homeback to menu
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

A RICOH MH5420/5421 sorozatú nyomtatófejek eladásai elérték az 500 000 darabos mérföldkövet

Világszerte választják ezt az eszközt a fejlesztők és gyártók a termékeikhez, technológiai megoldásaikhoz, mely már több tíz milliárdos bevételt eredményezhetett a digitális átalakulás során.

Ricoh Europe, London, 2022. november 30. – A Ricoh több mint 500 000 darab RICOH MH5420/5421 sorozatú nyomtatófejet (a Ricoh ötödik generációs nyomtatófejeit) értékesített már világszerte nyomtatási megoldások fejlesztőinek. 

500,000 darabos értékesítési mérföldkövet értünk el, a nyomtatási megoldások fejlesztői világszerte  a RICOH MH5420/5421 sorozatú nyomtatófejeket választják.
500,000 darabos értékesítési mérföldkövet értünk el, a nyomtatási megoldások fejlesztői világszerte a RICOH MH5420/5421 sorozatú nyomtatófejeket választják.

E mérföldkő elérésében központi szerepet játszott a bizalom e nyomtatófejek sokoldalúságában és abban, hogy az eszközök képesek konzisztens és megismételhető, kiváló minőségű eredményeket biztosítani tesztelésre szánt ipari környezetben is. 

A Ricoh MH5420/5421 sorozatú nyomtatófejek a tinták széles skálájával kompatibilisek, a vízbázisúaktól az UV, oldószeres és olajos tintákig. Az OEM-gyártók a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz használják őket (beleértve a feliratokat, textíliákat, címkéket és ipari dekorációkat), valamint a nyomtatott elektronika, a 3D, a gyógyszeripar és a DNS-nyomtatás fejlesztéseihez. 
A nyomtatófej vezérléséhez (hullámforma-tervezéshez és a szórás optimalizálásához) nyújtott széles körű műszaki és integrációs támogatás a termékkínálat központi eleme.

A Ricoh MH5420/5421 sorozatú nyomtatófejeit innovatív technológiáik középpontjába helyező iparágban és ágazatban világszerte a fejlesztők között van a Mark Andy, a keskeny- és közép pályaszélességű tekercses nyomtatás és befejező egységekre szakosodott vállalat. Dave Medlar, a digitális üzletág alelnöke így fogalmazott: "A Ricoh ötödik generációs nyomtatófejeit a robusztusságuk és megbízhatóságuk miatt választottuk, és azért, mert megbízhatóan újra és újra képes az egyenletes, azonos minőségű kis cseppméretet biztosítani." 

Dr. Karin Vercauteren, Head of Materials Technology Centre, az Agfa-nál kiemelte a nyomtatófej széles viszkozitási tartományát, a hosszú élettartamot támogató, erős és stabil piezotechnológiát, valamint a kis helyigényt, amely megkönnyíti az integrációt. Véleménye szerint: "A nyílt platform lehetővé teszi továbbá számunkra, hogy a hullámformát az adott tintákhoz és alkalmazásokhoz hangoljuk, és kiemelkedő nyomtatási minőséget érjünk el."

A Durst az MH5420/5421 sorozatú technológiát saját fejlesztésű adatelektronikával és automatikus illesztési algoritmusokkal együtt számos vízalapú és UV festék alkalmazásban, valamint moduláris géprendszereinek szerves részeként használja. A Durst csoport technológiai igazgatója, Georg Grossrubatcher szerint a nyomtatófejek megbízhatósága és robusztussága segít az ipari ügyfelek által támasztott, a gépek magas rendelkezésre állására és a nyomtatási minőség konzisztenciájára vonatkozó igényeit kielégíteni. Kijelentette: "Ezeknek az elvárásoknak csak olyan megbízható nyomtatófej-partnerekkel tudunk megfelelni, akik következetesen fejlesztik a tintasugaras technológiát, és szoros innovációs partnerségben nyitott fülekkel figyelik az optimalizálási követelményeket."

A nyomtatófej különböző tintákkal való konzisztenciája kulcsfontosságú képesség volt a d.gen, Inc. felirat- és textilnyomtatói számára. Chris Kang, COO, megjegyzi: "Számos különböző tintatípushoz illeszkedik, beleértve a pigmenteket is, így a végfelhasználók egyedi alkalmazásaikhoz a megfelelő tintatípusokat választhatják ki." 

Doug Edwards, az EFI Inkjet CTO-ja hozzáteszi: "A Ricoh nyomtatófejek és az EFI tinták kompatibilitása a lehető legnagyobb sokoldalúságot kínálja, lehetővé téve az EFI számára, hogy számos alkalmazási szegmenst megszólítson." A vezető emellett nagyra értékelte az eszköz azon tulajdonságát is, hogy a legmagasabb nyomtatási minőséget tudja biztosítani ipari-gyártási sebesség mellett, miközben a legjobb ROI-t kínálja, valamint a Ricoh technikai támogatását, amely lehetővé teszi az EFI számára, hogy gyorsabban hozza forgalomba a termékeket. 

A Ricoh szakértelme a Dantex számára is fontos volt. Ben Danon, CEO szerint: "A Ricoh támogatása kiváló és hatékony volt a hosszú fejlesztési program során." 

Graham Kennedy, kereskedelmi és ipari nyomtatási megoldásokért felelős igazgató, Graphic Communications Group, Ricoh Europe szerint: "A Ricoh MH5420/5421 sorozatú, ötödik generációs nyomtatófejek robusztussága, megbízhatósága és teljesítménye lehetővé tette, hogy globális partnereink új rendszereket fejlesszenek ki és vezessenek be, amelyek mára átléphették a tízmilliárd eurós forgalmat is. Partnereink bíznak a Ricoh technológiájában. A nyomtatófejek sokoldalúsága számos ágazatban támogatta az innovációt, lehetővé téve a fejlesztési-átfutási idők felgyorsítását, miközben minimalizálta az időbeli és költségbeli kockázatot."

"Büszke vagyok továbbá arra, hogy a Ricoh megfelel a piac azon igényének, hogy felgyorsítsa az analógról a digitális technológiákra való átállást, és lehetővé teszi partnereink számára, hogy kihasználják a digitalizáció által biztosított upstream folyamatok és downstream hozzáadott érték előnyeit."

| A Ricoh-ról |

A Ricoh innovatív technológiákkal és szolgáltatásokkal támogatja a digitális munkahelyeket, így segít az emberek számára, hogy okosabban dolgozhassanak.

Az összegyűjtött tudással és az elmúlt 85 évben fejlesztett szervezeti képességekkel a Ricoh az egyik vezető szolgáltatóvá vált a dokumentum menedzsment, IT szolgáltatások, kommunikációs szolgáltatások, ipari és kereskedelmi nyomtatás, digitális kamerák és ipari rendszerek területén.

A Ricoh Group központja Tokióban található, de a vállalat világszerte végez üzleti tevékenységet, ügyfelei közel kétszáz országban és régióban használják termékeit és szolgáltatásait. A 2022. márciusában befejeződött üzleti évben a Ricoh Group árbevétele 1758 milliárd japán jen volt (körülbelül 14,5 milliárd USD).

További információkért keresse fel a www.ricoh.hu oldalt.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.


Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:
RICOH Hungary Kft.
Fekete Gábor
E-Mail: gfekete@ricoh.at
Mobil: +43 664 80 464 2455