A Ricoh elnyerte a BLI PaceSetter díját a Connected MFP Cloud Ecosystem-mel
11.03.2021

A Ricoh elnyerte a BLI PaceSetter díját a Connected MFP Cloud Ecosystem-mel

Ricoh Europe, London, 2021. március 11. – A Ricoh Europe ismét ünnepelhet, miután elnyerte a Keypoint Intelligence elismerését, a rangos BLI 2021-2022 PaceSetter Award-ot a Connected MFP Cloud Ecosystem-jével.

Annak meghatározásához, hogy mely dokumentumkép-alkotó OEM-ek vezetik a piacot, az MFP-k és azok felhőalapú ökoszisztémáinak tekintetében, a Keypoint Intelligence értékelte a gyártók jövőképét, stratégiáit, saját és harmadik féltől származó felhőszolgáltatásait, és még sok egyéb tényezőt.
A kiterjedt elemzés részeként a Keypoint Intelligence értékelése arra is kitért, hogy a Ricoh a felhőcsatlakozást az MFP stratégiájának sarokkövévé tette, és legújabb készülékei kompatibilisek felhőalapú munkafolyamat-megoldásokkal, amelyek egyre több dokumentum rögzítési, továbbítási és feldolgozási lehetőséget kínálnak, mind az általános üzleti folyamatok (például a fizetendő számlák), mind a kulcsfontosságú vertikális területek (például a jog és a munkabiztonság) számára. Az értékelés arra is utal, hogy a hasznos munkafolyamatok közé tartozik a fájlok QR-kódok segítségével történő továbbítása, a fájlok kívánt formátumba történő konvertálása, a fájlok több célállomásra történő elküldése, valamint a vezető back-end dokumentumtárakkal és üzleti alkalmazásokkal való natív integráción keresztüli fejlett funkciók. Az a tény, hogy ezeket a felhőszolgáltatásokat és munkafolyamatokat a Ricoh biztosítja és karbantartja, valamint előfizetéses alapon elérhetővé teszi, azt jelenti, hogy a szervezeteknek nincs szükségük tőkeberuházásra, helyszíni szerverekre vagy speciális szoftverekre a bevezetéshez.
Jamie Bsales, Keypoint Intelligence, a Smart Workplace & Security Analysis csoport igazgatója szerint: "A Ricoh a különböző MFP-alkalmazások és csatlakozók kiegészítéseként felhőszolgáltatások és munkafolyamat-eszközök széles skáláját kínálja, hogy növelje az alkalmazások használatának élményét, valamint időtakarékos funkciókat biztosítson a dokumentumok egyszerű továbbításán vagy nyomtatásán túl. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik a munkacsoportok számára, hogy a papírból hatékonyan alakítsák át a hasznos adatokat, a tartalmakat a hatékony visszakeresés érdekében rendszerezzék, és igény szerint hozzáférjenek a megfelelő információkhoz."
Harald List, EMEA Product Management igazgató, EMEA Marketing, hozzáfűzte: "A robusztus és biztonságos, felhőre csatlakoztatott multifunkciós készülékek iránti kereslet tükrözi a munkavállalók azon igényét, hogy olyan eszközökkel dolgozzanak, amelyek nagyobb elérhetőséget és hatékonyságot tesznek lehetővé a munkavégzés módja és helye tekintetében. Ez a PaceSetter-díj bizonyítja elkötelezettségünket az innováció, a színvonalas kiszolgálás és az emberek közötti közös munkavégzés támogatása iránt, bárhonnan is dolgozzanak."

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455