Tegyük a nyomtatási infrastruktúráját a digitális munkahely kapujává

Gondolja újra, mit valósíthat meg nyomtatási infrastruktúrájával

Ahogyan a szervezete a digitalizáció útján halad, olyan nyomtatási infrastruktúrára van szüksége, amely fokozott biztonsággal támogatja a hibrid munkavégzést, miközben az energiafelhasználást minimális szinten tartja. Nem elég ragaszkodni ahhoz, ami már ismerős. A digitális munkastílus és a zökkenőmentes automatizált munkafolyamatok eltávolítják az akadályokat, és nagyobb produktivitást tesznek lehetővé — ehhez azonban a megfelelő technológiára és fenntarthatósági szemléletmódra van szükség.
 
A Ricoh fejlett nyomtatásfelügyeleti- és automatizálási megoldásai kaput nyitnak a professzionális digitális munkahelyekre.


Tegye lehetővé az akadálytalan átmenetet a digitális munkavégzés feléLegyen hatékonyabb nyomtatásfelügyelettel

Képzelje el, hogy a teljes nyomtatási infrastruktúráját egyetlen nézőpontból felügyeli, ami könnyebb monitorozást és irányítást tesz lehetővé. Élvezze a megelőző karbantartás vagy jobb nyomtatás előnyeit, és elemezze a szokásokat a felhasználási adatok alapján. 
 
Az áthelyezéssel a felhőbe többé nem lesz szükség helyszíni szerverre, és bármilyen mobil készülékről biztonságosan nyomtathat. 

Optimalizálja a munkahelyi élményt a digitalizáláson keresztül

A nyomtatási infrastruktúra szkennelési képességei lehetővé teszik a munkavállalóknak, hogy egyszerűen átálljanak a digitális munkavégzésre.

Tegye meg a következő lépést a Ricoh legújabb nyomtatási infrastruktúrájára alapozva a fejlett munkafolyamat automatizálásban, hogy időt és pénzt takarítson meg, miközben élvezi a biztonságos, gyors és felhasználóbarát munkahelyi élményt. 

Együtt dolgozunk a fenntartható jövőn

Lehetővé tesszük a vállalkozásoknak, hogy még fenntarthatóbbá váljanak.


Fenntarthatósági optimalizálási programunk és karbonsemleges szolgáltatásaink mellet energiahatékony készülékeket és erőforrás-takarékos munkafolyamatokat kínálunk, amelyek segítségével kevésbé papírigényes folyamatokra állhat át, javíthatja a fenntarthatósági mutatóit, és elérheti ESG (környezeti, társadalmi és irányítási) célkitűzéseit.Fedezze fel az A3-as all-in-one nyomtatóink legújabb generációját és jellemzőit
hardware and benefitsFő előnyök és jellemzők

Védelem

Napjaink digitális korában a vállalkozások sosem látott biztonsági kihívásokkal néznek szembe, amikor érzékeny adagokat kezelnek. IM C sorozatunk tervezésekor, gyártásakor és megvalósításakor az end-to-end biztonság volt a legfőbb követelmény. Biztonságos felhőalapú infrastruktúrája bármikor és bárhonnan garantálja a veszélytelen hozzáférést.Főbb jellemzők:
 • Többfaktoros hitelesítés a fokozott biztonság érdekében
 • RICOH Always Current Technology a legújabb biztonsági funkciók és frissítések folyamatos hozzáféréséhez, ideértve a WPA3 hitelesítést a vezeték nélküli titkosításhoz
 • A hardverbiztonsági modul legújabb változata (TMP 2.0) az adatok védelme érdekében
 • A privilegizált felhasználók jobb felügyelete és hálózati korlátozások a jogosulatlan hozzáférés megelőzése érdekében
 • SSD tárhely alapkiépítésben az adatszivárgások kockázatának csökkentése érdekében
 • Az újabb verziójú okos kezelőpanel Android 10 operációs rendszert használ 
 • Támogatja a legújabb titkosított kommunikációs protokollt, a TLS1.3-at 
Adaptálhatóság

Ahogyan vállalkozása növekszik, megfelelő technológiára lesz szüksége, hogy az új lehetőségeket az előnyére fordítsa. A Ricoh környezetbarát intelligens készülékei alkalmazkodnak a változó igényeihez, és gondoskodnak a testre szabhatóságról, rugalmasságról és a megbízható frissítésekről.


Főbb jellemzők:
 • RICOH Always Current Technology: az új funkciók, alkalmazások és frissítések kérésre közvetlenül az Ön készülékén letölthetők és telepíthetők
 • A közvetlenül a felhőből elérhető dokumentum- és nyomtatásfelügyeleti megoldások teljes integrációt kínálnak a digitális munkamódszerek támogatásához 
 • Csatlakoztassa a hálózat peremén lévő készülékeket a felhővel a RICOH okos készülék támogatásán keresztül
Fenntarthatóság

Az új IM C sorozat első az iparágban a környezeti teljesítmény terén. Nemcsak saját elkötelezettségeinken keresztül, hanem az Ön fenntarthatósági célkitűzéseinek támogatásával is kiemelkedünk.


Főbb jellemzők:
 • Piacvezető TEC (teljes energiafogyasztás) érték (0,20 és 0,67 kWh/hét között)
 • 50% fogyasztást követően újrahasznosított műanyagból készült 
 • A PET festékpalackok 100%-ban újrahasznosított műanyagból készültek 
 • Az új, nagy hatékonyságú festék az alacsonyabb fixálási hőmérsékletével járul hozzá a kisebb energiafogyasztáshoz 
 • Energiahatékony időzítő beállítások az eco-móddal 
 • A tűzőkapocs nélküli tűzés csökkenti a költségeket és a környezeti hatást
 • Blue Angel tanúsítvány
Munkavállalói élmény

Az IM C sorozat funkciók átfogó választékát kínálja a munkavállalói élmény javítására azáltal, hogy időt takarít meg, és fejleszti a hatékonyságot. Fejlett digitális technológiáival korszerű automatizált munkafolyamatokat hozhat létre, amelyek felgyorsítják a folyamatokat és elősegítik az együttműködést.Főbb jellemzők:
 • Harmadik generációs okos kezelőpanel: nagyon jó hozzáférhetőséggel rendelkező interfész, amely mindenki számára egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a napi nyomtatási és szkennelési feladatokat
 • Továbbfejlesztett szkennelés akár 300 kép/perces sebességgel kétoldalasban, jobb papírkezelés, archiválás és feldolgozás 
 • RICOH okos készülék csatlakoztató hangvezérléssel 
 • Kétszer gyorsabb CPU, nagy RAM memória és javított képteljesítmény az előző generációkból

Lépjünk kapcsolatba

Készen áll arra, hogy felszabadítsa a digitális munkahelye teljes potenciálját?

Lépjen kapcsolatba velünk, és tudja meg, hogyan segíthetnek a nyomtatáson túl az átállásban a felhőkapcsolattal rendelkező minden az egyben készülékeink, valamint a felügyelt és automatizált nyomtatási szolgáltatásaink. 

Foglaljon időpontot konzultációra

Ricoh pénzügyi szolgáltatások

Vásárolja meg a szükséges technológiákat és szolgáltatásokat úgy, ahogy Önnek megfelel.

A Ricoh Capital finanszírozási lehetőségei segítségével el tudja osztani a beszerzés költségeit, és egy exkluzív, kiszámítható, havonta vagy negyedévente kézbesített számlával át tudja venni az irányítást.