A Ricoh ismét elnyerte a Keypoint Intelligence BLI-díját az A3-as multifunkciós készülékcsaláddal
17.01.2022

A Ricoh ismét elnyerte a Keypoint Intelligence BLI-díját az A3-as multifunkciós készülékcsaláddal

Ricoh Europe, London, 2022 január 17. - A Ricoh ismét a Keypoint Intelligence elismerését ünnepli, miután elnyerte a Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award díjat a Ricoh IM 2500 sorozattal, köztük az A3-as, intelligens fekete-fehér multifunkciós Ricoh IM 2500(A) készülékkel is.

Az évente kétszer kiosztott BLI Pick Awards díjjal azokat az irodatechnikai berendezéseket és termékeket ismerik el, amelyek az előző hat hónap során a Keypoint Intelligence kiterjedt laboratóriumi tesztjei során a legmagasabb pontszámot érték el. A Ricoh IM 2500 sorozatot 25 oldal/perc, A3-as multifunkciós nyomtatók csoportjában a nyertes készüléknek nyilvánították.

A sorozat minden egyes készülékének jellemzői:

  • Always Current Technology, hogy a felhasználók hozzáférhessenek a legújabb alkalmazásokhoz, funkciókhoz és frissítésekhez.
  • Smart Integration Platform, a felhőalapú alkalmazások és a dokumentum-munkafolyamatok integrációjához több összekapcsolt eszközön keresztül.
  • Intuitív Smart Operation Panel az eszközök gyors és egyszerű használatához, miközben a munkafolyamatok átláthatóbbá válnak.
  • Smart device connector, az összes nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkció biztonságos vezérléséhez Android és iOS eszközökről is.

Pete Emory, a Keypoint Intelligence kutatási és laboratóriumi szolgáltatásokért felelős igazgatója szerint: "A BLI A3 Pick Award díjazottjai a tesztelés során folyamatosan lenyűgöző teljesítményt nyújtva érdemelték ki az elismerést. A stabil vagy hibátlan megbízhatóságtól kezdve az olyan típusú funkcionalitásig, amelyet minden felhasználó értékelne. Ez a nyolc eszköz megfelel a célpiac igényeinek, vagy túlszárnyalja azokat. Ráadásul a mai igényeknek megfelelő összekapcsolt munkaerő számára szükséges olyan típusú funkciókkal, mint például a felhő/mobil képességek és a szoftverek integrálhatósága. A 2022-es Winter A3 Pick díjazottjaink tökéletesek a jelenben, és a jövőben is megállják majd a helyüket."

Harald List, EMEA, a Product Management csoport igazgatója, hozzátette: "Ügyfeleinket a digitális átalakulás útján kísérjük és támogatjuk. Ezen az úton érthető módon a termelékeny, biztonságos, hozzáférhető és könnyen használható technológia iránti igény megingathatatlan. A Ricoh IM 2500 sorozat egy példa arra, hogyan felelünk meg a folyamatosan fejlődő üzleti igényeknek, valamint a fenntartható és megbízható eszközök iránti állandó keresletnek. Ez a díj bizonyítja elkötelezettségünket a munkahelyek megreformálása mellett, amely a technológia ereje és lehetőségei révén az emberi potenciál felszabadítását eredményezi."

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455