FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

IM C3010(A)

A digitális munkahelyek megerősítése

Ahogyan a modern szervezetek a hagyományos irodai téren kívülre terjeszkednek, kulcsfontosságú, hogy a cégek olyan sokoldalú technológiát alkalmazzanak, amely összhangban áll az új együttműködési- és munkamódszereikkel. 


A RICOH IM C3010(A) túlmutat az egyszerű, színes minden az egyben nyomtatókon, és a nyomtatás és információkezelés központi egységeként működik. Az élvonalbeli alkalmazások és felhőalapú megoldások használatával ez a készülék lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy bármilyen helyszínről megnöveljék a produktivitásukat és korszerűsítsék működésüket, valódi digitális munkahelyet létrehozva. 

  • Colour printing
  • Print
  • Fax
  • A3
  • Scanning
  • Copier
  • SRA3
  • 30 PPM
Funkciók és előnyök

RICOH ACT - Promo Image - 504 x 252
Maradjon naprakész, automatikusan


Tegye elérhetővé munkavállalói számára a legújabb innovációkat a RICOH Always Current Technology segítségével. Firmware frissítéseink közvetlenül a készülékére érkeznek, és garantálják az optimális hatékonyságot és biztonságot. Mivel új alkalmazásokkal lehet bővíteni anélkül, hogy új hardverre lenne szükség, bővíteni tudja készüléke képességeit, és valódi digitális munkahelyet teremthet. A RICOH Always Current Technology méretezhető intelligenciát kínál, amely képes optimalizálni a munkafolyamatokat, és lehetővé teszi, hogy felkészült legyen, bármit is tartogat Önnek a jövő.
Quality Printing - Magazines folded - Image 504 x 252
Legyen kiemelkedő a munkája


Érjen el kivételes eredményeket a fejlett 1200 dpi-s felbontással a kiemelkedő eredményekért különböző típusú papírokon. Válassza a Fiery® Colour Controller E-26C-t, hogy garantálja a színek pontos egyezését és a tervezési specifikációk megvalósulását. 

Bővítse képességeit fejlett utómunkálati opciókkal, amelyek lehetővé teszik, hogy tűzve, kapocs nélkül vagy füzetformátumban állítson elő dokumentumokat. Hírlevelek, céges levelezés, menük és más projektek esetén gondolja át a többszörös hajtogató egység opcionális hozzáadását.
Security & Print - Laptop with icons - Image 504 x 252
Gondoskodjon a legfontosabb adatok biztonságáról


A rugalmas munkavégzés elterjedésével jelentősen megnőtt a megosztott hálózat hozzáférésre szolgáló belépési pontok száma, ami sebezhetőséget okoz, és veszélyezteti a kritikus és védett adatokat. 


Intelligens készülékeinket rugalmas operációs rendszerrel és olyan korszerű biztonsági funkciókkal erősítjük meg, mint a titkosítás, a hitelesítés, a nyomtatási eredmények korlátozott hozzáférése és az adatok felülírása. Bárhonnan magabiztosan dolgozhat abban a tudatban, hogy értékes adatai biztonságban vannak.
Sustainability - Plant with arrow - Image 504 x 252
Fenntarthatóság elősegítése a munkahelyen


A RICOH IM C3010(A) a bizonyíték arra, hogy a kevesebb néha több. Ez a készülék kisebb alapterületen kínál megnövelt funkcionalitást, ezzel csökkenti a műanyaghulladékok mennyiségét és az energiafogyasztást, ami miatt kisebb a környezeti hatása is. Az ENERGY STAR™ tanúsítvánnyal és EPEAT® Gold értékeléssel rendelkező készüléket úgy tervezték, hogy optimális teljesítményt nyújtson, környezetbarát és kompakt kivitelben. 


Továbbá a készülék 50%-ban fogyasztást követően újrahasznosított műanyagokat tartalmaz, és az új „alacsony olvadáspontú toner” alacsonyabb fixálási hőmérséklete is csökkenti az energiafogyasztást.

