Zalsman case study banner

CASE STUDY

A Zalsman egy holladniai családi nyomdaipari vállalkozás 140 munkavállalóval.

A Ricoh ProTM VC60000 perszinalizált marketing-kommunikációs anyagokat gyárt

A Zalsman egy sikeres, családi tualjdonú nyomdaipari szolgáltató Hollandiában, amely 140 szakembert foglalkoztat. Küldetése, hogy lehetővé tegye helyi és nemzetközi ügyfelei számára, hogy hatékonyabban kommunikáljanak. A Ricoh-val korábban kialakult  virágzó kapcsolata vezetett a cég számára ahhoz, hogy a Zalsman megkapja a világ első Pro VC60000 magas sebességű tintasugaras platformját.


A beruházást bemutató videóból világossá válik, hogy a Ricoh Pro VC60000 minősége és teljesítménye új korszakot jelent a grafikai művészeti ipar számára. A Zalsman a Pro VC60000 mellett tette le a voksát azért, mert a Ricoh multidrop tintatechnológia által segített képminőség megegyezik az offset minőségével.


Egyéb kulcsfontosságú tényezők között említeti a cég: a nyomtatható médiumok széles skáláját, ideértve az offset médiumokat is az alapréteg egységnek köszönhetően; a 100 000 teljes színű A4-es lap óránkénti termelékenységét, ha szükséges, duplex és teljesen változó; valamint a TotalFlow nyomtatószerver a Ricoh ProcessDirectorral, amely lehetővé teszi a nagy adatmennyiségek sima feldolgozását. Ez a befektetés lehetővé teszi a Zalsman számára, hogy a fejlődés következő lépését tegye meg, erőteljesen támogatva elkötelezettségét ügyfelei segítésében, hogy hatásosan és relevánsan kommunikáljanak a megfelelő időben, a megfelelő helyen és a megfelelő módon.
“A szolgáltatási portfóliónk növelése volt a céunk, perszonalizált és változatos kommunkációs anyagokat és könyveket is gyártunk mostantól. A  Pro VC60000 üzembe állt és pénzt keresünk vele."


Frans Selles, Director, Zalsman Innovative Print
Tekintse meg az esettanulmányról készült videót

Megtekintés

Lépjünk kapcsolatba

Egyeztessen a Ricoh egyik szakértőjével

Lépjen kapcsolatba velünk és egy szakértőnk átbeszéli Önnel, hogyan tudjuk vállalkozását legjobban segíteni.

Kapcsolatfelvétel