seamless digital workspace experience
LEADING CHANGE AT WORK

Eszközök, technológiák és szakértelem, amire a holnap legnagyobb munkahelyi kihívásainak leküzdéséhez szüksége van

Üzleti megoldásaink

A technológia átalakítja a munkavégzés módját. Megváltoztatja a csapatok együttműködését, az ügyfelek kiszolgálását, a vállalkozás védelmét és még a növekedés módját is.

Útmutatás minden lépésnél
A Ricoh garantálja, hogy ez a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára – lendületet ad a munkavállalók elkötelezettségének, utat tör az innovációnak, javítja a biztonságot és megteremti a fenntarthatóságot. Útmutatást nyújtunk minden lépésnél, hogy gondoskodjunk a zökkenőmentes átmenetről a teljesen digitális munkahely felé.
Leading Change at Work Video Cover.jpg

A munka világa változik

A Ricoh segít az embereknek kompromisszumok nélkül dolgozni. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő információk és technológia folyamatosan rendelkezésre áll, mindig biztonságos, és mindig mindenkiért van.

Megoldások és szolgáltatások

digital workspace

Digitális munkahely

Megtervezzük, konfiguráljuk és bevezetjük a digitális munkahelyeket, lehetővé téve csapatainak, hogy hatékonyan együttműködjenek, bárhol is dolgozzanak.
Szabadítsa fel csapata teljes potenciálját
cloud solutions and IT infrastructure services

Felhő és infrastruktúra

Biztosítjuk az ütemtervet és a felhőalapú megoldásokat, melyek segítenek modernizálni az IT infrastruktúráját, automatizálni és átalakítani az üzleti működést.
Aknázza ki a felhőtechnológiák teljes potenciálját
business process management solutions and services

Business Process Management

Amikor automatizálja a manuális és munkaigényes feladatokat, a vállalkozása óramű pontossággal fog működni. Egyszerűbb, gyorsabb és költséghatékonyabb munkamódszerekkel biztosítjuk, hogy a csapata elkötelezett és produktív maradjon.
Korszerűsítse az üzleti folyamatokat és munkafolyamatokat
cybersecurity strategy, services and solutions

Kiberbiztonság

Vegye fel a harcot a kiberbűnözéssel a fő üzleti folyamathoz kapcsolódó intelligens megoldások és szolgáltatások segítségével. Vezető kiberbiztonsági szakértelmünkkel segítünk ellenálló IT infrastruktúrát kiépíteni, megismerni és kezelni a sérülékenységeket, és magabiztosan növekedni.
Jelezze előre, észlelje és előzze meg a kibertámadásokat
digital customer experience

Digital Experience

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
Javítsa a digitális élményeket
Graphic Arts

Nyomdipari Terület

A nyomtatásban végtelen lehetőség rejlik. A Ricoh segít Önnek a fejlődésben, digitalizációban, valamint a fenntartható üzleti előny megteremtésében; az általunk nyújtott hardver, szoftver és szolgáltatási megoldások új lehetőségeket nyitnak meg a professzionális nyomtatás terén.
Fedezze fel az összes nyomdaipari megoldásunkat
Ricoh_Gartner_Magic_Quadrant.jpg

A Ricoh Managed Workplace Services megoldások a 2021-es Gartner Magic Quadrant részei Európában

Töltse le saját példányát

Világszerte számos iparág bizalmát élvezzük

Esettanulmány

Case Universiteit Utrecht

Az innováció iránt elkötelezve

Az NH Hotel Group javítani akart a vendég- és szolgáltatási üzletág hatékonyságán. A Ricoh-val partnerségben ehhez szükséges tárgyalóhelyiségeket alakított ki.
Esettanulmány letöltése

Esettanulmány

nwg italia ricoh case study

Megbízható szolgáltatások, amelyek mindig elérhetők

Az NWG Italia új infrastruktúrát alakított ki, amely nagy teljesítményű szerverekre, tárhelyre és háttérrendszerekre támaszkodik, hogy biztosítsa a rendszerek folyamatos elérhetőségét.
Esettanulmány letöltése

Esettanulmány

royal floraholland uses docuware

Munkafolyamatok optimalizálása a Royal FloraHollandnál

A Royal FloraHolland választása a DocuWare-re esett, mivel teljes körű archiválást, átfogó keresést és teljes jogszabályi megfelelőséggel rendelkező funkciókat kínál Saas szolgáltatásként.
Esettanulmány letöltése

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk