dolgozói elégedettség mérésére 58 országban mintegy 150 000 résztvevő bevonásával felmérést is végeztek. 


Ricoh named one of TIMEs Worlds Best Companies of 2023

Idén a Ricoh-t a Corporate Knights a Global 100 Legfenntarthatóbb Vállalat 2023, a Financial Times és a Statista pedig az Asia-Pacific Climate Leaders 2023 közé választotta.

A Ricoh folytatja az ESG és az üzleti növekedés összehangolását azáltal, hogy a társadalmi kérdéseket az üzleten keresztül oldja meg, például az ügyfelek termelékenységének javításával a digitális szolgáltatásaink révén, valamint környezetbarát termékek és szolgáltatások fejlesztésével.

Kapcsolódó linkek

TIME A világ legjobb vállalatai

A Ricoh két egymást követő évben csatlakozik az Asia-Pacific Climate Leaders listához

A Ricoh bekerült a 2023-as Globális 100 legfenntarthatóbb vállalat közé a világon

A Ricoh Csoport hét lényeges témája és az SDG-k

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.


Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455