FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Kommunikációs szolgáltatások

Minden cég számára kihívást jelent megtalálni az egyensúlyt a munkatársai igényei (rugalmas munkavégzés, mobilitás) és a vállalati IT által kötelezően biztosítandó szolgáltatások (biztonság, megfelelőség, szabványosított folyamatok) között. Mit szólna hozzá, ha egy világelső munkahelyi szolgáltatótól egyben megkapná a lehetőséget, hogy a lehető legjobb technológiai megoldásokhoz és rendszerekhez hozzáférjen? A Ricoh új és egyedülálló lehetőséget nyújt olyan technológiák beszerzésére, amelyekre munkatársainak szüksége van az intelligensebb munkavégzéshez és a produktivitás növeléséhez.

Fedezze fel az alábbi lehetőségeinket: Megoldások, Esettanulmányok és Portfólió


Intelligens tárgyalók

Intelligens tárgyalók

 Javítsa a produktivitást a Ricoh menedzselt tárgyalóhelyiségeivel. A teljes mértékben testre szabott vállalati tárgyalóktól és konferenciatermektől a kisebb tárgyalók használatra kész termékcsomagjaiig bármilyen igényre van megoldásunk.

Együttműködési eszközök

A Ricoh együttműködési eszközeinek igényekre szabott választékával alakítsa át az értekezleteket több érzékszervre ható élménnyé függetlenül attól, hol vannak a résztvevők.
Együttműködési eszközök

Digital signage

Digital Signage

Kezelje a vállalat teljes kommunikációját egyetlen egyszerű, biztonságos és felhőalapú platformból a Ricoh digitális hirdetőtábla megoldásaival.

Munkahelyi menedzselés

Optimalizálja a meglévő fizikai munkahelyet az üzleti folyamatokat elemző munkahelyi menedzselő rendszerekkel.
Munkahelyi menedzselés
Vállalati szolgáltatások

Vállalati szolgáltatások

Hasznosítsa létfontosságú üzleti intelligenciájukat és hozzon létre igényekre szabott munkahelyi megoldásokat, amelyek a produktivitás hajtóerejévé válnak a digitális átalakulás során.
SMB megoldások

SMB megoldások

A növekvő cégeknek olyan munkahelyi megoldásokra van szükségük, amelyek azonnal alkalmazkodnak és eredményeket szolgáltatnak. A Ricoh SMB megoldásai a gyors alkalmazhatóság és méretezhetőség jegyében születtek.
 • Amager Ressourcecenter, Copenhill

  Amager Ressourcecenter, Copenhill

  A Ricoh integrált audiovizuális és nyomtatási megoldásokkal látja el az erőforrásközpontokat

 • Mitsubishi Electric

  Secure cross-border communication

  To improve communication, Ricoh installed interactive whiteboards (IWBs) in Mitsubishi Electric’s new headquarters and its regional offices. Ricoh’s IWBs facilitate secure cross-border communication.

 • Mama Works

  Mama Works

  Workplace services extended to clients on a pay-per-use basis

 • Interaktív táblák

  Interaktív táblák

  A nagy felbontású kijelzővel rendelkező Ricoh interaktív táblák egyenletes írást tesznek lehetővé. Ideálisak az ötletek képi megosztására, kidolgozására és rögzítésére.

 • Projektorok

  Projektorok

  A bemutatókhoz, kommunikációhoz és együttműködéshez a Ricoh digitális projektorok széles választékát kínálja, amelyek illeszkednek a tárgyalótermekbe és konferenciaközpontokba egyaránt.


Want to know more?

Contact us today and let’s discuss your requirements and how you can improve your workplace.

Contact us