ProcessDirector 3.5: továbbfejlesztett integráció és adatcsere az ipari nyomtatásban a Ricoh-tól
17.11.2016

ProcessDirector 3.5: továbbfejlesztett integráció és adatcsere az ipari nyomtatásban a Ricoh-tól

2016. november 17. Ricoh Europe, London – A Ricoh továbbfejlesztette a Ricoh ProcessDirector megoldást, hogy az adatok és fájlok automatizált folyamatkezelésével leegyszerűsítse a gyártást.

A folyamatok automatizálására szolgáló eszköz 3.5 verziója két kulcsfontosságú előnyt kínál. Először is, a MarcomCentral Connect funkció lehetővé teszi a gördülékeny kommunikációt a Ricoh marketing eszközkezelő és web-to-print szoftvere, a MarcomCentral között. A MarcomCentral-ban leadott rendelések a gyártási munkafolyamatba kerülnek nyomon követés és megvalósítás céljából, a Ricoh ProcessDirector-ban használt Preference Management funkció segítségével pedig automatikusan kiválasztásra kerül a megfelelő kommunikációs csatorna. A gyártási folyamat befejezéséről a MarcomCentral értesítést kap. 

Másodszor, a zökkenőmentes adatforgalom támogatásért, a Web Services Enablement funkció révén, integrálható lett külső rendszerekkel is. A munkafolyamaton keresztül létrehozható feladatok és azok változásai könnyedén ellenőrizhetők. Lehetőséget biztosít az adatok kinyerésére a print fájlok és azok tartalmával, illetve az adatfeldolgozás eredményeivel kapcsolatosan is. A harmadik fél által kínált megoldások – például a MIS vagy egyéb vállalkozáskezelési eszközök - szintén közvetlenül képesek kommunikálni a Ricoh ProcessDirector 3.5-tel. 

Benoit Chatelard, a Ricoh Europe Production Printingért felelős alelnöke elmondta: „A megoldás célja, hogy megkönnyítsük ügyfeleink életét. Leegyszerűsíti az adatok és a különféle kommunikációk áramlását a felhasználói környezetek és a ProcessDirector között. A Ricoh ProcessDirector 3.5 és új funkcióinak kulcsa a kiterjesztett funkcionalitás, valamint a gördülékeny integráció. Még rugalmasabb adatokat és fájlkommunikációt biztosít, ami fejleszti és támogatja ügyfeleink dinamikus működési környezetének igényeit. Ezáltal hosszabb távú együttműködésekre nyílik lehetőségünk.” 

A Ricoh ProcessDirector 3.5 már támogatja az XML fájlokat, munkafelvételi formátuma könnyebb integrációt tesz lehetővé külső megoldásokkal a munkafolyamaton belül. Könnyebben kezelhető és modernebb felhasználói felületet kínál. Komfortos megjelenést kapott, mely még intuitívabb és támogatja az olyan együttműködési folyamatokat, mint az eszköz- és feladatkezelés. 

Chatelard hozzátette: „Az új felhasználói felületen kívül a hagyományos panel is ügyfeleink rendelkezésére áll, hogy egyszerre használhassák mindkettőt a zökkenőmentes átmenet érdekében.” 

Végül elmondta: „A Ricoh ProcessDirector 3.5 eszközt modulok összességeként kínáljuk, hogy ügyfeleink vállalatuk növekedésével párhuzamosan egyre több funkciót építhessenek be folyamataikba megoldáscsomagunkból. Univerzális megoldásunk könnyedén integrálható a meglévő rendszerekkel is, ezáltal zökkenőmentesen együttműködésre képes bármilyen infrastruktúrával.” 

A Ricoh Process Director 3.5. már megvásárolható Európában.

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455