A vállalat
Our company

A vállalatunk

Hogyan alakítjuk át a munkahelyeket már több mint 85 éve

A történetünk

A Ricoh-t 1936-ban alapították Tokióban, Japánban. Az alapítónk, Kiyoshi Ichimura figyelemre méltó látnok volt, aki síkra szállt az üzleti élet felelős, progresszív és az embereket előtérbe helyező megközelítése mellett. Ichimura úr felismerte, hogy milyen fontos kiaknázni az emberekben rejlő lehetőségeket, hogy jobb jövőt teremtsünk az emberiség és bolygónk számára. Ez az elgondolás inspirált bennünket több mint 85 éven át, hogy olyan megoldások fejlesztésére koncentráljunk, amelyek teret adnak a kreativitásnak, és segítenek az egyes embereknek elérni a kiteljesedést a munkán keresztül.   

Az elmúlt évtizedek során a vállalatunkat sorban meghatározták az erősségeink, és számos világelső innovációnk volt a munkahelyeken. A meghatározó pillanataink között volt többek közt a világ legtöbbet eladott fénymásolójának kidolgozása, az első nagy sebességű fax berendezés bevezetése, a RICOH Theta – a világ első olyan képalkotó készüléke, amely teljes gömbfelületről készít képet – piacra dobása, valamint az úttörő körforgásos gazdasági modellünk, a Comet Circle™. 

Büszkék vagyunk a piacvezető hardvergyártóként szerzett hírnevünkre, és arra, ahogyan tevékenységeink folyamatosan együtt fejlődnek ügyfeleink igényeivel. Az elmúlt években a munkahelyi élmény és a folyamatok automatizálása terén vezető partnerként átalakultunk és diverzifikálódtunk, az iparág szakértőinek globális elismerése mellett. Vállalatcsoportként 80.000 alkalmazottunkkal mintegy 200 országban közvetítünk értéket ügyfeleinknek.

Az Ön választott partnere

1936 óta nyújtunk digitális szolgáltatásokat, és még mindig tudjuk bővíteni kapacitásainkat, hogy új lehetőségeket teremtsünk a munkahelyen.

Bizonyított sikertörténet

areo
Bizonyítottan sikeresen segítettük a különböző méretű szervezeteknek abban, hogy kiemelkedő munkatársi elkötelezettséget és ügyfélsikereket érjenek el.

Átfogó támogatási infrastruktúra

areo
Az EMEA-régióban több mint 3300 egységből áll szervizhálózatunk. Ez az átfogó támogatási infrastruktúra lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmas bevezetési lehetőségeket biztosítsunk, a központi erőforrásokat a helyi teljesítéssel kombinálva.

Digitális szolgáltatások erős portfóliója

areo
Digitális szolgáltatásaink portfólióját folyamatosan bővítjük házon belüli innovációinkkal, valamint fúziók, felvásárlások és stratégiai partnerkapcsolatok kialakítása révén. Emellett szoros globális szövetségben állunk a szoftverpiaci vezetőkkel, ami lehetővé teszi számunkra, hogy a legújabb technológiákat kínáljuk ügyfeleinknek.

Élen a fenntarthatóság terén

areo
Büszkék vagyunk arra, hogy a bolygó védelmével kapcsolatos szemléletmódunk túlmutat a saját szénlábnyomunk csökkentésén – azáltal is változást hozunk, hogy segítünk ügyfeleinknek elérni saját ESG (környezetvédelmi, társadalmi és irányítási) céljaikat.
Innovation

Az innováció öröksége

Büszkék vagyunk munkahelyi innovációink történetére. A korai időszaktól kezdve, amikor a nyomtatók és telefaxok tervezésében játszottunk úttörő szerepet, napjainkig, amikor az emberek, a technológia és a folyamatok üzleti átalakulást szolgáló egyesítésére összpontosít a tevékenységünk, az innováció mindig is működésünk középpontjában állt.
 
Technológiai innovációnkat a kutatás-fejlesztés szilárd alapjára helyeztük, és a teljes értékesítési árbevételünk 5%-át minden évben visszaforgatjuk a K+F projektjeinkbe. Folyamatosan szerepelünk a "Top 100 Global Innovators" és a "The Global 100 Most Sustainable Corporations" listákon, és igyekszünk egyike lenni a világ legetikusabb gazdasági társaságainak. 

Ismerje meg mottónkat: Leading change at work

Fedezze fel a szolgáltatások, megoldások és termékek választékát, melyekkel segíteni tudja szervezete haladását a digitális úton.

seamless digital workspace experience

Üzleti megoldásaink

Fedezze fel megoldásainkat és szolgáltatásainkat, melyekkel átalakíthatja munkahelyét, és felszabadíthatja az értékes munkaerőt.

Tudjon meg többet

A szemléletmódunk

Ismerje meg a Leading Change at Work elvünket, amely utat mutat minden egyes lépésnél a teljesen digitális munkahely felé.

Tudjon meg többet

Termékeink

Böngésszen ágazatvezető hardver- és szoftvertermékeink választékában

Tudjon meg többet