Műszaki adatok
ÁLTALÁNOS
Bemelegedési idő 24 másodperc
Első oldal elkészítésének ideje: fekete-fehér 4,5 másodperc
Első oldal elkészítésének ideje: színes 6,9 másodperc
Folyamatos nyomtatási sebesség 30 lap⁄perc
Memória: alapkiépítésben 8 GB
Memória: maximum 8 GB
SSD: alapkiépítésben 256 GB
SSD: opcionális (maximum) 1 TB
HDD: opcionális 320 GB
ARDF-kapacitás 100 lap
SPDF-kapacitás 220 lap
Súly, ARDF modell (kg) 92,9
Súly, SPDF modell (kg) 99,3
Méretek, ARDF modell: SzéxMéxMa 587 x 701 x 913 mm
Méretek, SPDF modell: SzéxMéxMa 587 x 701 x 963 mm
Áramforrás 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
MÁSOLÓ
Többpéldányos másolás Legfeljebb 999 példány
Felbontás 600 dpi
Nagyítás 25%-tól 400%-ig 1%-os lépésenként
NYOMTATÓ
Első oldal nyomtatási sebessége: fekete-fehér 4 másodpercig
Első oldal nyomtatási sebessége: színes 6,6 másodpercig
CPU ApolloLake E3930 1,3 GHz
Lapleíró nyelv: alapkiépítésben PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emuláció), PDF Direct (emuláció)
Lapleíró nyelv: opció Eredeti Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, Adobe® PDF direct
Nyomtatási felbontás: maximum 4800 x 1200 dpi felbontásnak megfelelő
Interfészek: alapkiépítésben Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB Host I/F Type A, USB eszköz I/F Type B
Interfészek: opció Vezeték nélküli LAN (IEEE 802.11a/b/g/n), Bővített NIC (2. ethernet port)
Mobilnyomtatási funkció Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
Windows® környezetek Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2003 + XenApp 5.0, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
Mac OS környezetek Macintosh OS X v10.15 vagy újabb
UNIX környezetek UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
SAP® R/3® környezetek SAP® R/3®, SAP® S/4®
Egyéb támogatott környezetek IBM iSorozat
SZKENNER
Szkennelési sebesség: ARDF (A4 LEF, fekete-fehér, színes) 80 kép/perc (200/300 dpi)
Szkennelési sebesség: SPDF (A4 LEF, fekete-fehér, színes) 150 kép/perc (egyoldalas)/300 kép/perc (kétoldalas)
Felbontás: maximum 1200 dpi
Fájlformátumok Egyoldalas TIFF, Egyoldalas JPEG, Egyoldalas PDF, Egyoldalas nagy tömörítésű PDF, Egyoldalas PDF-A, Többoldalas TIFF, Többoldalas PDF, Többoldalas nagy tömörítésű PDF, Többoldalas PDF-A, Egyoldalas titkosított PDF, Többoldalas titkosított PDF, Egyoldalas/Többoldalas OCR (opcionális)
Beolvasási módok E-mail, Mappa, USB
FAX
Vonal PSTN, PBX
Átviteli sebesség 3 másodperc
Modem seb.: maximum 33,6 Kbps
Felbontás: standard 8x3,85 sor⁄mm, 200x100 dpi
Felbontás: opció 16x15,4 vonal/mm, 400x400 dpi
Tömörítési mód MH, MR, MMR, JBIG
Szkennelési sebesség (A4 LEF): ARDF 68 spm
Szkennelési sebesség (A4 LEF): SPDF 94 spm
Memória: standard 4 MB, (320 oldal)
Memória: maximum 60 MB, (4800 oldal)
PAPÍRKEZELÉS
Ajánlott papírméret - Alapkiépítésben elérhető papíradagoló(k):  SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Boríték
Ajánlott papírméret - Opcionális papíradagoló(k):  SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Borítékok
Ajánlott papírméret - Kézi adagolótálca:  SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, Borítékok, Egyéni papírméret
Papírkapacitás: alapkiépítésben 1200 lap
Papírkapacitás: maximum 4700 lap
Kimeneti kapacitás: alapkiépítésben 500 lap
Kimeneti kapacitás: maximum 1625 lap
Papírsúly - Papíradagolók:  60 - 300 g̸ m²
Papírsúly - Kézi adagoló:  52 - 300 g̸ m²
Papírsúly - Kétoldalas:  52 - 256 g̸ m²
Papírtípusok Sima papír, Újrafeldolgozott papír, Speciális papír, Színes papír, Fejléces papír, Kartonpapír, Előnyomott papír, Írólap, Bevonatos papír, Boríték, Bevonatos papír, Címke
KÖRNYEZET
Energiafogyasztás: max. 1700 W vagy kevesebb
Energiafogyasztás működés során: FF 464,4 W
Energiafogyasztás működés során: színes 515,3 W
Energiafogyasztás: készenlét 38,5 vagy kevesebb
Energiafogyasztás: alvó üzemmód 0,3 vagy kevesebb
TEC* 0,3 kWh⁄hét
KELLÉKANYAGOK
Toner (fekete) 40 000 nyomat
Toner (cián/magenta/sárga) 28 000 nyomat
Kellékkapacitás 5% fedettség alapján A4 méretre. 3p⁄ j

Készen áll arra, hogy felszabadítsa a digitális munkahelye teljes potenciálját?

Lépjen kapcsolatba velünk, és tudja meg, hogyan segíthetnek a nyomtatáson túl az átállásban a felhőkapcsolattal rendelkező minden az egyben készülékeink, valamint a felügyelt és automatizált nyomtatási szolgáltatásaink.

Lépjünk kapcsolatba