FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Hírek

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Környezet-, egészség- és munkavédelmi termékinformációk

Termékeink mindegyike teljesíti az összes nemzetközi és nemzeti szabványt a környezet-, egészség- és munkavédelem terén.  
A jogszabályok által érintett követelmények mellett további környezetvédelmi információkat is megtalál, amelyek segítségével a legjobbat hozhatja ki Ricoh termékéből, és megismerheti ESG elkötelezettségeinket.

Megfelelőségi nyilatkozatok (DoC)

Az EU megfelelőségi nyilatkozat (DoC) egy dokumentum, amelyet minden gyártónak (illetve azok meghatalmazott képviselőinek) kötelezően alá kell írnia, hogy megerősítse, a termékei teljesítik az Európai Unió követelményeit. A nyilatkozat aláírásával a gyártó teljes felelősséget vállal azért, hogy a termék teljesíti az EU vonatkozó jogszabályainak előírásait. 

Tudjon meg többet

Biztonsági adatlapok (SDS)

A biztonsági adatlapok részletes információkat nyújtanak a termékek használatának, emellett  hulladékkezelésének munka- és egészségvédelmi szempontjaival kapcsolatosan.
Használja az SDS adatbázist a termékéhez kapcsolódó kellékek kereséséhez.

IT Eco Nyilatkozatok

A Ricoh az "Eco Nyilatkozatában" megosztja termékei környezetvédelmi információit, többek között ideértve a vegyi anyagokat, elektromágneses kompatibilitási és biztonsági előírásokat, anyagokra, csomagolásra és energiabiztonságra vonatkozó előírásokat, anyagokat, csomagolást és energiahatékonyságot.
IT Eco Nyilatkozataink modellek szerint elérhetők itt.

"Blue Angel" jelzést teljesítő termékek

A "Blue Angel", a világ első számú környezetvédelmi megjelölése magas szintű követelményeket állít a környezetbarát termékek és szolgáltatások széles skálája számára. A "Blue Angel" jelölés a környezetbarát termékkialakítás terén magas szintű követelményeket állít, és a fenntarthatóbb fogyasztás megbízható mutatójának tekinthető.
Tudjon meg többet a tanúsítványokról és a "Blue Angel" termékinformációs lapokról itt.

Aggodalomra okot adó anyagok a Ricoh termékekben

 A Ricoh csoport környezetbarát beszerzési normái meghatározzák, hogy milyen anyagokat tilos felhasználni a Ricoh termékekben és azok vásárlói csomagolásaiban, a hatóságok által engedélyezett kivételeken kívül. Ennek megfelelően a Ricoh a beszállítóitól is elvárja, hogy a Ricoh-nak szállított alkatrészekben és anyagokban ne használjanak fel tiltott anyagokat.  Ez a környezetvédelmi specifikáció be van építve a Ricoh tervezési irányelveinek követelményeibe, valamint a termékfejlesztési folyamatba.  

Az Európai Vegyianyag-ügynökség (ECHA) felügyeli az 1907/2006 REACH rendeletet, amely tartalmazza a különös aggodalomra okot adó anyagok (SVHC) jelöltjeinek listáját, a XVII. melléklet pedig felsorolja a korlátozott anyagokat. A REACH 33. cikkének előírása szerint az SVHC jelöltet 0,1 tömeg% (w/w) fölötti koncentrációban tartalmazó árucikkek forgalmazóinak a rendelkezésükre álló megfelelő információkat, minimálisan az érintett anyag nevét továbbítania kell az átvevő részére, hogy lehetővé tegye az árucikk biztonságos használatát.   

Egyes Ricoh termékek tartalmazhatnak olyan elemeket, amelyekhez SVHC-ket használtak fel, és ezen termékek mindegyike biztonságosan használható a rendeltetése szerint, a vonatkozó használati utasításoknak megfelelően. Azon termékeket, amelyek az ECHA jelentése szerint a jelen nyilatkozat dátumáig 0,1 tömeg%-nál nagyobb koncentrációban tartalmaznak SVHC-ket, 2021. január 5-től kezdődően feltöltik az SCIP adatbázisba. Kérjük, használja az adatbázist, ha konkrét információkat szeretne kapni, hogy mely SVHC-k vannak jelen az egyes termékekben. A "Blue Angel" jelzéssel ellátott termékek általában nem tartalmaznak SVHC-ket a burkolatukban, burkolat elemeikben, festékeikben vagy tintáikban. Kivételek előfordulhatnak a "Blue Angel" követelményeknek megfelelően.   

Az irodai nyomtatásra szánt termékek Ricoh fogyóeszközeinek egyike sem tartalmaz 0,1 tömeg%-nál nagyobb koncentrációban különös aggodalomra okot adó anyagokat (SVHC) az ECHA jelentése szerint a jelen nyilatkozat dátumáig. Professzionális tinták esetén lásd a Biztonsági adatlapok portálját. 
Mellékelve megtalálható a REACH nyilatkozatunk.

Fenntarthatóság és munkahely

Nagyra becsüljük és előnyben részesítjük azokat a technológiákat, amelyek segítségével ügyfeleink csökkenthetik a költségeiket, miközben a jövőnk érdekében a fenntarthatóságon dolgoznak. A megfelelő partnerrel, folyamatokkal és technológiával átveheti az irányítást a környezeti hatásuk felett, miközben biztosítja a felhasználóknak azokat az eszközöket, amelyekkel jól végezhetik a munkájukat. F40 Akár az a cél, hogy csökkentsék az energiaköltségeket, vagy egyszerűen hatékonyabban szeretnének dolgozni, a Ricoh készülékeiben megbízhat, hogy fenntartható módon segítik az üzleti kihívások leküzdését — a produktivitás feláldozása nélkül.
Az energia- és erőforrás-megtakarítással kapcsolatos termékjellemzők, CO2 csökkentés és vonatkozó környezetvédelmi címkék modellenkénti teljes felsorolását itt találja meg.Elkötelezettségünk az ENSZ fenntartható fejlődési céljai iránt

Lépéseket teszünk az ENSZ fenntartható fejlődési céljainak megvalósításáért.

Olvasson tovább