homeback to menu
Áttekintés

Élen a munkahelyek megreformálásában

A technológia megváltoztatja a munkavégzést. A Ricoh biztosítja, hogy a változás pozitív legyen a csapatai és a vállalkozása számára. Végigkísérjük Önt az út minden lépésén, hogy zökkenőmentes legyen az átállás a teljesen digitális munkahelyre
További részletek
seamless digital workspace experience
Digitális munkahely

Hozzáférés bárhonnan

A jövőnket a hibrid és utazás közbeni munkavégzés formálja. Holisztikus megközelítéssel tervezzük, integráljuk és támogatjuk digitális munkaterületeket, hogy támogassuk az alkalmazottak elkötelezettségét, és segítsük Önt a teljesítmény új szintjeinek elérésében.
További részletek
Business Process Management

Sikerre tervezve

A manuális feladatoknak többé nem kell hátráltatniuk a személyzetet. Optimalizáljuk üzleti folyamatait, hogy munkatársai többet tudjanak nyújtani; a szervezet folyamatainak racionalizálásához és egyszerűsítéséhez technológiát, szakértelmet és támogatást biztosítunk
További részletek
Felhő és infrastruktúra

Cloud & clear

A felhő teljes potenciáljának kiaknázásához megfelelő ütemtervre és végrehajtó csapatra van szükség. Olyan felhőmegoldásokat és szakértelmet kínálunk, amelyek agilisabbá, költséghatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az üzleti működést, miközben akár a következő generációs innovációk bevezetését is támogatja
További részletek
Kiberbiztonság

Nincs több kockázatos vállalkozás

Az interneteléréssel rendelkező készülékek új sérülékenységeket teremtettek a kibertámadásokhoz. Segítünk Önnek a kiberbűnözés elleni harcban az alapvető üzleti folyamataikhoz igazodó intelligens kiberbiztonsági szolgáltatásokkal és megoldásokkal.
További részletek
Digital Experience

A felhasználói élmény egy új szintje

A kiemelkedő ügyfélélmény a kimagasló munkavállalói élménnyel kezdődik. Adatszakértőkből és fejlesztőkből álló, magasan képzett csapatunk segít felülmúlni az ügyfelek elvárásait minden érintkezési ponton. Olyan megoldásokat tervezünk, építünk, valósítunk meg és szervizelünk, amelyekre a munkavállalóknak szüksége van, hogy pozitív, mély és hosszan tartó benyomást keltsenek.
További részletek
Irodai termékek és szoftverek

Kategóriaelső minőség

A Ricoh jól ismert a kiváló minőségű nyomtatókról, digitális sokszorosítókról és multifunkcionális nyomtatókról/szkennerekről/fénymásolókról. A sebesség, méret és képességek tekintetében rengeteg lehetőség közül választhatja ki a munkacsoportja, irodája vagy osztályterme számára a legmegfelelőbb modelleket és funkciókat
További részletek
Áttekintés

Sokoldalú szolgáltatási és támogatási platform

Az összes termék és szolgáltatás támogatás, amire szüksége van, egy helyen. Támogatást, tanácsadást és megoldásokat nyújtunk, hogy vállalkozása folyamatosan működjön
Támogatás kérése
AV technology and management
Áttekintés

Miden hír egy helyen

Tudjon meg mindent üzleti híreinkről, termékújdonságainkról és munkatársainkról, valamint a rendezvényekről, amelyeken szervezőként vagy résztvevőként jelen leszünk
Legyen tájékozott
News and events from Ricoh
A vállalatunk

Kik vagyunk, és mivel foglalkozunk

A Ricoh arra törekszik, hogy mindig meghallgassa ügyfeleit, és olyan innovatív megoldásokat, termékeket és szolgáltatásokat nyújtson, amelyek összhangban vannak az Ön üzleti céljaival. Szeretnénk hozzáadott értéket adni a szolgáltatásaihoz és termékeihez. Alkalmazkodunk a üzleti környezet változásaihoz.
Tudjon meg többet a Ricoh-ról
Áttekintés

