homeback to menu
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

A Ricoh lett a Kofax “év partnere”

A díj visszaigazolja a Ricoh képességét az ügyfelek digitális átalakulásának előmozdítására

Ricoh Europe, London, 2023. március 09. – A Ricoh lett 2022-ben a Kofax-nál az “év partnere”. 

A rangos díj a stratégiai partnerség iránti elkötelezettségünk bizonyítéka. A kiváló együttműködés lehetővé teszi, hogy a Ricoh ügyfelei élvezhessék a Kofax Print Automation megoldások és az intelligens automatizálási platform előnyeit.

A partnerség révén a Ricoh a Kofax dokumentumautomatizálási és biztonsági megoldásainak szakértőjévé vált, és figyelemre méltó sikerrel használja ki a Printix felhőfunkcióit, hogy az ügyfelek szabadon és biztonságosan nyomtathassanak modern munkaterületeken, bonyolult konfigurációk nélkül. 

A Kofax intelligens automatizálási platformjával a Ricoh segít ügyfeleinek abban, hogy az üzleti szempontból kritikus műveletek javuljanak a hasznosítható információk és az adatintenzív munkafolyamatok automatizálása révén. A Kofax portfóliójának megoldásaihoz való hozzáférés lehetővé teszi a Ricoh számára, hogy ügyfelei üzleti kihívásaira szabott megoldást találjon, és egyetlen megbízható szolgáltatón keresztül biztosítsa a kényelmet.

A Ricoh az elsimerést olyan tényezők miatt kaphatta meg, mint a felsővezetők elkötelezettsége és a vállalat minden területéről érkező, a partnerség iránti elkötelezettség. A Ricoh azon képességét is tükrözi a díj, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelően új Kofax termékeket is kínál. 

A kihívásokkal teli piaci körülmények és a makrogazdasági hatások ellenére a Ricoh 2022-ben kétszámjegyű növekedést ért el a Kofaxszal való partnerségéből.

Edward Gower-Isaac, Vice President of Business Process & Application Services, Ricoh Europe így fogalmazott: "Büszkék vagyunk arra, hogy a Kofax legnagyobb partnere lehetünk, ami a kölcsönös bizalmat és tiszteletet mutatja. Ez a fontos díj hosszú távú stratégiai partnerségünk sikerét ünnepli. Ez a Ricoh munkatársakank a folyamatos erőfeszítéseit és elképesztő munkáját is jelzi, akik a Kofax ökoszisztéma képességeinek kiaknázásában és megvalósításában szakértővé váltak. Ez döntő fontosságú, mert tovább erősíti azon képességünket, hogy ügyfeleink nevében előmozdítsuk a digitális átalakulást, és olyan munkahelyi változásokat vezessünk, amelyek a technológia ereje és lehetőségei révén felszabadítják az emberi potenciált."

Chris Strammiello, Sr. Vice President, Channel Sales, Kofax hozzáfűzi: "Büszkék vagyunk arra, hogy a Ricoh-t a 2022-es év Kofax-partnerévé választottuk. A Ricoh felkarolta a Kofax intelligens automatizálási és felhőalapú nyomtatási megoldásait, és az új technológiák támogatása érdekében az egész vállalaton belül befektetett az emberekbe és az erőforrásokba. A Ricoh megérti, hogy az elkötelezettség és az innováció a nagyszerű partnerség és a növekedés alapja. A Kofax megoldásokhoz való szoros integrációval és a stratégiánkhoz való igazodással várjuk, hogy az elkövetkező években is örömet szerezzünk ügyfeleinknek."

| A Ricoh-ról |

A Ricoh innovatív technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatja a digitális munkahelyeket, így segít az emberek számára, hogy okosabban dolgozhassanak.

Az összegyűjtött tudással és az elmúlt 85 évben fejlesztett szervezeti képességekkel a Ricoh az egyik vezető szolgáltatóvá vált a dokumentum menedzsment, IT szolgáltatások, kommunikációs szolgáltatások, ipari és kereskedelmi nyomtatás, digitális kamerák és ipari rendszerek területén.

A Ricoh Group központja Tokióban található, de a vállalat világszerte végez üzleti tevékenységet, ügyfelei közel kétszáz országban és régióban használják termékeit és szolgáltatásait. A 2022. márciusában befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1758 milliárd japán jen volt (körülbelül 14,5 milliárd USD).

További információkért keresse fel a www.ricoh.hu oldalt.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.


Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:
RICOH Hungary Kft.
Fekete Gábor
E-Mail: gfekete@ricoh.at
Mobil: +43 664 80 464 2455