Print room
Építsen a munkavégzés új módszereihez alkalmazkodó nyomtató helyiséget

Nyomtató helyiség

A nyomtató helyiségek változnak – a digitális nyomtatás és bővített nyomdaipari alkalmazások iránti igény nyomás alá helyezi a szervezeteket és a profi nyomdákat egyaránt.
A helyszíni nyomtatás és üzletmenet folyamatossági szolgáltatások, valamint a változó piaci körülményekhez való alkalmazkodási képessége iránti igény még sosem volt ilyen nagy. Ugyanakkor a produktivitás, hatékonyság és minőség is fontos szempont, mivel az új nyomtatási és digitális szolgáltatások terén a verseny egyre fokozódik. Ebben a változó világban a szervezetek megtapasztalják, milyen értéket jelentenek az üzleti szempontból kulcsfontosságú folyamatokban a nyomtató helyiségek, vagy központi reprográfiai osztályok (CDR).
A működés jövőállósága érdekében alapvető fontosságú lett a digitális dokumentumkezelési szolgáltatások bevezetése, a távmunkában dolgozók igényeinek kielégítése, valamint a levelezés és ügyfélkommunikáció hatékony kezelése. A Ricoh iparági szakértőkből álló csapata és díjnyertes portfóliója segítségével felgyorsítható a nyomtató helyisége átalakítása kommunikációs központtá. A marketing és promóciós célú nyomtatás növekedésének kezelése mellett támogatjuk a papír- és digitális formátumot egyaránt alkalmazó kevert kommunikáció felügyeletét is.
 
Az útmutatásunkkal új üzleti lehetőségeket fedezhet fel, hogy bővítse szolgáltatásait, új bevételi forrásokat teremtsen, vagy megtakarítsa a nyomtatás és szolgáltatók költségeit, ezzel biztosítsa a jövőbeli befektetéseit.

Megoldások és szolgáltatások

Fekete-fehér nyomtatási rendszerek

areo

Adjon lendületet az igény szerinti nyomtatásnak

Számos nyomtató helyiségben még mindig az alapszintű fekete-fehér nyomtatás zajlik, de sok esetben az egyszínű rendszerek nem produktívak, és manapság fejlett utómunkálati opciókra van szükség, hogy lépést lehessen tartani az igényekkel.
 
Fekete-fehér választékunk garantálja a szükséges megbízhatóságot a szokásos igény szerinti egyszínű dokumentumok előállításához, miközben lehetőséget ad összetett utómunkálatok automatizálására is a rendelkezésre álló többféle beépített utómunkálati opcióval.
Lépjen kapcsolatba velünk

Négy- vagy ötszínű nyomdai rendszerek

areo

Keltse fel a figyelmet a kimagasló nyomtatási minőséggel és új alkalmazásokkal

Bizonyos feladatokhoz elegendő a négyszínű nyomtatás is, azonban ha házon belül elérhető az ötszínű nyomtatás, a kreatív lehetőségek és új alkalmazási lehetőségek száma végtelen lesz.
 
Piacvezető színes választékunk kimagasló minőségű színeket kínál a belépő szintű igény szerinti nyomtatástól a nagy sebességű mainstream gyártásig, mindezt pedig kis alapterületen, számos hordozó használatával és maximális produktivitás mellett – legyen szó bármilyen igényről vagy alkalmazásról. Középkategóriás termékeink zászlóshajójával egy színnel többet adunk – ötszínű nyomtatást is választhat többféle tonerrel, például fehér, neonrózsaszín, fluoreszcens sárga vagy akár arany és ezüst. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Szoftver és munkamenet megoldások

areo

Szoftveres megoldások, amelyek a következő szintre emelik az ügyfélkiszolgálást és hatékonyságot

Termelési és irányítási szoftvermegoldásaink széles portfóliójával támogatjuk az üzleti sikerességet. Összekapcsoljuk az irodában és otthon lévő felhasználókat, lehetővé tesszük az online megrendeléseket és automatizáljuk a munkafolyamatokat, hogy a működés hatékonysága maximális legyen.
 
Segítünk többet előállítani kevesebből, ehhez érintésmentes munkafolyamatokat építünk fel, amelyek nyomon követik, sorrendbe állítják és kiegyensúlyozzák a nyomtatási feladatokat több berendezés között.
 
Az ügyfélkommunikációra gyakorolt hatás növelése érdekében számos megoldásunk támogatja a személyes és célzott marketinget, valamint nagy teljesítményű munkafolyamatok kialakításával optimalizáljuk a levelezést.
 
A kritikus dokumentumkezelési és tranzakciós környezetekben szintén segítséget nyújtunk a rendszerek összekapcsolásával, a dokumentumok vagy adatok átalakításával és újratervezésével, valamint olyan munkafolyamatokkal, amelyek garantálják a jogszabályi megfelelőséget és adatbiztonságot. 
Lépjen kapcsolatba velünk

Önnek ajánljuk

Esettanulmány

Leeds University

A nyomtatási szolgáltatások átalakítása a hallgatókért és a dolgozókért

Egy teljes átalakulási folyamat kezdődött a minőségi, költséghatékony nyomtatás irányába a University of Leeds-nél, amikor lecseréltük a nyomtató eszközparkjukat.
Esettanulmány letöltése

Esettanulmány

DZ Bank

A digitális folyamatok összehangolása segítette a bankot a jobb partner- és ügyfélkiszolgálásban

Segítettünk a DZ BANK számára egy olyan digitális levelezési rendszer felállításában, amely csökkenti a helyi adminisztrációt, időt és költséget takarít meg.
Esettanulmány letöltése

Jelentés

Room for print

A nyomtatás helyzete

A nyomtatott és elektornikus dokumentumok szerepe folyamatosan fejlődik. Iparági szakértőink praktikus tanácsokat foglaltak össze ebben a jelentésben, hogy segítség Önt a döntéshozatalban és felkészülni a jövőre.
Jelentés letöltése

Lépjünk kapcsolatba

Beszéljen a Ricoh szakértőjével

Lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal, és tudja meg, hogyan segíthetjük cégét

Lépjen kapcsolatba velünk