Örömmel beszélnénk Önnel

Akár megoldásaink vagy termékeink árával kapcsolatosan szeretne érdeklődni, segítségre van szüksége a fiókja kezeléséhez, vagy már használja a termékeinket, és támogatásra van szüksége, csapatunk az Ön rendelkezésére áll
Lépjen kapcsolatba velünk
customer and employee engagement
Áttekintés

Segítünk egy lépéssel előrébb járni

Fedezze fel, és olvassa el legújabb iparági elemzéseinket, hogy megismerje mindazt, ami leginkább számít az üzleti megoldásokban
Ismerje meg a legújabb insight-jainkat
Ricoh Insights - Overview

A Ricoh Printed Memories programja

Amint említettük, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy helyi közösségeinkre pozitív hatással legyünk. Ennek részeként indítottuk el „Printed Memories” programunkat, szövetségben az Alzheimer’s Research nevű globális jótékonysági szervezettel, amely a demencia legyőzésére igyekszik megoldást találni.

A program pozitív hatást igyekszik elérni önkénteskedés, jótékonyság és a betegség megismertetésének útján, ami azért is különösen fontos, mert Európában ez az egyik vezető halálok. 2019-ben több mint 1000 alkalmazott vett részt személyes vagy vállalati adománygyűjtő tevékenységekben. A partnerségünk 2017-es kezdete óta több mint 500 000 fontot gyűjtöttünk olyan jótékony célokra, amelyek létfontosságú kutatások finanszírozásához, valamint a demencia által érintett családok, barátok és emberek támogatásához járultak hozzá.


Printed Memories digitális képeslap eszköz

A Printed Memories digitális képeslap eszköz könnyen és egyszerűen segíti a családok és a barátok közötti kapcsolatok fenntartását a self-distancing és az elszigeteltség idején.

Printed Memories eszközünk ötlete az „emlékezés terápián” alapul: kutatások támasztják alá, hogy a személy életének különböző szakaszaiból származó ismerős fényképek hathatós segítséget nyújthatnak a demens személy újbóli kapcsolódásához családtagjaihoz és barátaihoz.

Saját szoftverünk és technológiánk használatával elindítottunk egy digitális képeslap eszközt, amelyet bárki használhat, és amely több nyelven elérhető.

A felhasználók számítógépükről, okostelefonjukról vagy bármilyen más eszközről egyszerűen feltölthetnek egy képet a Printed Memories platformra. Ezután írhatnak egy személyes üzenetet is, majd az eszköz a fotóból és az üzenetből egy képeslapot alkot, és azt közvetlenül elküldi a címzettnek, bárhová Európában. A képeslapért 1£ adományt gyűjtünk, amelyből az Alzheimer’s Research szervezetet támogatjuk.

További információért vagy képeslap küldéséhez keresse fel ezt az oldalt: www.printed-memories.com

Dementia Uncovered film Simon Pegg főszereplésével

Sok ember nem tudja, hogy a demenciát az agy betegségei okozzák, nem pedig az idős kor velejárója.

A Ricoh Simon Pegg színész és az Alzheimer's Research szervezettel együtt alkotta meg ezt a videót, amely az Alzheimer-kór agyi folyamatait mutatja be. Az MRI agyvizsgálatok valós, névtelen adatait és saját 3D nyomtatási képességeinket felhasználva mutatjuk be a filmben az egészséges agy és az alzheimeres beteg agyának különbségeit.

Tudj meg többet dedikált weboldalunkról: https://www.alzheimersresearchuk.org/dementiauncovered 


A Ricoh és az Alzheimer’s Research partnerségének története

Nagyon büszkék vagyunk az Alzheimer’s Research szervezettel való igen hasznos együttműködésünkre. Ebből a filmből jobban megismerheti a Printed Memories programunkat és a digitális képeslapkészítő eszközt - a személyre szabott kártyák készítésétől a Ricoh élvonalbeli létesítményéig az egyesült királyságbeli Telfordban.

A filmben láthatóak kulisszák mögötti felvételek is a Dementia Uncovered filmből, amelyben a Ricoh 3D agyak nyomtatásával segít elképzelni a demencia agyra gyakorolt hatását.