A Ricoh lett a Kofax “év partnere”
09.03.2023

A Ricoh lett a Kofax “év partnere”

A díj visszaigazolja a Ricoh képességét az ügyfelek digitális átalakulásának előmozdítására

Ricoh Europe, London, 2023. március 09. – A Ricoh lett 2022-ben a Kofax-nál az “év partnere”. 

A rangos díj a stratégiai partnerség iránti elkötelezettségünk bizonyítéka. A kiváló együttműködés lehetővé teszi, hogy a Ricoh ügyfelei élvezhessék a Kofax Print Automation megoldások és az intelligens automatizálási platform előnyeit.

A partnerség révén a Ricoh a Kofax dokumentumautomatizálási és biztonsági megoldásainak szakértőjévé vált, és figyelemre méltó sikerrel használja ki a Printix felhőfunkcióit, hogy az ügyfelek szabadon és biztonságosan nyomtathassanak modern munkaterületeken, bonyolult konfigurációk nélkül. 

A Kofax intelligens automatizálási platformjával a Ricoh segít ügyfeleinek abban, hogy az üzleti szempontból kritikus műveletek javuljanak a hasznosítható információk és az adatintenzív munkafolyamatok automatizálása révén. A Kofax portfóliójának megoldásaihoz való hozzáférés lehetővé teszi a Ricoh számára, hogy ügyfelei üzleti kihívásaira szabott megoldást találjon, és egyetlen megbízható szolgáltatón keresztül biztosítsa a kényelmet.

A Ricoh az elsimerést olyan tényezők miatt kaphatta meg, mint a felsővezetők elkötelezettsége és a vállalat minden területéről érkező, a partnerség iránti elkötelezettség. A Ricoh azon képességét is tükrözi a díj, hogy az ügyfelek igényeinek megfelelően új Kofax termékeket is kínál. 

A kihívásokkal teli piaci körülmények és a makrogazdasági hatások ellenére a Ricoh 2022-ben kétszámjegyű növekedést ért el a Kofaxszal való partnerségéből.

Edward Gower-Isaac, Vice President of Business Process & Application Services, Ricoh Europe így fogalmazott: "Büszkék vagyunk arra, hogy a Kofax legnagyobb partnere lehetünk, ami a kölcsönös bizalmat és tiszteletet mutatja. Ez a fontos díj hosszú távú stratégiai partnerségünk sikerét ünnepli. Ez a Ricoh munkatársakank a folyamatos erőfeszítéseit és elképesztő munkáját is jelzi, akik a Kofax ökoszisztéma képességeinek kiaknázásában és megvalósításában szakértővé váltak. Ez döntő fontosságú, mert tovább erősíti azon képességünket, hogy ügyfeleink nevében előmozdítsuk a digitális átalakulást, és olyan munkahelyi változásokat vezessünk, amelyek a technológia ereje és lehetőségei révén felszabadítják az emberi potenciált."

Chris Strammiello, Sr. Vice President, Channel Sales, Kofax hozzáfűzi: "Büszkék vagyunk arra, hogy a Ricoh-t a 2022-es év Kofax-partnerévé választottuk. A Ricoh felkarolta a Kofax intelligens automatizálási és felhőalapú nyomtatási megoldásait, és az új technológiák támogatása érdekében az egész vállalaton belül befektetett az emberekbe és az erőforrásokba. A Ricoh megérti, hogy az elkötelezettség és az innováció a nagyszerű partnerség és a növekedés alapja. A Kofax megoldásokhoz való szoros integrációval és a stratégiánkhoz való igazodással várjuk, hogy az elkövetkező években is örömet szerezzünk ügyfeleinknek."

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455