FőoldalVissza a menübe
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

Alkalmazás szolgáltatások

A Ricoh Alkalmazás szolgáltatások célja a dokumentációs környezet javítása. Tapasztalt szolgáltatási tanácsadóink felmérik vállalkozását, és segítenek azonosítani azokat az alkalmazásokat, amelyek optimalizálják a dokumentumkezelési munkafolyamatokat, hogy ténylegesen hozzájáruljanak vállalkozása sikeréhez. Gyakorlati támogatást kínálunk az egész folyamat során, és segíteni tudunk a megvalósításban, a karbantartásban és a folyamatban lévő alkalmazásfelügyeletben.


Dokumentumkezelés

Dokumentumkezelés

A Ricoh Dokumentumkezelés szolgáltatás célja, hogy egy egybeépített, skálázható, a dokumentumkezelési folyamatok egyszerűsítése érdekében együttműködő alkalmazás- és eszközcsomaggal segítsen Önnek kézben tartani a dokumentációs környezet felügyeletét és figyelését.


Szerződéskezelés

Vegye kézbe a szerződések kezelését biztonságos megoldásunkkal. Ügyeljen arra, hogy mindig rendelkezésére álljanak a dokumentumok valós idejű eléréséhez és kezeléséhez szükséges adatok, és védje bizalmas dokumentumait szerepkör alapú rendszerhozzáféréssel.

Szerződéskezelés

Flottanyilvántartás

Flottanyilvántartás

A Ricoh Flottanyilvántartás biztonságos, egyszerűen használható elektronikus archiválást tesz lehetővé, amelynek segítségével gyorsan rögzítheti és indexelheti a járművel kapcsolatos dokumentumait, és valós időben, biztonságosan férhet hozzá a flottanyilvántartás legfrissebb változatához.


Eszközkezelés

Integrált eszközfigyelő és -felügyelő eszközeink lehetővé teszik, hogy a Ricoh technikusai távolról, bármely időpontban megelőző jelleggel figyeljék eszköz-infrastruktúráját, ami biztosítja, hogy eszközei problémamentesen működjenek.

Eszközkezelés

Bejövő számlák

Bejövő számlák

A Ricoh Bejövő számlák megoldása megkönnyíti a beszállítók számláinak rögzítését, feldolgozását, jóváhagyását és archiválását. A számlákhoz könnyű hozzáférni, nyomon követni őket, és a kezelésük is problémamentes lesz az időigényes kézi munkafázisok automatizálása után.


Kimenő számlák – archiválás

A Ricoh Kimenő számlák archiválása megoldás segítségével könnyen hozzáférhető, az ügyfeleknek küldött számlák tükörpéldányait tartalmazó, gyors, központosított archiválással javíthatja ügyfélszolgálati tevékenységét.

Kimenő számlák – archiválás

Ügyfélszolgálatok

Ügyfélszolgálatok

Javítsa ügyfélszolgálatát azzal, hogy biztosítsa a könnyű hozzáférést a legfrissebb ügyféladatokhoz. Megoldásaink segítségével gyorsan rögzítheti, indexelheti és tárolhatja az ügyféladatokat, és időt takaríthat meg, miközben javítja a dokumentumok elérhetőségét, biztonságát és az előírásoknak való megfelelőségét.


Személyzeti adatok kezelése

A Ricoh Személyzeti adatok kezelése szolgáltatás segít a személyzeti osztálynak egyszerűsíteni a dokumentumkezelést, mivel könnyen kezelhető, biztonságos központi digitális adattárat kínál a kényes adatok rögzítéséhez, indexeléséhez és tárolásához.

Személyzeti adatok kezelése

Biztonsági megoldások

Biztonsági megoldások

Tanácsadást, hardveres és szoftveres megoldásokat kínálunk környezete biztonsági igényeinek kielégítésére. Testre szabott kivitelezési és karbantartási stratégiákat alakítunk ki, amelyek lehetővé teszik a bizalmas adatok biztonságos megosztását.


Kiadások

Egyszerűsítse kiadásnyilvántartását gyors, pontos elektronikus feldolgozással, amely csökkenti az adminisztrációra fordított időt és a dokumentumok tárolási költségét, javítja a biztonságot, és érthető ellenőrzési naplókat kínál az előírások betartásához.

Kiadások

Logisztika

Logisztika

A Ricoh Logisztika olyan eszközöket ad a kezébe, amelyekkel egyszerűen, pontosan rögzítheti és indexelheti a logisztika sikeres felügyeletéhez szükséges Kézbesítés, Kézbesítési tanúsítvány, Inkasszózási tanúsítvány és egyéb dokumentumokat.


Nem találta meg amit keres?

Ha nem találta meg amit keres, lépjen kapcsolatba velünk.

Kapcsolatfelvétel a Ricoh-val