A Ricoh bemutatja a munkavégzés új világát
09.11.2016

A Ricoh bemutatja a munkavégzés új világát

Az irodai munkavégzést támogató technológiák lehetővé teszik az információk rugalmasabb és hatékonyabb létrehozását, megosztását és kezelését  

2016. november 9., Ricoh EuropeLondon – A Ricoh bejelentette egy új, alapvető technológiákból álló csomag bevezetését, ami újabb mérföldkövet jelent az újgenerációs irodai termékek történetében. A „Workstyle Innovation Technology” néven ismert rendszer elemei – az alkalmazás alapú érintőképernyős felülettől a zökkenőmentes felhő integrációig – újfajta hatékonyságot, valamint nagyobb rugalmasságot és teljesítményt biztosítanak. 

A Ricoh jelenlegi és jövőbeli multifunkciós készülékeitnyomtatóitkommunikációs rendszereitprojektorait, illetve számos egyéb termékeit is magában foglaló Workstyle Innovation Technology rendszer a következőket kínálja:

  • Egyszerűen használható, ismerős felületek, melyekkel az összetett feladatok is gyorsan, könnyen elvégezhetők
  • Egyszerű megosztási és együttműködési lehetőségek, a lehető legrugalmasabb többeszközös munkavégzéshez 
  • Szoros integráció üzleti szoftverekkel és felhő-alapú együttműködési eszközökkel
  • Egyedi megjelenítést és teljesítményt lehetővé tévő alkalmazások és szoftverek

“A Workstyle Innovation Technology az ügyfelek visszajelzései alapján megalkotott megoldás csomag, amely segít megbirkózni a specifikus üzleti kihívásokkal” – mondta Takaya Konno, a Ricoh Co. Ltd. Imaging Systems Center ügyvezető igazgatója. „Az iroda automatizálásának állandó újítójaként, a Ricoh Workstyle Innovation Technology stratégia lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy reagálhassanak a strukturális változásokra és kihívásokra. E stratégia olyan, hatékonyságnövelő eszközöket tartalmaz, amely összeköti a különböző generációkat, okos eszközöket és a felhő-alapú megoldásokat, immár valóra váltva a helytől és időtől független zavartalan munkavégzést.”

„Simply Smart” eszközök A Ricoh újgenerációs multifunkciós nyomtatói különleges lehetőségeket biztosítanak. A vadonatúj felhasználói felület például rendezett formában kínálja fel az opciókat és menüket, illetve a felhasználó igényeinek megfelelő jellemzőkkel és funkciókkal testre is szabható.

Rugalmas munkavégzés könnyedén A Ricoh újgenerációs intelligens technológiáját rugalmas irodai környezetek kiépítéséhez és a távoli munkavégzés támogatására terveztük. Több csatlakozási opciót kínál, ezen felül hozzáférést biztosít a nyomtatási és dokumentum-infrastruktúrához költséges, időigényes integráció nélkül, a dokumentum megosztást pedig okos eszközök széles választékán teszi lehetővé.

A munkavégzés új világa A Ricoh új technológiája segít a hagyományos munkafolyamatokról a hatékony, gazdaságos, digitális munkavégzésre történő teljes körű átállásban. E megoldások leegyszerűsítik az adatmegosztást többféle platform és helyszín között és testre szabható általános folyamatok és műveletek kialakítását teszik lehetővé.

Hatékonyabb közös munka Az ötletek immár valós időben megvalósíthatók, a város, vagy a világ különböző pontjain dolgozó csapatokkal a Ricoh hatékony együttműködési és tudásmegosztó megoldásai segítségével. A Ricoh technológiák megkönnyíti a projektek megtervezését, a koncepciók kidolgozását és az átfogó információkon alapuló döntéshozatalt, épp csak egy képernyőnyire a megfelelő emberektől és információktól.

Intelligens support, igény szerint A Ricoh multifunkciós készülékei egyszerűen telepíthetők és kezelhetők. A beépített intelligens support opció segítségével időt és pénzt takarítható meg. Okos készülékei olyan Segítség funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel azonnal megoldhatók a problémák, levetővé téve a távoli support szolgáltatásokkal való kommunikációt.

További információk: www.ricoh-europe.com/sop.

Kapcsolódó rövidhír: RICOH Workstyle Innovation Technology Roadshow 2016

| A Ricoh-ról |

A Ricoh integrált digitális szolgáltatások, valamint a nyomtatási- és képalkotási megoldások egyik vezető szolgáltatója. Célunk a munkahelyek és a munkaterületek digitális átalakulását és az üzleti teljesítmény optimalizálását támogatni.

A tokiói székhelyű Ricoh cégcsoport működése globálisan mintegy 200 országban és régióban ér el ügyfeleket, 85 éves történelme során összegyűjtött tudással, technológiákkal és szervezeti képességekkel támogatva őket. A 2023 márciusával zárult pénzügyi évben a Ricoh Group árbevétele 2 134 milliárd jen (kb. 16 milliárd USD) volt.

A Ricoh küldetése és jövőképe, hogy a munkahelyi folyamatok megértésével és átalakításával képessé tegyük az egyéneket arra, hogy a munka által találják meg a kiteljesedést, hogy felszabadíthassuk a bennük rejlő potenciált és kreativitást a fenntartható jövő megvalósítása érdekében. 

További információért kérjük, látogasson el a www.ricoh.com weboldalra.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Minden jog fenntartva. A tartalomban felmerülő márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.

Kérdés esetén kérjük forduljon kollégánkhoz:

RICOH Hungary Kft.

Fekete Gábor

E-Mail: gfekete@ricoh.at

Mobil: +43 664 80 464 2455